Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım ne demek.......sanırım halloldu senin resimler.....

buda yatak odamın şimdiki hali.....biraz karanlık çıkmış gerçiii.........

yatak odanın perdeleri kesinlikle böyle daha güzel ve uyumlu olmuş. nevresim de çok uymuş, yakışmış..
zevkiniz çok güzel..
salonda çok fazla bir şey değişmemiş zaten..
ara sıra evdeki eşyaları, eşyaların yerlerini deiştirmek ne güzel geliyor değil mi insana.. a.s
biz de ailece bunu çok yapıyoruz o oda senin bu oda benim. sositososito
sonuç her defasında güzel oluyor ve bize de yarıyor görünümdeki bu değişiklik..

güle güle otur cnm ama bisiklet çooook güsell bende istiommm

canım evin çok güzelmiş
içindeki mutluluk daim olsun inş. seneye bebişle dahada şenlenir canım yuvanızzz
ayrıca zevklisin kıssss

canım evin çok güzelmiş
içindeki mutluluk daim olsun inş. seneye bebişle dahada şenlenir canım yuvanızzz
ayrıca zevklisin kıssss

a.s.ayy canımsın yaa çok mersiii.hadi sende gel batıkente şekerim.....

evin cok hos canim,salonun özellikle hosuma gitti cünkü sade dösemeye bayilirim...bi eve girince söyle bakmaktan gözlerin yorulmucak bence
saglikla huzurla oturmak nasip etsin allahim canim...

kıslar yaaa valla sayenizde evimi daha fazla sevmeye başladım inanın.....ALLAH daha güzellerini sizlere nasip etsin inş.......

çok güselmiş evin balim allah mutlu huzurlu bir ömür boyu oturmayi nasip etsin sevdiklerinle cnm çokşik evin

canımsın çok mersiiii senin evinde öyleeee.............

cnm o koltukların aynısından bende alıcaktım( arpi) ama karar verememiştim çok şeker olmuş pişman oldum almadığıma onun yerine köşe takımı almıştım ama kullanışlı olmadı güle güle otur cnm

evet canım arpi.....hmm olsun eminim senin evinde çok güzeldir...eklersen sevinirim..

canım benim inş çok daha güzelleri senin olur.....saol....

ayy canım ya evin ne güzel salonuna bayıldım geniş geniş mutfağında çok ferah.. inşallah ev kendinizindir... Rabbim herkese nasip etsin.. yani evleri gösterirken kimse kötü niyetle göstermiyor ki fikir olsun sadece... alamayan var evet ama onları kıskandırmak için yapılan bişey değil.. bence kimse alamıyorum diye üzülmesin herkes elindekierle mutlu olmayı bilsin canım...

bu arada benimde evim sper bişey değil bence önemli olan o evin içini güzelleştire bilmek yani mutlu olup huzurlu olduktan sonra eşya o kadar önemli değil:)))):))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…