Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

evet canım aynen bende öyle düşünüyorum hehe..
evet alayım hemen eklerim valla...
çok teşekkür ederim fıstık...........

evin çok güzel
en başta kalabalıktan uzak düzenli..
tertemiz :))
benim gözüme ilişen tek nokta salon koltuklarının üzerindeki yastıklar..
biraz büyük sanki..
ama evinin güzelliğinden hiç birşey eksiltmemiş..
ayrıca holdeki halılarına bayıldımmmmm
nerden aldın sorabilir miyim??
tebrikler
ellerine sağlıkk

çok teşekkürler hayatım yorumların için...
evet bende kalabalık sevmiyorum,hatta bunlar bile bazen kalabalık geliyor...
salon koltuklarımın o şekline bayılmıştık görünce biz hayatım,ama zevk meselesi tabiiii...
koridordaki halılarım royal çaça......
sanada güzel bebişinle mutluluklar dilerim..
darısı başıma inşallah....

amin canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlılı bebişler nasip etsin
o güzel evin bebişle şenlensin :))))

özloşcum evet süper olmuşş bende vitrinden kurtulmak istiyorum ama benimki gerçekten hoşuma gidiyor kıyamıyorum ...zaten için bardak çanak yok...bibloo vs varr..ama bende gümüşlükle vitrini kaldırım tv konsolu gibi daha modern daaha sade bişey düşüünüyorumm...

tablo alırsan bence biblolarındaki kadınlara benzer soyut bir tablo olabilir..

amin canım Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlılı bebişler nasip etsin
o güzel evin bebişle şenlensin :))))
canım inşallah hayatım....çok saol...

evet hayatım...aslında bende seviyorum ama vitrin ilk önceki takımıma uyum sağlıyordu....
bu koltuklarımın konseptiyle yakıştıramadığım için boş odama kaldırdım...
inşallah kısmet olursa tabi buna uygun birşeyler düşünüyoruz bakalım...
şimdilik bu şekilde ferah oldu......
çok saol canım...

özloş evin gerçekten çok güzel.foruma yeni katıldıgım için biraz acemiyim kusura bakmayın.Rabbim evinde huzur dolu günler versina.s.

özloş evin gerçekten çok güzel.foruma yeni katıldıgım için biraz acemiyim kusura bakmayın.Rabbim evinde huzur dolu günler versina.s.

ilk önce aramıza hoşgeldin canım...
güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim..daha güzelleri senin olsun.....

evin çok güzel güle güle otur ben en çok ayrıntıları beğendim duvarlara astığın tabloları süsleri vs hepsi çok zevkli ve çok uyumlu
bende kızımın odasına halı alacaktım bu arada banada fikir oldu royal çaça aklımda bulunsun a.s.

Evin ve eşyaların çok güzel ben çok begendim güelerek otur canım yeni evlenenler yepyeni daha güzeldir demişsin ama basta hiçte öyle degil seninkilerde yepyeni valla süperler...

koltukların rengide, modelide çok şık ,modern geçrekten çok güzel ..İYİgünlerde oturun inşallah...

evin çok güzel canım insanın gözü yorulmuyor ... ağız tadıyla oturun inşallahh...

bende ilk fırsatta koyarım inşallahh...bence resim koymayan arkadaşlar eşyanızın evinizin nasıl olduğu önemli değil hiç çekinmeden koyun derim nacizane fikrimm mühim olan ağız tadınız huzurunuz olsun gerisi boş biyerde haklı değilmiyim arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…