koltukların rengide, modelide çok şık ,modern geçrekten çok güzel ..İYİgünlerde oturun inşallah...
evin çok güzel canım insanın gözü yorulmuyor ... ağız tadıyla oturun inşallahh...
bende ilk fırsatta koyarım inşallahh...bence resim koymayan arkadaşlar eşyanızın evinizin nasıl olduğu önemli değil hiç çekinmeden koyun derim nacizane fikrimm mühim olan ağız tadınız huzurunuz olsun gerisi boş biyerde haklı değilmiyim arkadaşlar...
canım gerçekten çok modern bir evin var. özellikle bulaşık makinasının olduğu bölüme bayıldımmmmmm:sm_cool:
Allah mutlu etsin ve güzel bir ömür versin sizeeeeekaydirigubbakcemile3
bayıldım evine çok güzel huzurlu ve mutlu yaşarsın evinde inş.Şeniz
EVİN FERAH ve GERÇEKTEN BİR EV SICAKLIĞI VAR.
SOĞUK RENKLERLE ve FAZLA EŞYAYLA İTMEMiŞSİN EVİ :)
GÜZEL GÜNLERDE KULLAN ve MİNİ MİNİ SEVİMLİ BEBİŞLERLE ÇINLASIN EVİN HER KÖŞESİ :1hug::1hug::1hug:
özloşçumm eski avatarın çok güzeldi şekerim yaaa.ama tabi sen bilirsin.evine yorum yapmıştım daha önce ama yine yapayım tek kelimeyle SÜPERRRRRRR!!!:lepi:
bencede canım evin fazlasıyla klasik gibi geldi bana ,özellikle salonundaki eşyalar ...daha modern bi gümüşlük koltuk takımını tamamlayabilirdi..ayrıca girişteki halı pek ufak ve yeşil tonlarında olsa daha hoş olurdu...kapı çerçevelerin yeşil ama kapıların beyaz ..gözü yoran bir detay eger sen boyattıysan tabi pek iyi bi seçim olmadıgını belirtmek isterim:)
canım evin anca bugün görebildim acayip hoşuma gitti güzel günler hep seninle olsun evinde huzrla mutlulukla bebiş yok sanırım boy boy bebişlerle beraber mutlu huzurlu günlere
gerçekten çok güzel ve zevkli döşenmiş bir evin var özellikle de kapılara bayıldım:))mutlu günler geçirmen dilegimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?