- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi northernlight
-
ya zaten mevzu afiyet olsun demeniz dememeniz değil. löp löp yedi, buzdolabını açmış gibi "insana" yakışmayan cümleler kurmanız.ikimiz de afiyet olsun dedik. ne diyebiliriz?
evlenirken hiçbişi istemedim buraya nerden bağladınız anlamadım :)ne kadar ayıp yaa sizin adınıza ben utandım.
adamcağız oğlunu bu yaşa kadar büyütmüş beslemiş, belki şekeri düştü belki acıktı kolay ne var diye baktı çikolata gördü. ve oğlunun evinde iki çikolata yiyemeyecek? bi de "löp löp yemiş" diyosunuz ne kadar çirkin bi ifade. eşinizin babasına olan bu nefretinizi bi sorgulayın bence. yazık kıyamadım.
ve acaba nereden bilebilir sizin özel günlere sakladığınız bi çikolata olduğunu? ama evlenirken de bir sürü şey istemişsinizdir yeni gelinim diye, iki çikolata yaa, ayıp..
Konuda takıldığım tek yer sizin yedek ev anahtarınızın onlarda olması! Bence tek sorun bu.
çünkü iki tane çikolata için burada çizdiğiniz profil tam da bu :)evlenirken hiçbişi istemedim buraya nerden bağladınız anlamadım :)
Eşimin kocasıEşimin kocasını geçtim komşum açıp dolaptaki herşeyi yese lafını yapamam
vallahi kusura bakmayın ama "iki tane özel günlere sakladığım bilmem ne marka çikolatayı löp löp yemiş" deyince öyle bi profil çizildi benim aklımda.evlenirken hiçbişi istemedim buraya nerden bağladınız anlamadım :)
Aynen oyle yapmis bir de tepki alinca cikolata da degilim baska yerleri de mi karistiriyor diyor. Ben adamin yerinde olsam ne yedigimi oglumu arayip yedim demezdim yine saygili adammis yedim demis. Ayip vallahi kendi cocuklarinda yaslaninca gorursun merak etme, etme bulma dunyasinda yasiyorsun allahin bir adaleti var yazik diyorum.. durumun yoksa bile cikolta almaya yine de bu kotu dusuncelerden arin kotu kalpli gelinSorun cikolata değil demişsiniz ama markasindan girip,özel misafirlere sakladiginizdan çikmissiniz maşallah...Dolabi acip su icip ciksa hiiiç sorun olmayacakti dolabin açilmasi,ama o G...a çikolata yenmesi sorun oldu.Yani bal gibi de 3 kurusluk çikolatanin lafini yaptiniz.
Çikolata yenmek icindir. yendi diye üzülünülmez.
Adam görmüş canı cekmis 2 tane yemis. tum paketi bitirip size bırakmamazlıkta yapmamıs.
Ayrica sizin niye kıyıp yemediğinizi anlamadım. Özel gün demişsinizde özel günde tekrar alırdınız olur biterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?