a.s.çok saol canım.evet buzdolabımız çok kullanışlı cidden.allah huzur içinde oturmayı nasip etsin canım. gayet hepsi zevkle alınmış zevkle döşenmiş.a.s.
ayrıca buzdolabımız aynı tatlım çok kullanışlı güle güle kullan a.s.
evet canım akça ağaç.valla ben çok memnunum sanada tavsiye ederim.beyenmenede sevindim canım.
evet haklısın canım.yatak odam yataş,salon koltuklarım arpi mobilya,oturma odamda istikbal canım.a.s.çok beğendim koyu tonlar çok toz gösteriyo sürekli temizlemekten bıktım birde ben açık renk seviyorum daha ferah gösteriyo...sizde Ankaradansınız mobilyalarınızı nerden aldınız ?
Ayy canım. Evine bayıldım. Güle güle oturun. Bende benim oturma odamdan iyice sıkıldım. Değiştirmeyi düşünüyordum. Kahve bej aklımda var.. Şahsen böyle paylaşımlara bayılıyorum. Evini değiştirmek isteyenler ve ya yeni ev düzenliyenlere hoş bir yardım. Teşekkürler ( BU ara halılara bayıldım ve sepet bisiklete)
ayyyy özlem ablacımmm evin çok güzellll maşallahhh:asigim:
:1hug:tertemiz pırıl pırıll yeni gelin evi gibi derli topluu zevkin süperrr evini çok güzel dizayn etmişsinnnn tebriklerrr örnek bi ev hanımısın maşallahh a.s.
Allah nazarlardan saklasınnn
a.s.çok mersi canım darısı seninde başına inşallah.a.stam istediğim gibi büyüklüğü evin
huzurunuz bozulmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?