Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canım evini çok beğendim tarzlarımız çok uyuşuyo çok modern olmuş.salonundaki 3lü kuş tüyü tabloların çok güzel nereden bulabilirim.lütfen yardımcı olrmusun biran önce.

çok teşekkür ederim...zevklerimizin benzemesine sevindim..
tabloları koçtaştan almıştık,yani hatırladığım kadarıyla:))

Eviniz çok hoşmuş gerçekten, sıcak ve sade. Allah sağlıkla, huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah.

Bütün mobilyaların, bibloların, tabloların kısacası herşey çok uyumlu ve harikaa hepsine bayıldım güle güle huzurla otur evinde :)

zevkli ve yenilikleri takip eden birisiniz anlaşılan..yerimseniben
huzurla oturun evinizde çok güzel..
yanlız bişey sorcam.televizyonun yanındaki stickerı nerden aldınız acaba??bu renk ve bu şekilde parlayanını arıyorum bulamadımdaboshayallersmile

Bütün mobilyaların, bibloların, tabloların kısacası herşey çok uyumlu ve harikaa hepsine bayıldım güle güle huzurla otur evinde :)

kahverengi tutkunuyum bende çok begendim evinizi..

evin çok güzel döşenmiş.huzurla otur.özellikle aksesuarlarına bayıldım.kedili biblolarda müthiş duruyor.

çok ama çook teşekkür ederim güzel yorumlarınız içinopuyorumnanaktan

güzel günlerde otur. Sormak istedigim bir şey var; dış kapının yanında duran anahtarlığı nerden aldın? Ben de böyle bir şey arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…