Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Canım zevkli ve modern güle güle ve mutlulukla oturun .Ayrıca bu mini bisiklet çok hoşuma gitti .Mtluluğunuz bebişle tamamlansın inşallah .

sizin beğenmenizede çok sevindim.....
bisikleti bende çok seviyorum çok saolun.......

:teytey::teytey::dance:heyooo açılmış resimler....teşekkürler kk:enbuyukkk:

bu tv ünitesini bir mağazada görmüştüm,aslında yakından çok daha sevimli turuncu olması cezbetmişti beni...sizce salonuma uyarmı arkadaşlar.....[/COLOR][/B]

Son düzenleme:
özloş bunun büyük halini de koyabilir misin pek görünmüyo da..

bir de odan salonun gerçi çok geniş ama yine de bütün bir duvarı kaplamasana..
senin zevkin nasıl bilemeyeceğim tabi, yani tüm duvarı kaplasın diyorsan güzel bir model. ama bence bir de daha sade modelleri de bir düşün canım..

bu çok güzel

bunu da kahverengi olarak düşün

değişik..

bu da hoş..

son:

umarım yardımcı olabilmişimdir biraz a.s.

Son düzenleme:
herkezin zevkli farklı tabi, ama ben hiç hoşlanmıyorum o arkası olan tv ünitelerinden...
ne gerek var duvarı kapatmaya...çok sade alçak tv sehpaları var, tv'nin üzerine raf yaptırabilirsin ama bence tv ünitesinin kocaman gümüşlüklerden bir farkı yok

bende duvari kaplayan modelleri hic begenmiyorum
yeni evliyim ,ev kurduk, bende alcak model tercih ettim, ikide raf yaptik üzerine, cok hos durdu, bir ara fotosunu eklerim. bencede daha sade ve hos duruyor

özloş bir de bunlara da bak canım

çok güzel bu modeller de.. tabi isteğe göre dolaplarda, renklerde, camlarda oynamalar yapılabilir.
ama tasarım olarak çok hoşlar totalde..

Son düzenleme:
canımsın yaaa çok teşekkür ederim..
bu arada yorum yapan tüm arkadaşlarım için geçerli.......saolun .....
cidden güzeller bayıldım.......

eviniz çok ferah döşenmiş bence önemli olanda bu.. salona girdiğinde şöle insanın içinin açılması gerekiyo ii günlerde oturun çok düzenli çok hoş eviniz

eviniz çok ferah döşenmiş bence önemli olanda bu.. salona girdiğinde şöle insanın içinin açılması gerekiyo ii günlerde oturun çok düzenli çok hoş eviniz

:sm_cool:AY CANIM YA SAOL ÇOK SEVİNDİM BEĞENMENE....:1hug:a.s.

canım beniiim çok teşekkür ederim...ne kadar içtensin ....evet çok ferah bende seviyorum hayatım...ALLAHIM SANA DAHADA GÜZELLERİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.........

Evin her köşesi çok güzel ama ben özellikle mutfağınıza bayıldımmmmmm...Aydınlık olması fotoğraftan bile içimi açtı resmen. Kimbilir ne keyiflidir o mutfakta yemek yapmak..

:teselli:teşekkür ederim canım çok saol...:1hug:a.s.
evet mutfağım çok rahat ama birde yemek yapmasını sevsemkaydirigubbakcemile3

walla bana yenı kısmet oldu ewini görmek we tek kelımeyle bayıldım salonun hele mutfak mukemmel canım

tek kelımeyle süpersin tatlımmmm

tum neşen sewgın huzurun yansımış zewklı oldugundan bahsetmıyorum bıle tek kelımeyle harıka tatlım
hep mutlu ol arkadşım hayat sana hep istediklerini wersin en kısa zamnda canım
öpüyorummm seni şekerimmmm

çok saol birtanem...
ne güzel dile getirmişsin valla,,
çok daha güzelleri senin olsun birtanem...
..

Sade bi okadarda şık canım evin. yerimseniben
Güle güle otur içinde.
Hee özloş bu arada şu bibloları bana yolla hemi canım. Zenci olanları hani.
Sen sıkılmışsındır onlardan şimdi. :icecream:

canım evinin her köşesi çok güzel , güle güle oturursun inşallah. Ben laminantların rengini soracaktım. çok hoşuma gittide.

merhaba ben yeni aranıza katıldım ,ama özloş evinin çok hoş olduğunu söylemesem içimde kalacaktı,çok sade ve şık ,hiç göz yormuyor.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…