Buyurun evime arkadaşlar. Bunlar da benim evimin resimleri

merhaba özlemcim ben daha önce yorum yapmıştım ama evine tekrar dikkatli bakınca sana bişey danışmak istedim.ben evime yeni taşındım sayılır.Mutfağın ve antrelerinfayansları yani yer ve duvarlar hemen hemen senin mutfaktakitezgah üstü fayansının renginden.Fakat arada ince bir bordür var turkuaz ve gri gibi .Ben antre ve mutfak halısı takım olsun istiyorum ama bir türlü uygun bir renk bulamadım .dolaplarımda seninki gibi renklerde.Anlatabildim inşallah.fotoğraf makinem olmadığı için resim yükleyemedim.yardımcı olursan sevinirim zevkine güveniyorum çünkü. sevgiler.

Rabbim şu güzel yuvayıı dünyalar tatlısı bir bebişle şenlendirsinn inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh ağız tadıyla oturunn canmm

ilk önce güzel yorumun için çoook teşekkür ederim....çok naziksin...
valla foto görsem daha iyi olabilirdi ama benim mutfak halım var fotoda görmüşsündür,gri olan.içinde beyaz kırmızıda var hoş olabilir,yada düz beyaz shaggy de süper olabilir diye düşünüyorumm..
sende zevklisin belli,eminim süper bir şey bulursun..merak ederim,fotolarsan sevinirim canım

beyaz shagy halı mutfakta zor olur ama griden önce şu an küçük odanda duran kırmızı halıya bayıldım ben öyle bişey olmazmı acaba ?en kısa zamanda arkadaşımdan fotoğraf makinesi alıp yükliycem inşalllah canım sağol mesajın için.Rabbim ol desin olsun seninde bir bebişin yürekten diliyorum canım

evet haklıısn zor olabilir..kırmızıda çok yakışır eminim..
merakla fotolarını bekliyorum canım..
güzel duaların içinde çook teşekkür ederim..AMİNNNN

Güle güle otur canım evin çok güzel,ben duvardaki tüy tablolarını sormak istiyorum nerden aldın,deniz yıldızında görüyodum birinin evinde,çok hoşuma gidiodu bi baktım sende de var :)

Güle güle otur canım evin çok güzel,ben duvardaki tüy tablolarını sormak istiyorum nerden aldın,deniz yıldızında görüyodum birinin evinde,çok hoşuma gidiodu bi baktım sende de var :)

çok teşekkür ederim......
evet doğru deniz yıldızında bende görüyorum..
koçtaştan almıştım sanırım....

canım salonun cok buyuk ferah. o tv sehpası yakısmamıs bence daha buyuk olsaymıs keske.daha sık bı unıte. bıde salondakı halılarını begenmedım. ama zevk meselesı tabı. güle güle otur

Vay vay, yeni değişiklikler yapılmış evde:82:
salonda duvara saat gelmiş, salon kırlentlerine yeni kırlentler eklenmiş, kedilerimiz daha bir güzel göstermiş, Tv sehpasındaki filcikler, mutfak halısı değişmiş, süper olmuş herşey Özlemcim, süper.

Forumdaki ev beğendiğim evlerden birisi seninki. Sıcacık, zevkli, muntazam, temiz, pırıl pırıl. Çok ciddi söylüyorum bunu. Eklenen bazı evleri görüyorum birbirinin kopyası gibi, çok güzel seninki yav, maşallah.

Bide salondaki saatle ilgili sormak istediklerim var. GG'de var bunlardan fazlasıyla, ama senin aldığın aynalı kullanışlımı. Bende siyahını (farklı bir modelini, kuşlu bir modeli var çok cici ) almak istiyorum ama siyahmı yoksa bu aynalımı bilemedim. yapıştırmalı dimi bu. Başka yere takmak istediğinde duvarla birikte sökülür kanımca., ondan dolayı muallaktayım.:26:

ayyy canımsın yaa ne güzel sözler bunlar,çok mutlu oldum teşekkür ederim valla
evet yazın badana boya yapılınca ufak değişiklikler yaptık,beğenmene sevindim..ALLAHIM çok daha güzellerini nasip etsin herkese inşallah....

canım valla ben çok severek kullanıyorum..senin evine hangisi uygunsa onu al,siyehınıda gördüm oda çok hoş....
valla ben yerinden şu an için memnunum ama çıkarmak istresek nasıl olur bilemedim..
saat çiviyle asılıyor ama kelebekler minik bantlarla...

evinizin yeni halini de çok beğendim, mutfaktaki meyvelikten bende de var.moda çarşısından beğenerek almıştım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…