Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Çok güzel yaaa bende salon için beyaz yada krem rengi koltuk takımı düşünüyorum ama çok kirlenmesinden korkuyorum

saol birtanem...
valla haklısın çabuk batıyor ama çok seviyorum napim...bence sende seviyorsan al bizimlemi yaşıyacak boşverrrrr:jeyyar:

canım acaba koltuklarının minderlerini çapraz değilde yanlamasına yani koltuğun sırtını tamamen kapatacak şekilde mi koysan minderlerin uçları yukarı doğru çok uzun duruyor..

canım koltuğunda yastıklarında modeli böyle......o yüzden değişiklik yapamam.zaten bu haliyle çok seviyorum bende...
çok teşekkürler....a.s.

Merhaba ozlos06 evinizi cok begendim allah bir omur boyu saglik ve mutlulukla oturmayi nasip etsin evinizden nese eksik olmasin.

özloşcum sevgili hemşerim evin çok güzel aksesuarlar yerli yerinde güle güle otur.zenci kadınlarını koyduğun sehpana bayıldım tam benim tarzım

çok güzel canım kocaman evin belli :)
Allah bir ömür içinde çolukla çocukla yaşamayı nasip etsin

özloşcum sevgili hemşerim evin çok güzel aksesuarlar yerli yerinde güle güle otur.zenci kadınlarını koyduğun sehpana bayıldım tam benim tarzım

saol hemşerim çok mersiiii.
o sehpa memleketimizden şekerim,aslında sehpa diildi ama ben cam kestirdim üstüne ve sehpa yaptım güzelde oldu....:1hug:

çok güzel bi evin var tam istediğin gibi sakin dingin şatafatlı değil a.s.

umarım bende senin ki gibi dizayn etmeyi başarırım ileride :1hug:

ablacım salonun çok şık ve sade
yaa örtüsüz baya güzel duruyomuş vitrinn
dur bende boşaltıyım bişiler :)))
salonunda girişteki at arabasına bayıldımmmm
yatak odanda çok güzek açık renk bu arad benim hasta olduğum saat orda dururyoooo :))
ya onun fiyatına baktım baya pahalıymışş
ama hevesmi yeni evimize saklıyorum şuan tutumlu olma zamanındayız :)))))
ayrıca mutfağında çok ferahhh bişi tanuduk geldi buzdolabının üstündeki ekmek sepetinin aynısı bende varrrr heheeeheheee:)))

Rabbim inşlh en yakın zamanda huzurlu yuvanıza bi altın top nasip etsin hemde en tatlısındann

canımsın.....çok teşekkür ederim hayatım...
ben sade seviyorum nedense...
saate gelince evet pahalı ama sanırım sende benim gibi ayrıntı seviyorsun,evine geçince alırısın hayatım..seninde harşeyin güzel...
evet sepeti bende farketmiştim..
bu arada dikkatine hayranım...mısraanın koltukları benimkine çok benziyor...:1hug:

kaç keredir evinin resimlerine bakıyorum yorum yazmak şimdi nasip oldu evini çok zevkli döşemişsin canım uyum ,detaylar harika güle güle oturman dileğiyle a.s.
rabbim inşallah sanada banada ve bütün gönülden bebek sahibi olmak isteyenlere tontiş tontiş bebişler versin :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3
detaylar ince ayrıntılar gözümden kaçmaz hafızam kuvetlidir helede hafızımada yer yaptıysa hiç unutmam
koltuklarını çok beğenmiştim
hatta tablolarınız bile aynııı
zevleriniz birmişş

sade ama kaliteli mobilyalar dizaynlar.. açıkcası benim hoşuma gitti..Güle güle otur inş.

çok güzel bi evin var tam istediğin gibi sakin dingin şatafatlı değil a.s.

umarım bende senin ki gibi dizayn etmeyi başarırım ileride :1hug:

saol hayatım...
eminim sen çok daha güzellerini başarırsın...biz eskidik bile...
7 yıl oldu artık...:1hug:

özloş canım evin çok zevkli döşenmiş...güzel mutlu günlerde otur canım evindea.s.
canım ben hani boncuk perde var ya koridorda onun oldugu yerde kelebekli olan ve diğer tarafındaki duvar süsünü sorucaktım...çok şekerlerr:1hug:umarım ben de bulabilirim

güle güle oturun cok zevlısınız cok güzel döşemişsiniz evinizi hiç bi ayrıntıyı ve detayı kacırmamıssınız heryerde bi şıklık ve güzellık göze çarpıyo cok beğendim gercektende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…