Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

canımm kelbek aynan, salonunda kullandığın bibloların çok güselll .. girişteki desenli halında çok cici:))

insanın kendini iyi hissedeceği sıcacık ve huzurlu hissettiren bir ev:))

salonun çok zevkli döşenmiş.bende son zamanlarda bu köşenin sıkı takipçisi oldum çıktım yakında kendi evimin resimlerini de koyucam inşallah. bu arada bende uzun bi kararsızlık döneminden sonra salonuma tv ünitesi değil senin ki gibi tv sehpası aldım pişmanım sence

Son düzenleme:
bir kaç değişiklik yapmıştım son hallerinide ekledim 1.sayfaya bu arada

kediler cok tatlı ben de üclü kedi biblolarından alacagım en yakın zamanda evime,güle güle otur canım

salonunuz çok güzl darısı başıma inşallah güzel günlerde oturun

canımm kelbek aynan, salonunda kullandığın bibloların çok güselll .. girişteki desenli halında çok cici:))

insanın kendini iyi hissedeceği sıcacık ve huzurlu hissettiren bir ev:))

çok çok saolun...
daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel çok güzel............ bayıldım valla gerçekten çok güzel güle güle oturun allah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsin bu eşyaları :)))) hemede eskimesinde yani.

çok guzel bir evin var oturma odana saatine odadaki aksesuarlarına bayıldım huzurlu mutlu oturmak nasip olur inşşallah gle gule kullanın

evin gerçekten çk güzel..hele salonun çok geniş ve kullanışlı.aslında tv ünitesi olsa sanki daha güzel olucakmış gibi..ama senin fikrin tabi.. güzel günlerde otur inşallah

çok teşekkür ederim....
ne güzel,tabi sende ekle bende çok seviyorum bu bölümü....
valla biz şu anda memnunuz ama biraz zaman geçsin,istediğim gibi bir ünite bulursam değiştiredebilirim....
ben pişman değilim henüz

çok guzel bir evin var oturma odana saatine odadaki aksesuarlarına bayıldım huzurlu mutlu oturmak nasip olur inşşallah gle gule kullanın

evin çok güzel canım..................

Belki önceki sayfalarda sorulmuştur ama tekrar cevaplarsan çok sevinirim canım o ahşap kedileri nerden aldığını öğrenebilirmiyim. Evin zaten süper söylenece bişey yok kedileride gitti gidiyorda buldum ama oradaki satıcılara pek güvenemiyorum nedense. Yardımcı olursan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…