Büyütüyorum galiba

bence sen buyutuyosun, cok yakin bi mesafe olsa bile gece gec olduğu için taksiye binebilirsin. bu isten alip goturme isini görev haline getirtme bence. sanki muhtaclik gibi sacma bir sey oluyor. hatta tam tersi o geliyorum dese sen kendim donerim falan de bence bazen.

hele uyuyakaldi gelemedi diye sinirlenmek falan. cok anlayabilecegim seyler degil gercekten.

Nisanlanmasaydin? O zmn ne olacakti? Yine isde calisacaktin.

Ya Allah aşkına bazı Kadınlar Nisanlaninca resmen Prenses sendromuna giriyorlar.
Sizde onlardan misiniz?
Nedir böyle naz niyaz
Yok kız başıma 15 dakika yürüdüm. Ýuru ne var bunda .
Biraz güçlü olun Allah aşkina.Evleneceğiniz adama aciziyetinizi belli etmeyin.
Şükür bir sıkıntı yaşamadan evinize gelmişsiniz bu abartmak niye?

İşimize gelince ben özgürüm, erkeklerle eşitim nidaları işimize gelmeyince kız başıma 15 dk. Yürüdüm tripleri

Adam uyuyakaldığı için özür mü dilemeli, nişanlınız olmasa ne yapacaktınız. Ki normalde almaya geliyomuş, insanlık hali yorgun düşmüş olabilir. Bunun için özür dilemesini beklemek yanlış geldi bana. Biraz abartmışsınız

Biraz abartmışsınız. O çok rahat değil bence uyanmazsam karşılasınlar falan demiş düşünmüş.
Doldunuz belki de o zamana denk geldi.

Sıkma canını allah korumuş birşey olmamış canım benim. İnsanlık hali oda uyumuş boşuna birbirinizi üzmeyin bugünlerin tadını çıkartın

Problem gelip gelmesi değilki gelmeyip birde özür dilememesi umursamaz gibi

İyi de seni almak zorunda değil ki niye özür dilesin? Gelmesi büyük bir centilmenlik, orası ayrı. Ama herhangi bir mecburiyeti olmadığı halde seni sevdiği için gelip alıyor, bir gün de uyuya kalmış, olabilir yani insanlık hali. Bu kadar büyütme bence.

Ben de evlenecek insanların karşısında ki insana çok bel bağlamamsı taraftarıyım. Kendi işinizi kendiniz halledebilecek durumda olmalısınız. bu açıdan biraz abartmışsınız. Ama her ne sebepten olursa olsun zor durumda kaldığınızı söylediğiniz halde aman ne var canım bunda diyen bir nişanlıya da çok olumlu bakamayacağım. Başınıza daha kötüsü de gelebilirdi. Size değer veren birisi kendi hatanız yüzünden bu durumda olsanız bile bunu bu kadar hafife almamalı. Güven vermiyor.

Olmuşla ölmüşün çaresi yoktur derler büyüklerimiz.Böyle bir durumda anneni ara muhakkak Allah korusun ortalık sapık dolu ne olur ne olmaz.Nişanlında uyuya kalmış insanlık halidir olabilir diyemiyecem uyuyakalmayacak seni riske atmayacak.Ama ola ki bir daha aynı sorunla karsilasırsan anneni ara sende yalniz yurumen büyük hata

Amma büyütmüşsün ya özür dilencek bi sey de yok ki özür dilesin. O da calisiyodur yorulmustur uyumustur. Sanki adam barlarda discolarda alem yaptı da seni unuttu.

Abartiyosun. Bende vardiyali calistim esimin beni karsiladigi gunler nadirdi. Nisanli olmayadabilirdiniz ille sizi birakcak karsilayacak biri lazimsa bunu kendi aile uyelerinizden biri yapmali nisanliniz her daim yaninizda olamayabilir. Ve yaninizda biber gazi filan tasiyabilirsinz.

Ama insanlık hali yorgun olup uyuya kalmış olabilir.
Sanki biraz fazlaca tepki göstermişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…