Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

koltukların rengide, modelide çok şık ,modern geçrekten çok güzel ..İYİgünlerde oturun inşallah...

çook teşekkür ederim arkadaşlar..beğendiğinize sevindim .....
zemus arkadaşım katılıyorum canım...evi güzel yapan eşyalar değil içindeki huzurdur bana görede...........a.s.

canım gerçekten çok modern bir evin var. özellikle bulaşık makinasının olduğu bölüme bayıldımmmmmm:sm_cool:

Allah mutlu etsin ve güzel bir ömür versin sizeeeeekaydirigubbakcemile3

canım gerçekten çok modern bir evin var. özellikle bulaşık makinasının olduğu bölüme bayıldımmmmmm:sm_cool:

Allah mutlu etsin ve güzel bir ömür versin sizeeeeekaydirigubbakcemile3

a.s.:1hug:çok saol canım....daha güzelleri senin olsun inşallah...............

çok hoş güle güle otur .saglıkla uzun ömurler mutluluk içinde yaşaa inşaalahhihoyyyt

bayıldım evine çok güzel huzurlu ve mutlu yaşarsın evinde inş.Şeniz

EVİN FERAH ve GERÇEKTEN BİR EV SICAKLIĞI VAR.
SOĞUK RENKLERLE ve FAZLA EŞYAYLA İTMEMiŞSİN EVİ :)
GÜZEL GÜNLERDE KULLAN ve MİNİ MİNİ SEVİMLİ BEBİŞLERLE ÇINLASIN EVİN HER KÖŞESİ :1hug::1hug::1hug:

canımmmm çok saol çok mutlu oldum beğendiğin için....
RABBİM ÇOK DAHA GÜZELLERİNİ NASİP ETSİN HERKESE..............

özloşçumm eski avatarın çok güzeldi şekerim yaaa.ama tabi sen bilirsin.evine yorum yapmıştım daha önce ama yine yapayım tek kelimeyle SÜPERRRRRRR!!!:lepi:

bencede canım evin fazlasıyla klasik gibi geldi bana ,özellikle salonundaki eşyalar ...daha modern bi gümüşlük koltuk takımını tamamlayabilirdi..ayrıca girişteki halı pek ufak ve yeşil tonlarında olsa daha hoş olurdu...kapı çerçevelerin yeşil ama kapıların beyaz ..gözü yoran bir detay eger sen boyattıysan tabi pek iyi bi seçim olmadıgını belirtmek isterim:)

canım fikirlerine saygı duyarım ama malesef aynı fikirde diilim kusura bakma...
salonum klasik değil en azından,evet konsol vs biraz olabilirde koltuklarım kesinlikle değil...
gerçi senin evine yaptığım yorumdan dolayı tepkilisin bana,daha iyi bir yorum beklemiyordum zaten...
evi aldığımızda bu renkti kapılarım,biraz daha kirlensin değişicek...gerçi benim gözümü yormuyor ama .......a.s.

evini zevkli döşemişsin arkadaşım,güzel yuvan her zaman sağlık ve huzurla dolu olsun,bu güzel yuvaya hayırlısıyla bide bebişininde odası eklenir inş,çok öptm seni cnm...

canım evin anca bugün görebildim acayip hoşuma gitti güzel günler hep seninle olsun evinde huzrla mutlulukla bebiş yok sanırım boy boy bebişlerle beraber mutlu huzurlu günlere

canım evin anca bugün görebildim acayip hoşuma gitti güzel günler hep seninle olsun evinde huzrla mutlulukla bebiş yok sanırım boy boy bebişlerle beraber mutlu huzurlu günlere

amin canım.....çok teşekkür ederim........................

gerçekten çok güzel ve zevkli döşenmiş bir evin var özellikle de kapılara bayıldım:))mutlu günler geçirmen dilegimle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…