Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim gibi olan var mıdır şu dünyada =( ben neden böyleyim.. yaşım 23.. deyim yerindeyse eşşek kadar kız oldum.. ama ne zaman annemsiz kalsam bu evde duramıyorum.. annem bugün istanbula gitti uzun bir süre gelmicek.. ben evde babamla tekim.. babam işten gelir kendi odasına kapanır bi saat tv izler geçer uyur.. şuan bana bu ev o kadar boş o kadar anlamsız o kadar sessiz geliyo ki.. bi gün annemsiz kalsam özlüyorum.. bişeyler eksik hep.. yani bu yaşa gelip de evde tek kalmaktan korkan sıkılan annemi özledim diye zirlayan biri daha olamaz yaa.. resmen küçük bebekler yapmaz benim şu yaptiğimi.. dün sevgilimin yanında ağladım annem gidicek bi ay gelmicek ben ö-çok özlerim onsuz evde duramam diye, sevgilim de şaşirdi.. bize gelirsin aşkım ben gelirim ablamla.. seni yalnız bırakmayız dedi.. ama yok gene de biliyorum ki annem gelene kadar benim yüzüm gülmicek.. işin kötüsü kpss ye hazırlanıyorum.. seneye atanip gittiğimde napicam ben.. ne zaman büyicem.. ne zaman yalnız kaldiğimda boğazim düğümlenmicek.. ooof ooooffff:çok üzgünüm:
benimki annemi aramak değil.. o yanımda yokken bu evden bi saatliğine de gitmişken deliye dönmek.. bu durumu aşamıyorum.. o bu evde olmadiği zaman çok depresifim.. şuan kalbimin sıkıştiğini hissediyorum mesela.. kalkıp hiç bişey yapmak gelmiyor içimden.. hiç bişey keyif vermiyor..
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum yorum yaptiğiniz için.. bu benimki gercekten aşiri bağimliliktan kaynaklanıyor.. üni.yi dişarda okumak istemedim.. bilinçaltımda hep annemden uzak kalma korkusu vardı.. bu korku beni hep engelliyor.. bu sefer ilk gün çok kötü oldum ama aradan 4 gün falan geçti şuan evde tekim ve çok iyiyim.. sanırım alişiyorum bu duruma.. umarım atanirsam zorluk yaşamam.. en azından şuan eskisi kadar yalnız hissetmiyorum kendimi.. bunu farkettim. demekki bir gelişme var.. hepinize çok tşkr ederim kızlar iyiki varsınızz[/B]
Bu kadar çabuk atlattığınıza çok sevindim..
Demek ki o kadar da bağımlı değilsiniz annenize..
sorunun nedenini ve durumun ciddiyetini iyice kavrayınca insan aşabiliyormuş canım.. sizin de dediğiniz gibi bağimli kişilik bozukluğu bu bendeki.. ikili ilişkilerime de yansiyordu.. hep neden böyleyim diyordum.. sonunda kendimdeki sorunun nedenlerini gördüm.. annem ben çocukken beni inanılmaz korudu kolladi.. arkadaslarım okula tek gelirken ben hep annemle gittim geldim.. annem birinci teneffüse kadar beklerdi.. çıkısta da almaya gelirdi.. ortaokul ve lise yıllarımda da hep annem oldu okul yolumda.. cidden abarttık biz.. ve ben kendimi hep ona bağimli hissetmeye başladım.. ve tek başıma hiç bişey yapamayacağima inandirdim kendimi.. yanımda annem olmalıydı.. annem yoksa sevgilim.. sonunda bazı şeyler kafamda oturdu.. insan olumlu olumsuz tüm yönleriyle kendini tanimali, kendini keşfetmeli.. ben de kendi iç keşfimde bu olumsuzluklarımı gördüm ve şuan aşabiliyor olduğumu görmek bana cidden güven veriyor.. güveniyorum artık kendime.. bağlilik ve bağimlilik arasındaki farkı görebiliyor bağimliliklarımı bağliliğa çeviriyorum.. hepinize teşekkürler dinlediğiniz için..