Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

özloş canım bişiy sorcam sana yakalamışken bir arkadşın ev konusuna en beğenilen en güzel ev oylamasında birinci seçildin demişsin ya.böle bi konu oldumu şeker.ben mi kaçırdım merak ettim.yoksa atılan yorumlara istinaden dedinde ben mi yanlış anladım?

Bizleri evine buyur ettiğin için teşekkür ederiz.. evin çok güzel ,
Bu sıcak yuvada inş, boy boy çocukların olur.. Mutlu olun inşaAllah..

ayrıca sana yorum yazmama hatasına düştüğümü daha yeni farkettim.sürekli bu topike bakıyorum yorum atmakta hep aklımda demk fırsatım olmamış.bu konuda ilk zamanlardan beri en beğendiğim huzurlu evlerden biri yuvan canım.aksesuarların,sıcaklığı,eşyaların hani nasıl derler pozitif elektrik saçtı bana.
Allah daima huzurunuzu eksik etmesin.gerisi zaten onun izniyle olur.
:1hug::1hug:

hayatım 2008 in enlerinde bu bölümde vardı...karaokumun evi en çok oy alan ev oldu....
bende arkasından gelmiştim sanırım.....

çok sevindim beğenmene hayatım saol....
güzel yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim.....

canım anlatamadım sanırım koltuk takımın cok modern zaten sorun o takıma o konsolun uymayışı..ya daha klasik bi koltuk takımı,ya da daha modern bi gümüşlük fena olmazdı...ayrıca çamaşır makinenin üzerini gereksiz bir sürü oyuncakla doldurmazsan daha sade ve hoş olur..ben sadeliği seviyorum belkide ondandır.güle güle otur özloşcuğum..
kaydirigubbakcemile5

canım anlatamadım sanırım koltuk takımın cok modern zaten sorun o takıma o konsolun uymayışı..ya daha klasik bi koltuk takımı,ya da daha modern bi gümüşlük fena olmazdı...ayrıca çamaşır makinenin üzerini gereksiz bir sürü oyuncakla doldurmazsan daha sade ve hoş olur..ben sadeliği seviyorum belkide ondandır.güle güle otur özloşcuğum..
kaydirigubbakcemile5

canım zaten koltuklarım daha sonra alındı ilk koltuklaımı değiştirdim...
daha öncekiler klasik olduğu için bu tarzda idiler....bakalım en kısa zamanda değişicek bunlarda.....ama öncelikli yapılması gerekenler var beklemede bunlar....
valla ben oyuncak çok sevdiğim için benim gözümü yormuyor ama zevk tabiki bu tartışılamaz...
ama ben de senin sadelikten hoşlandığına şaşırdım senin evindede resimler,çerçeveler vs olunca seviyorsun sandım süsü püsü......
yorumun için teşekkürler yinede canım.....

evin tek kelime ile harika. sevgi ve huzur dolu olarak otur bu evde... inşallah evini sen düzenlerken peşinsıra bir minik afacan arkandan bozar kaydirigubbakcemile2

canım salonda bibloları koyduğun yuvarlak fiskos sehpası çok güzelmiş.nerden aldığını sorabilir miyim acaba? a.s.

evin tek kelime ile harika. sevgi ve huzur dolu olarak otur bu evde... inşallah evini sen düzenlerken peşinsıra bir minik afacan arkandan bozar kaydirigubbakcemile2

canım salonda bibloları koyduğun yuvarlak fiskos sehpası çok güzelmiş.nerden aldığını sorabilir miyim acaba? a.s.

çoook teşekkür ederim hayatım çok naziksin....dileğinde inş yerine gelir saol canım...
bibloları koyduğum şey aslında bir sehpa diildi,bir nevşehir gezisi sırasında avanozda gördük ve hemen aldık...üstüne cam kestirip sehpa yaptık...güzelde oldu bende seviyorum...

Valla Özloşcum, arada canım sıkıldıkça açıp bakıyorum evinin resimlerineyerimseniben çok beğendim:1closedeyes: düzenini dizaynınıa.s zevkli hatunsun eşin çok şanslıymış hayatımyerimseniben inş birde en kısa zamanda tatlı bir bebişle tamamlanır güzel yuvan:Saruboceq: Keşke yakın olsaydık bir kahveni içmek isterdim mutfağında Mutluluğun, huzurun daim olsun hayatım:1hug:

:1hug:a.s.canım benim yaaa çok naziksin saol...
valla bende çok isterdim hayatım gelmeni....
inşallah bir gün neden olmasın......
güzel dileğin içinde çook teşekkür ederim canım.Şeniz

evet aynen burdan canım.....bak el sallıyorum sanada şimdi...............

cokacimcoook ben açımmmm.. hazır mutfaktayken bişeyler haırlıyıverrkaydirigubbakcemile3a.s. a.s.

hadi gel şekerim bende acıktım yeriz birşeyler birlikteeeee.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…