Ya Allah aşkına bazı Kadınlar Nisanlaninca resmen Prenses sendromuna giriyorlar.Çalışan biriyim Orta vardiyeden çıktım gece 12 de normalde nişanlım beni alır eve bırakırdı ama o gün uyuya kalmış 2 haftada bir dönüyorum geceye neyse nişanlım uyuya kalınca haliyle tek gitmek zorunda kaldım bir de beni alacak kimse yok annem ve kız kardeşim var babam rahatsız ... gece ben eve yalnız başıma gelirken birisi yolda yanıma yaklaştı konuşmak için ben hemen uzaklaştım o an korktum tabi . Eve bi şekilde gittim 15 dakika yol yürüyorum eve gelmek için . Tabi nişanlımla tartıştım o günün sabahı uyudun almaya gelmedin diye bana olan tavrı beni çok üzdü evet insan uyuya kalır tabiki yorgunda olabilir haliyle ama insan bir özür diler değilmi direk bana surat yapma diyor biliyor surat yapacağımı ama hassasım ya . Senin nişanlın orda kız başına gece 12 de işten gelcek sen fosur fosur uyuycaksın birde özür dilemiyceksin birde ona gece olanları söylediğim halde. Ben uyanamazsam anne söyle seni karşılasınlar kardeşine söyle seni ben olmayınca almaya gelsinler diyor insan böyle dermi annemler bile gelse yanımda bir erkeğin olması farklı kadının olması farklı gecenin 12sinde ? Ben mi büyütüyorum yoksa omu çok rahat relax ?
Ya siz bir biriyseniz niye birileri sizi sahiplensin.Sahiplenme kavramından bahsediyorum bende cnm
Hatta heyt ulen sevdiğim kıza yaklaşanı doğrarım diye bağırmalı bide sokakta
Biraz abartmışsınız. O çok rahat değil bence uyanmazsam karşılasınlar falan demiş düşünmüş.Çalışan biriyim Orta vardiyeden çıktım gece 12 de normalde nişanlım beni alır eve bırakırdı ama o gün uyuya kalmış 2 haftada bir dönüyorum geceye neyse nişanlım uyuya kalınca haliyle tek gitmek zorunda kaldım bir de beni alacak kimse yok annem ve kız kardeşim var babam rahatsız ... gece ben eve yalnız başıma gelirken birisi yolda yanıma yaklaştı konuşmak için ben hemen uzaklaştım o an korktum tabi . Eve bi şekilde gittim 15 dakika yol yürüyorum eve gelmek için . Tabi nişanlımla tartıştım o günün sabahı uyudun almaya gelmedin diye bana olan tavrı beni çok üzdü evet insan uyuya kalır tabiki yorgunda olabilir haliyle ama insan bir özür diler değilmi direk bana surat yapma diyor biliyor surat yapacağımı ama hassasım ya . Senin nişanlın orda kız başına gece 12 de işten gelcek sen fosur fosur uyuycaksın birde özür dilemiyceksin birde ona gece olanları söylediğim halde. Ben uyanamazsam anne söyle seni karşılasınlar kardeşine söyle seni ben olmayınca almaya gelsinler diyor insan böyle dermi annemler bile gelse yanımda bir erkeğin olması farklı kadının olması farklı gecenin 12sinde ? Ben mi büyütüyorum yoksa omu çok rahat relax ?
Problem gelip gelmesi değilki gelmeyip birde özür dilememesi umursamaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?