Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin canım
oyuncak sevmememe rağmen çamaşır makinenin üzerindeki maymuna ve dolabın üstündeki ördeğe bayıldım
ha birde şu bisiklete takıntı yaptımfisfisfis
bacım senin eve hiç mi çocuklu biri gelmiyo:uhm:
valla bizim yeğenler olsa 5 dakkalık olur okaydirigubbakcemile3 süs müs demezler üstüne binmeye çalışırlarkaydirigubbakcemile3

sağolun kıslar çok teşekkür ederim.....
gelmezmi hemde bir sürü çocuk......idare ediyoruz artık ne yapalım.....

canım evin çok şık çok güzel valla ne dieyim maşallah
küçük bisiklet dekorun çok hoşuma gitti gerçi hepsi güzel zevklisin huzurun hiç eksik olmsazın evindea.s.:1hug:

canım ALLAH razı olsun valla yüce RABBİM herkese daha güzellerini nasip etsin inş.....a.s.

evin çok güzelmiş güle güle otur evinizde sağlık ve mutluluk dilerim

ya banada gösterin:))ev fotoları nerde? bende yeni ev dizicem, evlenicemde birileri banada yardımcı olsun.

çok sık bir ev olmuş canım koltuk takımımız aynı ama ben memnun değilim ben salonda oturduğum için ezildiler kenerları keskinliğini kaybetti çok beğenerek almıştım bende resim yollayarak bazı konularda yardıma istiyecem ama resim nasıl yollanıyor bilmiyorum

canım ya ciddenmi....ben oturma odasını daha çok kullandığım için farketmedim üzüldüm şimdi.....ımageshack us programından resim ekleyebilirsin.merakla bekliyorum.....

canım evet çok saol....eminim senin evinde süperdir şeçtiğin eşyalar çok güzel çünkü..

buda yatak odamın şimdiki hali.....biraz karanlık çıkmış gerçiii.........

koltuklarımın yerlerini değiştirdim böyle nasıl olmuşşş...

senin evin her türlü güzel. hem zevklisin hem de ne de olsa SENİN evin.

özloşcum çok tşk ederim bugün bana yardım mesajı gönderdiğin için.resimlerin bir iki tanesini düzensizde olsa gönderebildim.karıştıra karıştıra öğrenirim heralde.bu arada salonunu bende çok beğendim

özloşcum yardımların için tekrar teşekkür ederim.resimler oldu ama hemde nasıl oldu.birde boyutlarını ayarlamayı anlatabilirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…