Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

evınızn çocuk çıvıltısıyla dolup taşmadı dileğiyle canım rabbım sağlıklamutlulukla oturmayı nasip etsın.
ya sizleirn evlerıne abkınca bzım evımz eskımış geldi ya aaaa

canım benim aminnn inşallah çokkk teşekkürler.....
benim evimde 7 yıılık artık bizde eskidik şekerim...baksana ne güzel yeni yeni evler var....

Evin çok güzelmiş canım rabbım huzurlu mutlu bir şekılde oturmayı nasıip etisn inşallahhh

ImageShack - Image Hosting :: spa1867bk5.jpg
bunlarda şimdilik boş olan odamdaki oyuncaklarıım...
ImageShack - Image Hosting :: spa1868wg7.jpg

En kısa zamanda rabbim doldursun o odayı canım sen herşeyin en güzelini layıksın. ..
Umudun hiç bitmesin, bak bende tam 13 yıl sonra sevindirmişim anneciğimi...

canım evin tek kelimeyle harikaaa ben çok beğendimm
saten eşyalarımızı öyle birden değiştiremiyoruzkii yavaş yavaş onlarda olurrr
oyuncaklardaa çok güzellerr ben çok beğendimm
canımm halılarını belkii yazmışsındır ama ben bulamadımm hangi marka nerden aldın ve kaça aldın onlarında yenimii aldın çok güzeller öğrenebilimiyim bir tanem

saygı duyarım canım...zevkler ve renkler tartışılmaz tabii....

çok güzel canım güle güle otur:asigim:Şeniz

sehbanın üstünde üç tane biblo var bende istiyorum onlardan sorması ayıp nerden aldın kaydirigubbakcemile3burda yok :bbo:

ben öncelikle dikkatimi çeken birşeyi söylemek istiyorum. evin aşırı derecede temiz ve düzenli görünüyo temizliğine özen gösterdiğin besbelli bu konuda seni tebrik etmek istiyorum. temiz olmayan bir ev huzurlu olamaz bence.
evle ilgili gözlemlerime gelince... salonundaki tek uyumsuzluk ahşap mobilyalarınızdaki klasik detaylarla halılardaki modern çizgiler ve turuncu renkler. bu iki öğe adeta öne çıkabilmek için birbirleriyle yarışıyo o yüzden salonunuza ne klasik ne de modern diyemiyorum. ama seçim tabiki her zaman kullanıcınındır. eğer sana güzel geliyor içini açıyorsa eleştirileri boşver bence. ama ben mesleğim icabı, bir de direkt mobilya sektörünün içinde oluşumdan dolayı hoşgörüne sığınarak gözümün diğer insanlardan farklı gördüğü bir noktayı söylemek istedim.
ama genel olarak evin genel havası çok hoş, bol ışık alması ve duvarların açık renk olması çok güzel, duvarlarda kullanılan detaylar göz okşuyo. bisiklet gibi iddialı bir aksesuarı salonuna çok güzel oturtmayı başarmışsın .zevkini tebrik ediyorum..
Allah güle güle oturmayı nasip etsin. çocuklarını bu evde büyütmeyi nasip etsin
sevgiler

ilk önce güzel yorumun ve yapıcı eleştirin için çok teşekkür ederim hayatım....
yemek odam benim ilk koltuklarımla takımdı yani diğer koltuklarım halım ve perdelerim klasikti bu yüzden böyle oldu şekerim...yaklaşık 2 yıl önce koltuk,halı ve perdelerimi değiştirdim ama sıra diğerlerine henüz gelemedi öncelikli yapılması gerekenler var,bakalım inş en kısa zamanda değişicek zaten yemek odamda canım....
çok teşekkür edeim tekrar.....

özloşş çok güzel tatlım evin güle güle otur kahve ve yeşil tonunu tercih etmişsin çok güzel durmuşşş ben de kaapı girişindeki yerdeki halına bittim bi de boncuklu kapıya asılan şeyler var ya onun deseni çok güzelmiş çok beğendimm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…