Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

a.s.canım benim çok teşekkür ederim....senin gibi güzel düşünen herkese çok daha güzellerini nasip etsin allahım inş:Saruboceq:

canımm evini çok guzel degerlendırıp dosemıssın çok guzel olmuss ... iyi gunlerde kullanman dilegiyle a.s.

canımm evini çok guzel degerlendırıp dosemıssın çok guzel olmuss ... iyi gunlerde kullanman dilegiyle a.s.

a.s.çok teşekkürler canım........işte birşeyler yapmaya çalışıyorum...allah herkese nasip etsin inş.:Saruboceq:

ay bende çok beyendim canım. Bende modern tarz seviyorum bende koyacağım resimlerini evimini. çok seviyorumev resimlerine bakmaya.

ay bende çok beyendim canım. Bende modern tarz seviyorum bende koyacağım resimlerini evimini. çok seviyorumev resimlerine bakmaya.

:1hug:saol hayatım çok mersi....valla kendi adıma çok sevinirim bende bayılıyorum ev resimlerine bakmaya.....a.s.

özloş abla ya senin evinin resimlerine teşekkür etmişim ama yorum yapmamışım evin gerçekten çok çok güzel, ben de böyle sade ama değişik şeylerden hoşlanıyorum, mutfaktaki o ek banka bayılıyorum zaten bir gün evlendiğimde bende evimin böyle geniş ve o mutfaktaki ek bankımın olmasını isterim.

yalnız evinde benim beğenmediğim tek nokta yatak odası ile ilgili, şeyy açık rengi temizliği kolay oluyor diye seviyorum demişsin ama malzeme suntalem olduğu için basit gösteriyor gibime geldi o tarz bir renk kaplama malzeme ile olsa çok daha asil dururdu bence (sadece fikir)

güle güle otur evinde Şeniz

Rabbim inş en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir bebişle şenlendirir evini

maaşallah eviniz çok güzel mutluluk ve huzurunuz eksik olmasın.benim de sandalye ve koltuklarım krem renk güderi.siz temizliklerini neyle yapıyorsunuz?ben çok zorlanıyorum,iz kalıyor.

a.s.teşekkürler hayatım yorumların için.inş senin çok daha güzel bir evin olur.yatak odama gelincede canım bu benim ikinci takımım ilki koyu renkti ve ben çok sevmedim ...ayrıca malzemesi suntalem diil birtanem....tabiki bu tür şeyler görecelidir saygı duyarım tatlım....

maaşallah eviniz çok güzel mutluluk ve huzurunuz eksik olmasın.benim de sandalye ve koltuklarım krem renk güderi.siz temizliklerini neyle yapıyorsunuz?ben çok zorlanıyorum,iz kalıyor.

a.s.canım çok teşekkürler......bu yeni çıkan organik bez ve beyaz sabunla temizlemeni tavsiye ederim hayatım..

ben özellikle mutfağını çok beğendim..tezgahın bulunduğu yerde pencere olması çok güzel ve ferah oluyor ayrıca da köşe takımını çok severim..
gülegüle oturun

tüm arkadaşlarıma katılıyorum eviniz çok güzel ALLAH sağlıklı huzurlu mutlu yaşamanızı nasip etsin inşlh ....

5dt1.jpg/1/w800.png[/IMG][/URL]
kıslarrrr sizce hangisi daha güzel olmuş.hangisi klasın
bayramda

:1hug:canımsın ya çok teşekkürler..dahada güzelleri herkesin olsun inş.bende beğenmene çok :sm_cool:sevindim...a.s.

canım benim masanın altındaki halıyı kapdan tarafa atsan daha iyi olmazmı yani bilmiyorum belkide ben masa altı halı sevmediğimdendir hem yemek yerken dökülürse filan slorun olur ben büyük odandaki yada salonmu diyim ilk resimdeki o 3 tane üzerinde yaprak olan siyahlı beyazlı resimleri nereden aldığını örene bilirmiyim :) ziyaretçi msj larıma yazarsan inan çok sevinirim sevgilerle allah azınızın tanıdı bozmasınnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…