Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

temız tertıplı detayları cok guzel bır evınız var ALLAH bır bebekle mutlulugunuzu arttırsın ınsallah a.s.

çok teşekkürler canım.opuyorumnanaktan..örgü battaniye sadece battaniye şeklinde ,yorgan geçmiyor ...
istersen özelden hangi marka olduğunu yazarım

ay inanmıyorum ya evinizi görünce çok şaşırdım:1shok: batıkent emek dayanışmada oturuyorsunuz değil mi?Evinizi görünce kendi evi mi görmüş gibi oldum çünkü bizde 2 yıl önce ordan ev aldık ve şu anda malesef ben değil kiracı oturuyor tayinimiz ankaraya çıkınca bende orada oturucam inş.bu arada eviniz çok güzel zevkli döşemişsiniz güle güle ağız tadıyla oturun inşallah

çok zevkli döşenmiş pırıl pırıl ferah bir ev hiç birşey insanın gözünü yormuyor müthiş bir dinginlik var bizzat yerinde görülmüştür :)

özlemcim daha nice seneler ağız tadı ile oturman dileklerimle Rabbim kısa zamanda bıcır bıcır ordan oraya koşturacak minik yavrular nasip etsin inşallah sevgilerimle

Ben çok beğendim SADE VE ŞIK möble seçimin, ayrıca döşemeler ve duvar renginin krem tonlarında olması evde ferah bi görünüm oluşturmuş fotolara bakarken içim açıldı, "HAYIRLI OLSUN" "EVıNDEN BEREKET VE HUZUR EKSıK OLMASIN" DıLEĞıYLE...

çok beğendim evini özlem. özellikle seçtiğin renkler çok hoş.
ii günlerde otur.

canım çok güzel evin. güle güle otur. bende ankaradayım cevizliderede.. acaba sendemi cevizlideresin diye merak ettim.

arkadaşım evin çok güzel çok begendim ..
ben yaza evlenicem fikir edinmek için ev resimlerine bakıyorum. hepsi birbirinden güzel evlerin ama
nasıl temizliyosunuz bu krem rengi evleri benim aklım fikrim almıyor.. koltuklara örtü mü örtüyosun ?
o mutfak dolapları nasıl bembeyaz kalabiliyooo

maşallah

evin çok güzel gerçekten tam benim zevkim. antredeki ferforje şamdanına salondaki ferforje bisklet, altı kütük cam yan sehpan ferforje duvar rafın, duvar saatin, yan sehpadaki heykeller tv sehpasıüstündki fotoğrafların, ahşap anahtalık panon kapı süsün. kuştüyü panoların ve aklıma gelmeyen her ayrıntın güzel.oyuncakların kapı boncukların v.d. yatak örtüne bayıldım insanın kendini üstüne atası geliyor, çok freş sıcak birev birebir benim zevkim..ferforje nesneler iyibir fikir gerçekten.. bende senin tarz koltklar aldım ferforjelerle ve ahşap oyma objelerle tamamlamayı düşünüyorum..ayrıca krem rengi spor koltuklarıma senin gibi koyu kahve yan krlantler yaptıracağım..yani epeyi esin kaynağı oldun bana. resimlerini paylaştığın için teşekkrler..

özlem ablacım ya..! bi sitede dolaşırken senin mutfağını gördüm kadının biri.. evimi paylaşıyorum diye snein mutfağını eklemiş çoook sinirlendim... http://www.*************i.com/ev-dekorasyon/169727-evimden-birkac-resim.html haber veriyim dedim bide herkes mutfağın geniş diye yorumlar yazmış çıldırcam ya sinirden.. site ismi verilmiyomu burdan linki yolladım ama çıkmadı burda..

Son düzenleme:
güzel ve sade bir ev. salonda duvardaki tablolar çok hoş olmuş. afrikalı biblolar da öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…