- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
tamam canım,çok teşekkürler bende öyle temizleyeyim
çok teşekkür ederim...güle güle oturun eviniz çok güzel.
çok güzel herşeyin yepyeni harika duruyo
ALLAHIM ÇOK DAHA GÜZLLERİNİ NASİP ETSİN HERKESEguzelmis
yerimsenibenyerimsenibentahmin etmiştim canım:1hug:
evet canım,yenilik yapınca ekliyeyim dedimbayanssulusmile,teşekkür ederimmopuyorumnanaktanevini boyamıssın çok daha açmış evını güle güle kullan
canımmmŞeniz evinin yeni halide eski hali gibi çok çok çok güzel olmuş..kapıları kahverengiye çevirmişsiniz:lepi:ama diger rengede bayılıyodum ben böylede çok harika olmuş canım...mutfak halını da çok begendimmm daha büyük hem çok yakışmış...
bikaç degişiklik daha var sanki çözücem inşallah:)) saglıkla oturun kuzumm seni çok seviyorumm..ohhh misler gibi güzel evini dolaştım geldim yine:içelim: Şeniz
turuncu krem kahve, en sevdiğin renkler sanırım :)
ArkadaŞım evİn cok gÜzel eŞyalarınıda gÜzel dİzmİŞsİn MAŞALLAH gÜle gÜle otur yatak odan benİmkİnİn aynısı salonunu cok beyendİm
Canım evin çok güzel güle gğle otur.Sana küçk bir önerim olacak mutfakta tv ile ekmekliğinin yerini değiştirirsen(köşelersen) daha kullanışlı olur hem oturduğun yer hemde yemek pişirken rahatça görebilirsin. ayrıca ekmekliğin masana yakın olur.yerimseniben
çok güzel begendimmm....
ne güzel tertemiz,ferah misler gibi evinn...evinden huzur eksik olmasın inşallahhh:1hug:
mmmmm sicacik tertemiz sade ve asil
aslan yatagindan belli olurzemuszemus
bunlar eski halimi cnaım hepsi harika yeni evlenmişsin gibi. güle güle oturun.
Evin iki hali de çok güzelmiş canım, güle güle oturun. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?