Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

güzel yorumun için çok teşekkür ederim...
elimden geldiği sürece birşeyler yapmaya çalışıyorum işte...
stickerı,bahausedan almıştık.yanlız parlak değil...

Merhaba arkadaşım
eviniz çok şık ve koltuklarınızı çok begendim
kısmetse koltuklarımı degiştirmeyi düşünüyorum
koltuklarınızın kumaş cinsini ögrenebilirmiyim

önceki halini daha önce görüp beğenmiştim ama bu yeni hali ve eklediğiniz ufak aksesuarlarla daha şık ve hoş olmuş. çok zevklisiniz bence. kediler şahane,tabloları daha önceden beğenmiştim hala çok çok hoşlar. duvarların rengi çok güzel olmuş. ben salonda duvardaki saati de çok beğendim. acaba nerden aldınız.ve fiyatı ne kadar. çok hoşuma gitti. benim salona da bi saat lazım da.

Salonun çok güzel tam benim istediğim tonlar.Ama halıdaki turunculuklar bozmuş o yumuşak renkleri bence.Yine de çok zevkli döşenmiş bir evin var.Güle güle otur inşallah

Son düzenleme:

ya evinizi çok beğendim,böyle evim olsun kırk milyar borcum olsun Hemen hemen hayallerimdeki ev diyebilirim

valla çok güzel :) Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah:)
Abartıdan uzak doğal bir ev gerçekten çok beğendim:)
Çok eşya yığını satafatlı evleri beğenemiyorum.
Tarzın süper

evet değilmi,bencede daha sıcak oldu küçük değişikliklerle teşekkür ederim..
saatide gitti gidiyordan almıştık..29 tl idi,ama fiyat ve modeller açısından çook farklı şeylerdevar bir göz at derim canım

Salonun çok güzel tam benim istediğim tonlar.Ama halıdaki turunculuklar bozmuş o yumuşak renkleri bence.Yine de çok zevkli döşenmiş bir evin var.Güle güle otur inşallah

güzel yorumun için teşekkür ederim...
bence turuncu renk en azından farklılık yarattı ve aynı tonda olan salonuma sıcak bir hava kattı diye düşünüyorum bende:)

çok çokkk teşekkür ederimmmm
ay nazar değmesin inş evin çk şık cnmmmm
amin canımmmmmmmmm
ya evinizi çok beğendim,böyle evim olsun kırk milyar borcum olsun Hemen hemen hayallerimdeki ev diyebilirim
valla inş çok daha güzelleri olsun ve borcunda olmasın hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…