arkadasım evın cok guzel rabbım huzurla mutlulukla oturmayı nasıb etsın ınsallah.... gonlunden gecenlerle dolsun evın.... :))
kaydirigubbakcemile5canim cok guzel evin bazi arkadas larimiz demiski evleri gostermeyelim ozenirler falan demis ok bende katiliyorum fakat burada evini gostermek istemis sizlerde gosterin eski olsun yeni olsun farketmet orasi senin evin beyendiyin biryeri muhakkak vardir sonusta kendi evin bir insan anninin teririni silerek alindiysa bence o esya ikinci el bile olsa sonusta sen almissin iyi yada kotu senin evin yuvan ne olursa olsun bir halim varsada evim de gururla sunar arkadaslarimla paylasirim bu ozensinler diye gostermek dusuncesi yoktur bence seni anliyorum canim benimde evim guzel bana gore cunku herseyi kendim beyenerek birbirine uydurarak aldim keyifle oturuyorum bazen baska arkadaslarin evine gittimi burasi boyle guzel bende yapayim buna benzer diyorum simdide senin evinde hosuma giden bisikletin cok hos ve sadece bir elestirim olacak kirilma sehbanin uzerinde muzik setin hosuma gitmedi benim fikrim belki senin hosuna gitmistir senin tercihin gule gule otur allah yuvana nazar deymesin hepsi guzel gorusmek uzere byyyyyyyy
canım çok pozitif ve sıcak bi evin var gördüğüm kadarı ile.... İyi günler de otur :1rolleyes:
Çok ferah bir eviniz var.İçim açıldı doğrusu.Renkler,aksesuarlar çok uyumlu,güle güle oturun.a.s.
tek kelimeyle zevkine bayıldım cnm sağlıklı ve mutlu oturmanı dilerim...
evin çok güzelmiş mutfağına bayıldım gülegüle otur
evine bayıldım.güle güle oturun inş
darısı bize yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?