Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Sade bi okadarda şık canım evin. yerimseniben
Güle güle otur içinde.
Hee özloş bu arada şu bibloları bana yolla hemi canım. Zenci olanları hani.
Sen sıkılmışsındır onlardan şimdi. :icecream:
ay canım ne demek hemen yollayım şekerim ne demek...çok teşekkür
ederim hayatım.
..
canım evinin her köşesi çok güzel , güle güle oturursun inşallah. Ben laminantların rengini soracaktım. çok hoşuma gittide.

saol birtanem beğenmene sevindim... yanlız evi aldığımızda yapılıydı parkeler şimdi net olarak renginin ismi ne bilmiyorum malesef canım yaa

merhaba ben yeni aranıza katıldım ,ama özloş evinin çok hoş olduğunu söylemesem içimde kalacaktı,çok sade ve şık ,hiç göz yormuyor.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

:1hug:canım benim aramızı hoşgeldin o zaman...
a.s.beğendiğine sevindim çok çok teşekkürler hayatım...Şeniz

fevkaledenin fevkininde fevkinde bence:lepi: bayılıyorum böyle sade evlere en azından benimkisi gibi karman çorman değil-tatlicadiarzu- Allah sağlık ve huzurlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

fevkaledenin fevkininde fevkinde bence:lepi: bayılıyorum böyle sade evlere en azından benimkisi gibi karman çorman değil-tatlicadiarzu- Allah sağlık ve huzurlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

a.s.ca.s.anım ya çok teşekkürler...
olurmu hiç eminim senin evinde çok güzeldir...:1hug
:

a.s.ca.s.anım ya çok teşekkürler...
olurmu hiç eminim senin evinde çok güzeldir...:1hug
:

eşime bazen şikayet ederim şu fazlalıkları atalım diye yada değiştirelim diye "aşkım sevgi dolu bizim evimiz bırak karman çorman olsun" der benim tek derdim fazlalıklar birilerine versem kime verecem ya o kadar zorluyo ki beni gereksz bir sürü eşya

canım tek kelime ile harika.çok sade zarif sıcacık bi yuvan var. allah mutluluğunu daim etsin.ama sen ablacığına söyle bakalım renki yastıkları kaç ilmek kaç numara şişle ördün.haber bekliyom hemen başlıcam.sevgilerimle.

bisiklet aksesuarına bayıldım.mşallah

:1hug:a.s.güzel yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederimm.
daha güzelleri sizlerinde olsun inş.....a.s.

özloşum güzel ablam evine bayıldım darısı benim başıma inşallah....

Salondaki koltukların başta olmak üzere her şey çok hoş. Güle güle otur.

canımsın çok saol.........
daha güzelleri herkesin olsun inşallah.............

hep gözümü yoran büyük vitrinimi kaldırdım böyle bir köşe yaptım arkadaşlar...nasıl olmuş sizce...

hep gözümü yoran büyük vitrinimi kaldırdım böyle bir köşe yaptım arkadaşlar...nasıl olmuş sizce...

çok güzel bir karar olmuş!
çok ferah ve daha da güzel durmuş böyle.:hooray:

sen oraya çok da güzel bir tablo bulursun şimdi kesin, o halini de gösterirsin bize di mi yerimsenibena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…