zevkli ve yenilikleri takip eden birisiniz anlaşılan..yerimseniben
huzurla oturun evinizde çok güzel..
yanlız bişey sorcam.televizyonun yanındaki stickerı nerden aldınız acaba??bu renk ve bu şekilde parlayanını arıyorum bulamadımdaboshayallersmile
çok güzel güle güle oturun...
çok güzel güle güle oturun
Merhaba arkadaşım
eviniz çok şık ve koltuklarınızı çok begendim
kısmetse koltuklarımı degiştirmeyi düşünüyorum
koltuklarınızın kumaş cinsini ögrenebilirmiyim
ilk önce güzel yorumun için çok teşekkür ederim...
kumaşıda koltuklarımın,güderi gibi olanlardan..çok rahat ve kullanışlı,silinmesi basit..ben tavsiye ederim...
güzel günlerde otur. Sormak istedigim bir şey var; dış kapının yanında duran anahtarlığı nerden aldın? Ben de böyle bir şey arıyorum.
anahtarlığımı ankarada bir marketten aldım canım..yorumun içinde çok teşekkürler
Merhaba arkadaşım
eviniz çok şık ve koltuklarınızı çok begendim
kısmetse koltuklarımı degiştirmeyi düşünüyorum
koltuklarınızın kumaş cinsini ögrenebilirmiyim
ilk önce güzel yorumun için çok teşekkür ederim...
kumaşıda koltuklarımın,güderi gibi olanlardan..çok rahat ve kullanışlı,silinmesi basit..ben tavsiye ederim...
çok sagol arkadaşım
bende ider mobilyadan kumaşı süet olan koltuk takımı aldım inşallah mennun kalırım
salon renk tonlarım sizin evle aynı diyebilirim koltularınla mobilyanla tül perdenle....
tek farkımız benim halım bence halını turuncu rengini kullanman aykırı gibi dursada odana canlılık katmış
benim halım mobilya koltuk tül perdeyle aynı tonlarda o sebeple salonum cansız gözüküyor
artık tablo objelerle renklendirecegiz
ewin çok güzel özelliklede aksesuarlarına bayıldım. Huzurla otur işallah
evet değilmi,bencede daha sıcak oldu küçük değişikliklerle teşekkür ederim..önceki halini daha önce görüp beğenmiştim ama bu yeni hali ve eklediğiniz ufak aksesuarlarla daha şık ve hoş olmuş. çok zevklisiniz bence. kediler şahane,tabloları daha önceden beğenmiştim hala çok çok hoşlar. duvarların rengi çok güzel olmuş. ben salonda duvardaki saati de çok beğendim. acaba nerden aldınız.ve fiyatı ne kadar. çok hoşuma gitti. benim salona da bi saat lazım da.
Salonun çok güzel tam benim istediğim tonlar.Ama halıdaki turunculuklar bozmuş o yumuşak renkleri bence.Yine de çok zevkli döşenmiş bir evin var.Güle güle otur inşallah
çok çokkk teşekkür ederimmmmvalla çok güzel :) Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah:)
Abartıdan uzak doğal bir ev gerçekten çok beğendim:)
Çok eşya yığını satafatlı evleri beğenemiyorum.
Tarzın süper
amin canımmmmmmmmmay nazar değmesin inş evin çk şık cnmmmm
valla inş çok daha güzelleri olsun ve borcunda olmasın hayatımya evinizi çok beğendim,böyle evim olsun kırk milyar borcum olsunHemen hemen hayallerimdeki ev diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?