Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

eviniz çok sıcak :)
bende haziranda evleniyorum.
koridordaki halı evimin koridoru için beğendiğim halı hazır sizde gormusken sorayım temizliği kolay mı aralarına toz giriyor mu acaba?

eviniz çok sıcak :)
bende haziranda evleniyorum.
koridordaki halı evimin koridoru için beğendiğim halı hazır sizde gormusken sorayım temizliği kolay mı aralarına toz giriyor mu acaba?

a.s.çok teşekkür ederim hepinize canım.
valla ben halılarımdan çok memnunum bana hiç zor gelmiyor canım.tavsiye ederim..sanada mutluluklar dilerim.
inş en kısa zamanda senin evinide görürüz burada.Şeniz

salondaki yastıklar koltuklara göre aşırı büyükdeğil mi ya

CADIARZUcanım bana sorarsan ki zaten öyle bence diilki bu modeli görünce vurulup hemen aldım.yani bunun tarzı böyle anlıyacağın.
a.syorumun için yinede çok teşekkürler.a.s.

salondaki halılarını çok beğendim.royal çaça modeli yazmışsın ben royal halının sitesinde göremedim.bende almak istiyorum.

a.s.çok teşekür ederim arkadaşlar...daha güzelleri hepimizin olsun inş.Şeniz

özlpşum çok zevklisin tatlım yaa gerçekten.ben renk uyumuna acaip önem veririm senin eve de baktım baktım bi uyumsuzluk bulamadımkaydirigubbakcemile3 ben bu konularda biraz şık ve rüküş ayırımı yaparım.buraya evinin resimlerini yollayan bütün arkadasların evleri güzel ama bazılarında çok uyumsuzluklar var.ama senin evinin sıcaklıgına bayıldım dogrusu bu gerçek yani güzel demiş olmak için demiyorum hatta ilk defa senin evine yorum yapıyorum..ALLAH BANA VE TÜM KENDİNE AİT EVİ OLMAYANLARA kira da olsa bir ev nasip etsin.sizde eşinizle ve çocuklarınızla bu şirin ve sıcak evde bir ömür boyu güle güle saglıkla oturun canım :1hug:

koltuklarının resımlerını aldım acayıp cok begendım askıma gözterdım oda cok begendı bızde aynısından yaptırcazz ama ewın cok ferah aydınlık bı ewde en cok önem werdıgım sey cok kalabalık durmuyooo gözu yormuyoo

:1hug:canım benim yaaa çok sevindim al tabi ne güzel ....beğenmene çok sevindim.hadi bakalım sanada kolay gelsin.inş senin evinide görürüz burada...Şeniz

valla çok hoşuma gitti..
ne kadar zevkli döşenmiş öyle :)
yuvanızdan huzurunuz eksik olmasın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…