Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

tamam canım,çok teşekkürler bende öyle temizleyeyim

evet canım dene güzel temizleniyor cidden:))kolay gelsin...
güle güle oturun eviniz çok güzel.
çok teşekkür ederim...
çok güzel herşeyin yepyeni harika duruyo

ALLAHIM ÇOK DAHA GÜZLLERİNİ NASİP ETSİN HERKESE
çok teşekkürler

tahmin etmiştim canım:1hug:
yerimsenibenyerimseniben
evini boyamıssın çok daha açmış evını güle güle kullan
evet canım,yenilik yapınca ekliyeyim dedimbayanssulusmile,teşekkür ederimmopuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim..evet değişilkler yapıldı bu halini bende daha çok beğendim....
senin beğenmedene çok sevindim tatlım....
ALLAHIM EVLERıMıZDEN HUZURU MUTLULUĞU EKSıK ETMESıN..
en önemlisi bu gerisi teferruat hep diyorum...
bende seni çok seviyorum hayatımolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Canım evin çok güzel güle gğle otur.Sana küçk bir önerim olacak mutfakta tv ile ekmekliğinin yerini değiştirirsen(köşelersen) daha kullanışlı olur hem oturduğun yer hemde yemek pişirken rahatça görebilirsin. ayrıca ekmekliğin masana yakın olur.yerimseniben

ArkadaŞım evİn cok gÜzel eŞyalarınıda gÜzel dİzmİŞsİn MAŞALLAH gÜle gÜle otur yatak odan benİmkİnİn aynısı salonunu cok beyendİm

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
aa demek aynı yatak odalarımız ne güzel:))
ben çok seviyorum ve çokta memnunum ya sen?

teşekkür ederim canım güzel yorumların için...opuyorumnanaktan
aslında ilk bizde düşünmüştük orayı ama malesef anten yok o tarafta,ortalıkta kablo görünmesindende nefret ediyorum,o sebeple böyle kaldı,aslında bu şekliylede rahat izleniyor,altta mekanızması var her yöne çeviriyorum..

ne güzel tertemiz,ferah misler gibi evinn...evinden huzur eksik olmasın inşallahhh:1hug:

bunlar eski halimi cnaım hepsi harika yeni evlenmişsin gibi. güle güle oturun.

valla 8 yılı devirdik:asigim:
değişen yenilenenler var haliyle tabi..ama onlarda 5 senelik felan...
güzel yorumun için teşekkür ederim..opuyorumnanaktan
çok daha güzelleri herkesin olsun inşallah:Saruboceq:

canım evini çok beğendim tarzlarımız çok uyuşuyo çok modern olmuş.salonundaki 3lü kuş tüyü tabloların çok güzel nereden bulabilirim.lütfen yardımcı olrmusun biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…