canım benim masanın altındaki halıyı kapdan tarafa atsan daha iyi olmazmı yani bilmiyorum belkide ben masa altı halı sevmediğimdendir hem yemek yerken dökülürse filan slorun olur ben büyük odandaki yada salonmu diyim ilk resimdeki o 3 tane üzerinde yaprak olan siyahlı beyazlı resimleri nereden aldığını örene bilirmiyim :) ziyaretçi msj larıma yazarsan inan çok sevinirim sevgilerle allah azınızın tanıdı bozmasınnn :)
cok guzel evin gule gule otur salondaki tablon cok hosuma gitti bendemi alsam ne
çok şık bir evin var allah sağlıkla oturmak nasip etsin bende evimi yeni alıp tasındım eksigim yemek odası kaldı onuda alim sizlerle paylasmak isterim ayrıca bizlerle paylasımda buundugunuz için cok tesekkürler
Allah'ım evinizden huzur,bereket ve sevgiyi hiçbir zaman eksik etmesin
yeni evliden hiçbir farkı yok çok güzel bir ev güle güle mutlulukla oturun işallah...
özloşum zaten zevkli bir kız olduğunu anlamıştım.a.s.evindede bu zevki güzel uygulamışsın.umarım bu evde bir sürü bebeler koşturur ortalığı dağıtır.kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
Özloşcum evin çok harika..bayıldım oturma odandaki renklere..zevklerimiz benziyo canım.Allah mutlu sağlıklı ağız tadıyla oturmak nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?