özloş canım bişiy sorcam sana yakalamışken bir arkadşın ev konusuna en beğenilen en güzel ev oylamasında birinci seçildin demişsin ya.böle bi konu oldumu şeker.ben mi kaçırdım merak ettim.yoksa atılan yorumlara istinaden dedinde ben mi yanlış anladım?
özloş salonundaki yapraklı tabloları nerden aldığını sorsam?
Bizleri evine buyur ettiğin için teşekkür ederiz.. evin çok güzel ,
Bu sıcak yuvada inş, boy boy çocukların olur.. Mutlu olun inşaAllah..
ayrıca sana yorum yazmama hatasına düştüğümü daha yeni farkettim.sürekli bu topike bakıyorum yorum atmakta hep aklımda demk fırsatım olmamış.bu konuda ilk zamanlardan beri en beğendiğim huzurlu evlerden biri yuvan canım.aksesuarların,sıcaklığı,eşyaların hani nasıl derler pozitif elektrik saçtı bana.
Allah daima huzurunuzu eksik etmesin.gerisi zaten onun izniyle olur.
:1hug::1hug:
canım fikirlerine saygı duyarım ama malesef aynı fikirde diilim kusura bakma...
salonum klasik değil en azından,evet konsol vs biraz olabilirde koltuklarım kesinlikle değil...
gerçi senin evine yaptığım yorumdan dolayı tepkilisin bana,daha iyi bir yorum beklemiyordum zaten...
evi aldığımızda bu renkti kapılarım,biraz daha kirlensin değişicek...gerçi benim gözümü yormuyor ama .......a.s.
canım fikirlerine saygı duyarım ama malesef aynı fikirde diilim kusura bakma...
salonum klasik değil en azından,evet konsol vs biraz olabilirde koltuklarım kesinlikle değil...
gerçi senin evine yaptığım yorumdan dolayı tepkilisin bana,daha iyi bir yorum beklemiyordum zaten...
evi aldığımızda bu renkti kapılarım,biraz daha kirlensin değişicek...gerçi benim gözümü yormuyor ama .......a.s.
canım anlatamadım sanırım koltuk takımın cok modern zaten sorun o takıma o konsolun uymayışı..ya daha klasik bi koltuk takımı,ya da daha modern bi gümüşlük fena olmazdı...ayrıca çamaşır makinenin üzerini gereksiz bir sürü oyuncakla doldurmazsan daha sade ve hoş olur..ben sadeliği seviyorum belkide ondandır.güle güle otur özloşcuğum..
kaydirigubbakcemile5
evin tek kelime ile harika. sevgi ve huzur dolu olarak otur bu evde... inşallah evini sen düzenlerken peşinsıra bir minik afacan arkandan bozar kaydirigubbakcemile2
canım salonda bibloları koyduğun yuvarlak fiskos sehpası çok güzelmiş.nerden aldığını sorabilir miyim acaba? a.s.
Valla Özloşcum, arada canım sıkıldıkça açıp bakıyorum evinin resimlerineyerimseniben çok beğendim:1closedeyes: düzenini dizaynınıa.s zevkli hatunsun eşin çok şanslıymış hayatımyerimseniben inş birde en kısa zamanda tatlı bir bebişle tamamlanır güzel yuvan:Saruboceq: Keşke yakın olsaydık bir kahveni içmek isterdim mutfağındaMutluluğun, huzurun daim olsun hayatım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?