Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım benim çok teşekkür ederim valla çok güzel dile getirmişsin....evet tatlım ev kendimizin çok şükür ALLAHIM a....yüce RABBİM herkese nasip etsin inş.....a.s.

Eryaman canım çok yakınız umarım bir gün tanışma fırsatımız olur...hihoyyyt

aa ne güzel ya evet yakınız....kaçıncı etaptasın sen..evlenmeden önce bende eryamandaydım 4.etapta.annemler ordalar canım .....inş tabi neden olmasın tanışalım şekerim....

canım evin cok güzel agız tadıyla oturmayı nasip etsin allah.inşalah o evi bebek sesleriyle doldur allah.sana bi sorum olcak bende yeni kendi evime geçtim malum halılar kiracıyken döşemeydi.senin halılar gibi shaggy serisinden almak istiyorm.temizliği zor diyolar kullanan biri olarak nasıl kullanışlı oluyormu

ilk önce çok teşekkür ederim canım güzel yorumların için....bebişin çok şeker maşallah..
valla ben halılarımdan çok memnunum hiç bir sorunda yaşamadım.....
yeni evinde ailenle birlikte mutluluklar dilerim canım..........

ben ztn senin herşeyini çok beğeniyorum ama burda bir kez daha dile getireyimm evinle eşinlee mükkemmel bi insansın allahh huzurunu neşeni bozmadan güle güle oturmayı nasip etsin ablamm...herşeyin en güzelini hakediyosunuzz öpt çokk çokkk herşeyin çokk güzelll....:)))

canımsın çok saol birtanem...bizde seni çok seviyoruz hayatım....................

Özloş evin çok ciciymiş. Özellikle aksesuarların zevkli seçilmiş. Yeşil kapı ilk defa gördüm ama duvardaki aksesuarlarla çok sevimli gözüküyor.

teşekkür ederim hayatım saol.....bende evi ilk aldığımızda senin gibi düşünmüştüm yeşil kapımı olur diye ama ev sıfır olunca kıyamadık tadilata....ama şimdi alıştım değişik en azından...ama ilk işim evim biraz daha eskisin tadilatta kapılarımın rengini değiştiriceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…