Buzdolapları ve Derin Dondurucular buzdolabı tavsiyenize ihtiyacım var

Samsung kullanıyorum, genel olarak gayet memnunum ama sebzeliğini sevmiyorum. Alırken orasını burasını çekin :d

şukadarını söyleyebilirim kesinlikle ne alacaksana fırın buzdolabı ç. maskinesi hiç farketmez arçelik al!
neden diyeceksen ürünü sadece almakla iş bitmiyor.
bu işin servis kısmı da var
ha aldığğım mal sorun çıkarcak diye baştan düşünmeme diyorsan yanılırsın.
örnek ben:))
dedimki siemens iyidir kocaman firmadır fiyatı da 100 200 arçelikten düşük ondan alayım dedim.
buzluk rafı kırıldı
herşey garantidedir diye yazıyor ama plastik parça hariç demeye başladılar 30 liranın lafı ediliyor.
arçelik ocağım var minik iki leke kaldı üstünde hemen değişim yapalım dediler ben demeden
arçelik ürünlerimle ilgili bir korkum yok Allaha şükür biliyorum ki güvendeler
ama şuandan itibaren siemens ürünlerime bişey olmaması için dua etcem yoksa
bu servis kalitesiyle ayvayı yeriz:D

Buz dolabı konusunda biz de nişanlımla çok araştırma yaptık bır aralar. profilo-Bosh-Sıemens aynı firma ürünleri ve kalite sıralaması da bu şekilde. aynı zamanda fiyat sıralaması da bu şekilde. Sıemens içlerinde en iyisi bu üçünde diye anlatılıyor hep ve onun görselliği daha güzel genel olarak.

Ayrıca uzun boylu isen kombı tıpı benım cook hoşuma gıdıyor kullanması çok rahat oluyor gerçekten görüntü olarakta daha çok hoşuma gidiyor.

Biz şu dolabı begenmiştık buyuk ıhtımal de bunu alacagız. Ust katın en alt ıkı rafı çekmeceli ve surgusu çok rahat yakından bakarsınız kayıyor gıbı cekınce:) bu ıkı rafın sebzelerı taze tutma ozellıgı var ve kullanan bı arkadaşım çok memnun bu ozellıgınden

Eki Görüntüle 489598 Eki Görüntüle 489600

Son düzenleme:
bende beyaz eşya araştırması içindeyim. ve alan arkadaşlarımdan ve çevremden duyduğuma göre siemens ve bosch diyorlar...bu ara birde samsung var. iş arkadaşım almıştı gayet memnun. ama ben siemense karar verdim. yada bosch:) kararsızım:):)

Back
X