evin çok güzel,ve zevkli.inş benimde böyle bir evim olur salon'una bayıldım.maşallah
Çok güzel yaaa bende salon için beyaz yada krem rengi koltuk takımı düşünüyorum ama çok kirlenmesinden korkuyorum
canım acaba koltuklarının minderlerini çapraz değilde yanlamasına yani koltuğun sırtını tamamen kapatacak şekilde mi koysan minderlerin uçları yukarı doğru çok uzun duruyor..
Merhaba ozlos06 evinizi cok begendim allah bir omur boyu saglik ve mutlulukla oturmayi nasip etsin evinizden nese eksik olmasin.
özloşcum sevgili hemşerim evin çok güzel aksesuarlar yerli yerinde güle güle otur.zenci kadınlarını koyduğun sehpana bayıldım tam benim tarzım
ablacım salonun çok şık ve sade
yaa örtüsüz baya güzel duruyomuş vitrinn
dur bende boşaltıyım bişiler :)))
salonunda girişteki at arabasına bayıldımmmm
yatak odanda çok güzek açık renk bu arad benim hasta olduğum saat orda dururyoooo :))
ya onun fiyatına baktım baya pahalıymışş
ama hevesmi yeni evimize saklıyorum şuan tutumlu olma zamanındayız :)))))
ayrıca mutfağında çok ferahhh bişi tanuduk geldi buzdolabının üstündeki ekmek sepetinin aynısı bende varrrr heheeeheheee:)))
Rabbim inşlh en yakın zamanda huzurlu yuvanıza bi altın top nasip etsin hemde en tatlısındann
kaydirigubbakcemile3canımsın.....çok teşekkür ederim hayatım...
ben sade seviyorum nedense...
saate gelince evet pahalı ama sanırım sende benim gibi ayrıntı seviyorsun,evine geçince alırısın hayatım..seninde harşeyin güzel...
evet sepeti bende farketmiştim..
bu arada dikkatine hayranım...mısraanın koltukları benimkine çok benziyor...:1hug:
çok güzel bi evin var tam istediğin gibi sakin dingin şatafatlı değil a.s.
umarım bende senin ki gibi dizayn etmeyi başarırım ileride :1hug:
sade ama kaliteli mobilyalar dizaynlar.. açıkcası benim hoşuma gitti..Güle güle otur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?