buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar evet sıcak havada su içmek isteyeceği hiç aklıma gelmemişti. sizlere bu hatırlatma için teşekkür ederim.
sanırım yatak odası gezmemesi mutfağa da su vs için girmiş olması benim düşündüğüm kadar büyük sorun değil. herkese teşekkürler. sevgili Mune kapatabiliriz.
 
İnsanlara anahtar vermişsiniz (ki bence çok gereksiz), işiniz düşmüş "eve gir, şunu al getir" diye buyurmuşsunuz, 2 çikolata mı sorun oldu?
Mutfak mahrem bir alan da değil, soğan patates falan var. Girmişse ne olmuş, yemişse ne olmuş?
Bunu düşünmeniz çok ayıp. Üstelik adamı eve siz yollayıp işinizi gördürmüşken.
 
Bu forum da bir sürü kayınvalide kayınpeder konusu okudum, çoğuna geline hak verdim. Bazısında iki tarafında hatalarını gordum söyledim lakin külliyen şaşırdığım ve haksız gördüğüm ilk sizin konunuz.
Madem siz Rica etmişsiniz anahtar icin eve girmesini belki adam susadı su içmek istedi o sırada gördü cani çekti yedi çikolataları. Ne var iki tane çikolata yediyse. Adamcağız bir de arayıp söylemiş oğlunu yanlis anlaşılmaması icin. Iki çikolatanın lafını yapacağınızı bilse elini bile sürmezdi. Adam o kadar boyunca oğlan yetiştirmiş evlendirmiş ama yediği iki çikolata göze gelmiş lafı ediliyor ne kadar acı birsey. Bir de löp lop yemiş diye betimlemişsiniz. Ne kıymetli çikolatanız varmis ne kadar ayıp bir tabir, resmen fesada gelmişsiniz.

Benim evlâdım gelinim yediğim iki kuruşluk şeye laf söylese bir daha ebedî onların evinde su bile içmezdim. Benden size nacizane tavsiye sakın dillendirmeyin bu durumu. Çünkü herkes sizi kınayacaktır.
 
evlenirken hiçbişi istemedim buraya nerden bağladınız anlamadım :)
 
Konu kapanmadan şunu da yazayım, içimde kalmasın. Kendi anneniz babanız yapsa bişey demezdiniz diyen arkadaşlar buyuk yaniliyor. Bir şey derdi, annecim babacim kutusuyla alsaydiniz keske, sadece bir iki tane mi aldınız derdi. :)
 
Çikolata yenmek icindir. yendi diye üzülünülmez.

Adam görmüş canı cekmis 2 tane yemis. tum paketi bitirip size bırakmamazlıkta yapmamıs.

Ayrica sizin niye kıyıp yemediğinizi anlamadım. Özel gün demişsinizde özel günde tekrar alırdınız olur biterdi.
 
Ben memnuniyet duyarım benimsediği için. Biraz iyi taraftan düşünün. O sizin dolabınızı acıyorsa. Kendi evi gibi görmüştür. Sizde onun evınde dilediğnz gbi davranabilirsinz
 
Aynen oyle yapmis bir de tepki alinca cikolata da degilim baska yerleri de mi karistiriyor diyor. Ben adamin yerinde olsam ne yedigimi oglumu arayip yedim demezdim yine saygili adammis yedim demis. Ayip vallahi kendi cocuklarinda yaslaninca gorursun merak etme, etme bulma dunyasinda yasiyorsun allahin bir adaleti var yazik diyorum.. durumun yoksa bile cikolta almaya yine de bu kotu dusuncelerden arin kotu kalpli gelin
 
Son düzenleme:

belki alamanyadan gurbetci akrabaları getirmiştir, kiyamiyordur olamaz mi yani
yeter yeter vurmayın öldü :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…