Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin belli ki özenle ve canla başla sevgiyle döşenmiş bi ev evin kadar güzel olsun hayatın hatta daha da güzel
en hoş duran yer salonun a.s.

evin çok büyük ve çok güzel döşenmiş allah güle güle oturmak nasip etsin kıskananlarada böyle güzel ev nasip etsin arkadaşım napıcan çeşit çok burda :)
ben bişiy sorucam bi sürü aksesuar oyuncak mutfak tezgahında bi sürü eşya temizliği zor olmuyormu indir kaldır zor olur sanki.en favori yer neresi dersen çamaşır makinesinin üstündeki maymun :)

ayy cnm koltuklarinin aynisi bende de var ve o sehpanin üzerindeki afrika figürlerinden dösedim evimi bende zevklerimiz ayniymis senle ayrica bayildim evine rabbim azinizin tadini bozmasin insallh öptüm

canim benimm ben ne kadar da geç kalmişim bu güzel fotolari görmekte...
Evin çok güzel hayatim...iyi günlerde oturun inş..mutlu huzurluuu...
Bende herkez gibi düzenine bayildim gerçektenn...

Şenizcanım benim çok mersi güzel yorumların için.....allahım herkese dahada güzellerini nasip eder inş......
canım aslında mutfakta o kadar kalabalık yok hepsi lazım olan şeyler.....ama zaten bayıldığım için temizliğe sorunda olmuyor gerçi.....
sanırım sende benim gibi oyuncakları çok seviyorsun....bende daha neler var bir bilsen......hala çocuk gibi alıyorum.....gamyoncuiremsu

a.s.canım benim yine gel beklerim....çok saol beğenmene sevindim....inş bundan sonra çok daha mutlu olursun....Şeniz

ayy cnm koltuklarinin aynisi bende de var ve o sehpanin üzerindeki afrika figürlerinden dösedim evimi bende zevklerimiz ayniymis senle ayrica bayildim evine rabbim azinizin tadini bozmasin insallh öptüm

kaydirigubbakcemile5hadi ya ne güzel evet zevklerimiz aynı.........seninde resimlerini merak ederim ben şimdi....sende eklesene buraya ne güzel olur.....a.s.

canim benimm ben ne kadar da geç kalmişim bu güzel fotolari görmekte...
Evin çok güzel hayatim...iyi günlerde oturun inş..mutlu huzurluuu...
Bende herkez gibi düzenine bayildim gerçektenn...

:1hug:saol hayatım......mutlu oldum beğenmene....a.ssenin evinde gördüğüm kadarıyla çook güzel...sende ekledesene buraya........a.s.

herşey çok şık çok modern arkadaşım.huzurla yaşa inşallah.ekleyeceğin objeler olursa biraz daha canlı renkleri arasına kat.sende benim gibi pastel tonları çok seviyorsun galiba,ama inan bana o ufak renkler pastellerin farkındalığını sağlıyor.

Canım evin çok modern çok şık, çokta beğendim, allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin zevkine hayran kaldım güzelim tü tü tü maşallah :1hug:a.s.

eviniz çok güzel allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.shagyy halıdan memnunmusunuz.birde o arabaya bayıldım

eviniz çok güzel rahat ve ferah Rabbim bir ömür huzur ve mutlulukla doldursun inşallah
bi de teşekkür ederim, böyle bi bölümün açılmasına bayağı katkınız oldu çok çok çok teşekkürler a.s. a.s.

çok teşekkür ederim arkadaşlar ince düşünceleriniz için...evet bende çok mutlu oldum bu bölümün açılmasına.ini çok daha güzel paylaşımlar yaparız hep birlikte......a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…