Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

evet canım akça ağaç.valla ben çok memnunum sanada tavsiye ederim.beyenmenede sevindim canım.

allah huzur içinde oturmayı nasip etsin canım. gayet hepsi zevkle alınmış zevkle döşenmiş.a.s.
ayrıca buzdolabımız aynı tatlım çok kullanışlı güle güle kullan a.s.
a.s.çok saol canım.evet buzdolabımız çok kullanışlı cidden.

evet canım akça ağaç.valla ben çok memnunum sanada tavsiye ederim.beyenmenede sevindim canım.

çok beğendim koyu tonlar çok toz gösteriyo sürekli temizlemekten bıktım birde ben açık renk seviyorum daha ferah gösteriyo...sizde Ankaradansınız mobilyalarınızı nerden aldınız ?

çok beğendim koyu tonlar çok toz gösteriyo sürekli temizlemekten bıktım birde ben açık renk seviyorum daha ferah gösteriyo...sizde Ankaradansınız mobilyalarınızı nerden aldınız ?
evet haklısın canım.yatak odam yataş,salon koltuklarım arpi mobilya,oturma odamda istikbal canım.a.s.

Ayy canım. Evine bayıldım. Güle güle oturun. Bende benim oturma odamdan iyice sıkıldım. Değiştirmeyi düşünüyordum. Kahve bej aklımda var.. Şahsen böyle paylaşımlara bayılıyorum. Evini değiştirmek isteyenler ve ya yeni ev düzenliyenlere hoş bir yardım. Teşekkürler ( BU ara halılara bayıldım ve sepet bisiklete)

ayyyy özlem ablacımmm evin çok güzellll maşallahhh:asigim:
:1hug:tertemiz pırıl pırıll yeni gelin evi gibi derli topluu zevkin süperrr evini çok güzel dizayn etmişsinnnn tebriklerrr örnek bi ev hanımısın maşallahh a.s.
Allah nazarlardan saklasınnn

a.s.canım benim çok saol.bende aynen senin gibi düşünüyorum valla.süper fikirler oluyor bencede.sizdende beklerim güzel evlerinizin resimlerini bu arada.a.s.

evin bir harika ayrıca çok ta temiz bir hanım olduğun bellijeyyar birde burda paylaşmanız çok güzel fikir sahibi oluyoruz nasıl döşenmiş nasıl yerleştirilmiş bence hiç mahsuru yok istemeyenlerde bakmasın canım isteyen açar bakar görmek istemeyen bakmasına.s.

canım benimmm çok saol güzel sözlerin için.eminim sende öyle olursun tatlım.sanada mutluluklar a.s.

evin çokkk Güzel Allah Güle Güle Oturmayi Nasip Etsin..bide Güzel Bi Bebkle Neşelendirsin Evinizi...

evin çok güzelmiş.allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin. a.s. keşke bende böyle zevkle döşeyebildiğim bi evde otursaydım.ama maddi sıkntılar el vermiyo.bakarken içim sızlamadı desem yalan olur.inşallah allah rahata çıkarır bizide bizde alır döşeriz evimizi güzelce. :çok üzgünüm:

Dikkatimi çeken birşey var, ev çok düzenli.

Ben evimi hiç böyle düzenli görmedim son 6 yıldır.sengözlerimebaksanab
Parfümlerimi bile elbiselerin arasına koyuyorum bebeler heba etmesin diye. :bbo:

Eşşek sıpaları hal bırakmıyorlar evde:mymeka:
Ha savaş alanı ha bizim evtatlicadiarzu
Güle güle otur arkadaşım evinde, çok güzelmiş, sıcak bir havası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…