Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

Özlemcimm ,evin çok güzel güle güle otur ,sende zevklisin belli , salon koltuğuna benzer bir model bende çok beğendim sadece ayaklar farklıydı ama salonum küçük olduğu için alamadım ,yatak örtünün bende pembesi var opuyorumnanaktan

yeni gelin evi gibi masallah..herseyi,cok modern,icinde oturmaktan zevk duyulacak bir ev olmus..gule gule oturun insallah..

bu plandaki salonlar çok kullanışlı oluo bizimki de böyle çok rahat mutlulukla oturun inşallah güzel bir ew

salonun ve oturma odan çok güzel döşenmiş çok beğendim..duvarlarının yeni rengi ne renk canım çok hoş olmuş

Özlemcim evin çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin,mutfağında jaluzi var sanırım, jaluzilerin temizliğini nasıl yapıyorsun?ben bu dertten muzdaribim de

güzel yorumlar için herkese çok teşekkür ederim..
ALLAHIM ÇOK DAHA GÜZELLERıNı HERKESE NASıP ETSıN ıNŞALLAH

Özlemcim evin çok güzel allah mutlulukla oturmayı nasip etsin,mutfağında jaluzi var sanırım, jaluzilerin temizliğini nasıl yapıyorsun?ben bu dertten muzdaribim de
ilk önce çok teşekkür ederim...AMİN....
MUTFAĞIMDA evet jaluzi var,aslında ben kapatarak üstüne deterjan sıkıyorum ve siliyorum genelde ama..
evimiz boyanırken çıkarmıştık,o zaman yere serdim daha güzel temizlendi..

canımmmŞeniz evinin yeni halide eski hali gibi çok çok çok güzel olmuş..kapıları kahverengiye çevirmişsiniz:lepi:ama diger rengede bayılıyodum ben böylede çok harika olmuş canım...mutfak halını da çok begendimmm daha büyük hem çok yakışmış...
bikaç degişiklik daha var sanki çözücem inşallah:)) saglıkla oturun kuzumm seni çok seviyorumm..ohhh misler gibi güzel evini dolaştım geldim yine:içelim: Şeniz

ArkadaŞım evın cok gÜzel eŞyalarınıda gÜzel dızmıŞsın MAŞALLAH gÜle gÜle otur yatak odan benımkının aynısı salonunu cok beyendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…