Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

güle güle otur canım güzel evin var fakat ben şu salonundaki 3 lü kuş tüyü resmi olan tablolara bayıldım çok güzeller nereden aldın acaba :98:

özlemcim evin çok hoş olmuş çok begendim ... özelikle perdeler çok şır durmuş boyle nasıl desem çok ferah olmuş güle güle kullan...
bne bir şey sormak istiyorum mutfağındaki halı yı nerden aldın hani marka ve fiyatınıda soylersen çok sevinirim

seviler

güle güle otur canım güzel evin var fakat ben şu salonundaki 3 lü kuş tüyü resmi olan tablolara bayıldım çok güzeller nereden aldın acaba :98:

çok teşekkür ederim...
onları sanırım bahause yada koçtaştan aldım ama net hatırlıyamadım şimdi

teşekkür ederim..
beğenmenize çok sevindimmm
mutfak halımın markası halley canım..bende ilk defa aldım bu markayı ama çok beğendim tavsiye ederim kesinlikle...
fiyatı hatırlamıyorum ama yaaaa:26:

salonunuzun mobilyalarını ve renk uyumunu beğendim fakat tv ve koltuklar arasındaki mesafe fazla geldi bana. halı da yok yer boş kalmış o biraz estetiği bozuyo gibi

salonunuzun mobilyalarını ve renk uyumunu beğendim fakat tv ve koltuklar arasındaki mesafe fazla geldi bana. halı da yok yer boş kalmış o biraz estetiği bozuyo gibi

teşekkür ederim....
nedense bende çok halı sevmiyorum sade ve ferah daha iyi geliyor gözümeeee

Canım merhaba, Allah sağlıkla, mutlulukla evinde oturmayı nasip etsin inş. Yatak odandaki battaniye mi, pike takımı mı, nevresim mi? Onu çok beğendim gerçekten bana nereden aldığını söyleyebilir misin acaba

güzel yorumun için çok teşekkür ederim...
o days n colors ın örgü battaniyesi cnm....
içinde nevresimide var...
tavsiye ederim çokta kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…