Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

teşekkürler yorumların için canım...sorun olmuyo zaten genelde mutfakta yiyoruz yemeği....cokacimcoook
tablolarda siyah beyaz diil hayatım krem kahve,bauhausedan almıştık.
allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın inş.....a.s.

cok guzel evin gule gule otur salondaki tablon cok hosuma gitti bendemi alsam ne

bu arada arkadaşlar yatak odamın perdesini değiştirmek istiyorum....acaba nasıl bişey yaptırsam kararsız kaldım..fikir verirseniz mutlu olurum....

a.s.canım çok mersi ........bende senin evini görmek isterim.:1hug:

evin sade ve güzel bende evimin resimlerini göndermek isterim ama bilmiyorum.

Allah'ım evinizden huzur,bereket ve sevgiyi hiçbir zaman eksik etmesin

yeni evliden hiçbir farkı yok çok güzel bir ev güle güle mutlulukla oturun işallah...

özloşum zaten zevkli bir kız olduğunu anlamıştım.a.s.evindede bu zevki güzel uygulamışsın.umarım bu evde bir sürü bebeler koşturur ortalığı dağıtır.kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

Özloşcum evin çok harika..bayıldım oturma odandaki renklere..zevklerimiz benziyo canım.Allah mutlu sağlıklı ağız tadıyla oturmak nasip etsinnn

özloşum zaten zevkli bir kız olduğunu anlamıştım.a.s.evindede bu zevki güzel uygulamışsın.umarım bu evde bir sürü bebeler koşturur ortalığı dağıtır.kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

saol birtanem çok teşekkürler....evet ya gelsede bebişler şu ev müzelikten çıksa dimi...inş:Saruboceq:ALLAHIM herkesin güzel dualarını kabul eder....a.s.a.s.

Özloşcum evin çok harika..bayıldım oturma odandaki renklere..zevklerimiz benziyo canım.Allah mutlu sağlıklı ağız tadıyla oturmak nasip etsinnn

a.s.bende senin evine bayılmıştım valla ve tam benim tarzım demiştim inan.....beğenmenede çok sevindim çünkü çok zevklisin...:1hug:

özloş evin inanılmaz modern ve temiz görünüyor, çok zevklisin belli güle güle mutlulukla otur a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…