Buz Bebeklerini bekleyenler buraya :)

Canim suan opu icin hastaneye gidiyoruz. Annem ufak bi kaza atlatti. Soktayim resmen.kendi derdimi unuttum resmen anneme az daha araba carpacakti
Az daha ne güzel bir laf canım benim. Çok şükür bir şey olmamış. Annen için şükür kendin için dua et. Hasılat bololsun ins haber et...

Hiic tedirgin olma bizimki sizden kötü buna rağmen 13 bebisim saglikliymis, üçü geriden takip ediyormuş. Opuysa tedirginligin o kadar tatlı bir uyku ki. Rahat ol

Hiic tedirgin olma bizimki sizden kötü buna rağmen 13 bebisim saglikliymis, üçü geriden takip ediyormuş. Opuysa tedirginligin o kadar tatlı bir uyku ki. Rahat ol

Canim
ben ciktim eve gidiyorum. Yumoslarimiz dondurulacak. Ama cok agrim.vardi. igne ve serum yaptilar. Ilaclarimi verdi eve gidiyorum şimdi

Canim
ben ciktim eve gidiyorum. Yumoslarimiz dondurulacak. Ama cok agrim.vardi. igne ve serum yaptilar. Ilaclarimi verdi eve gidiyorum şimdi
Geçmiş olsun canım sevindim. O ağrı beklenen bir şeydi. Tadını biliyosun nasılsa ilaçların etkisi geçince de olacak. İdrarini gelir gelmez yap ve verdikleri ağrı keseciden yut. Embriyo değil yumurta mi donduracaklar? Kac tane toplandı

Bende ilk adetimle gidicekmisim çok mutlu oldum; )

valla o an anestezinin etkisiyle anlamadim ama hemsire embriyologlar hergun arayip bilgi.verecekler size dedi heralde embriyo dondurcaklar. Bu arada senin adina.sevindim :) hadi hayirli olsun

Hiic yumurta sayısını da mı hatirlamiyon; ) evet yarın ararlar sabah

Onu yazmışlar canim 36 tane toplanmis. Ondam agrim cok olur diye hem.anestezideyken seruma katmislar agri kesici hem de cikinca kalcadan igme yapip baska.serum da taktilar.uyamdigimda agladim zTen epey agridan

Onu yazmışlar canim 36 tane toplanmis. Ondam agrim cok olur diye hem.anestezideyken seruma katmislar agri kesici hem de cikinca kalcadan igme yapip baska.serum da taktilar.uyamdigimda agladim zTen epey agridan
Ay canım benim maşallah 26 27 bebis çıkar inş güzel olur her şey

Kuzum senin kaç bebisime donduruldu
Yarın donucaklar canım. Blast embriyo olacaklar. Yarın opu yla beraber 6. Gün. Aklında olsun ertesi günü bir sayiyorlar. 13 sağlıklı üç tane de gelişimi geride olan hala 16 bebis var. Kalır inşallah hepsi. İnan insan kiyamiyo biliyor musun. Hepsi korunsun istiyo. Abartiyo muyum bilmiyorum da. Karnımda olmalarına geek yok sanırım hissetmek için.

Kesinlikle abartmiyorsun cunku benimkilerde daha embriyo haline gelmediler bile ama hastaneden cikarken bebeklerimi.birakiyorum gibi geldi resmen. Annem kizdi deli misin sen diye :) Allahim.heosine sa g lik versin bize canli kanli evlat olarak bagislasin inşallah

Merhaba bende ayni sekilde pazrtesi toplama islemi yapildi ama doktor tranfer icin biyolojik zamanimin gectigini soyledi afetimin 20. Gunu toplanmis oldu 10byumurtamdam 6sidollenmis yarin yine aricaklar saglikli olanlari dondurcaklarmis ama benim ilk tup bebek deneyimim neler oluyor cok anlamiyorum yardimci olur musunuz

Canım ben ve bal_hatun arkadaşımın aşırı uyarilmadan dolayi ertelendi. Şimdi her gün sana gelişimleri hakkında bilgi vericek ler. Benim bugün opu yla beraber 6. Günümdü 9 u olması gereken seviyede donduruldu transfer bekliyorlar. 7 sinin de iyi bir gelişime gelmesi bekleniyor onlar da tamamlarsa onlar da donacaklar. Bu arada 25 yumurta toplandı 18 i olgundu 16 si dollendi. Bir sonraki adetinle tekrar gidersin sen ve belli aşamadan sonra bebislerini 15-20. Gün arasında yerlestirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…