maaşallah eviniz çok güzel mutluluk ve huzurunuz eksik olmasın.
merhaba özlemcim ben daha önce yorum yapmıştım ama evine tekrar dikkatli bakınca sana bişey danışmak istedim.ben evime yeni taşındım sayılır.Mutfağın ve antrelerinfayansları yani yer ve duvarlar hemen hemen senin mutfaktakitezgah üstü fayansının renginden.Fakat arada ince bir bordür var turkuaz ve gri gibi .Ben antre ve mutfak halısı takım olsun istiyorum ama bir türlü uygun bir renk bulamadım .dolaplarımda seninki gibi renklerde.Anlatabildim inşallah.fotoğraf makinem olmadığı için resim yükleyemedim.yardımcı olursan sevinirim zevkine güveniyorum çünkü. sevgiler.
beyaz shagy halı mutfakta zor olur ama griden önce şu an küçük odanda duran kırmızı halıya bayıldım ben öyle bişey olmazmı acaba ?en kısa zamanda arkadaşımdan fotoğraf makinesi alıp yükliycem inşalllah canım sağol mesajın için.Rabbim ol desin olsun seninde bir bebişin yürekten diliyorum canım
Güle güle otur canım evin çok güzel,ben duvardaki tüy tablolarını sormak istiyorum nerden aldın,deniz yıldızında görüyodum birinin evinde,çok hoşuma gidiodu bi baktım sende de var :)
Vay vay, yeni değişiklikler yapılmış evde:82:
salonda duvara saat gelmiş, salon kırlentlerine yeni kırlentler eklenmiş, kedilerimiz daha bir güzel göstermiş, Tv sehpasındaki filcikler, mutfak halısı değişmiş, süper olmuş herşey Özlemcim, süper.
Forumdaki ev beğendiğim evlerden birisi seninki. Sıcacık, zevkli, muntazam, temiz, pırıl pırıl. Çok ciddi söylüyorum bunu. Eklenen bazı evleri görüyorum birbirinin kopyası gibi, çok güzel seninki yav, maşallah.
Bide salondaki saatle ilgili sormak istediklerim var. GG'de var bunlardan fazlasıyla, ama senin aldığın aynalı kullanışlımı. Bende siyahını (farklı bir modelini, kuşlu bir modeli var çok cici ) almak istiyorum ama siyahmı yoksa bu aynalımı bilemedim. yapıştırmalı dimi bu. Başka yere takmak istediğinde duvarla birikte sökülür kanımca., ondan dolayı muallaktayım.:26:
evinizin yeni halini de çok beğendim, mutfaktaki meyvelikten bende de var.moda çarşısından beğenerek almıştım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?