buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden teklifsizliğine kızdıysanız bence haklılık payınız var. Kocaman adam ev sahibi evde değilken dolap karıştırmak bence de yanlış. Ama yok pahalı çikolatamı yedi yok bilmem ne bu kısım biraz abartı yani. En fazla ne kadar pahalı olacak çikolata işte. Bir de bunu kalkıp eşinize ya da kayınpederinize nasıl söyleyeceksiniz ki? Başıma gelse tuhaf bulur geçerim normal karşılamam belki ama gelip burda konu açacak kadar önemli bir mevzu değil sanki.

Ne ayıp şey yiyecek içeğin lafı mı olur?.. Dolabı kurcalamak değildir maksadı belki susadı su içmek istedi, belki çikolatayı görünce canı istedi yedi, ne var yani bunda. Sakın bunu dile getirip de kalp kırmayın, hele hele yemekle ilgili bir mevzuda asla yapmayın bunu.

Deyip geçmemişsiniz buraya dert diye yazmışsınız. Baba o ya. Kendi babanız olsa böyle dermiydiniz. Yatak odasına girmemiş adam, mutfağa girmiş dolabı açmış. Kardeş, anne, baba izin alarak da girmesin bir zahmet mutfağa. Yaşlılar zaten sizin kadar dikkat edemez ama biraz da hoşgörülü olmak lazım. Hangisi pahalı nereden bilsin, yemiş işte. Cidden herşeyin cılkını çıkarttık

ne kadar tahamülsüz bir millet olmussuk ya.... bi degil iki cikolata olsun yedigi allah allah cani cekmistir yemistir, yakin görmüstür cekinmeden almistir.... Ayib ediyorsunuz bence

bu arada iki veya üc cikolata sizi zengin etmez ama paylasimcilik hosgörü gönlü zengin eder...

Yok ben tatil, gezme icin butcemi bazen aşarim ama sirf x marka diye altiusti bir cikolataya butcemi aşan parayi vermem, vermedim. X marka yerine, daha uygun B marka cikolatasini yemekten bisey kaybetmem ama bu benim şahsi fikrim tabi ki. Zaten bu yuzden bu konuya deginmeyecektim kendi zevkidir diye ama dedigin gibi dolapta misafire bekletmek olayi ayri anlamsiz kiliyor.

Hic sorun edilcek bisey degil. Valla sasiriyorum bazen bunlarimi sorun olarak goruyorsunuz diye.Yesin adam bide asirmak yazmissiniz ne kadar ayip alti ustu cikolata ne kadar pahali olursa olsun cok ruhafsiniz

Benim kayınpederime veya kayınvalideme değil çikolata et başka şeyin lafını dahi yapma, yapamam.
kadın haftanın 3 günü evime gider evimi süpürür siler yemeğimi yapar gider Allah razı olsun..
ben şimdi bunları yapan insanlara et çikolata muhabbeti mi yapayım.. çok komik. ya varsın hiçbir işiimi görmesinler yapmasınlar gene de yapamam helali hoş olsun. alt tarafı et yani :)
öte yandan adam yediği çikolatayı söylemiş haber bile vermiş.

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın vallaaa

ne kadar ayıp yaa sizin adınıza ben utandım.
adamcağız oğlunu bu yaşa kadar büyütmüş beslemiş, belki şekeri düştü belki acıktı kolay ne var diye baktı çikolata gördü. ve oğlunun evinde iki çikolata yiyemeyecek? bi de "löp löp yemiş" diyosunuz ne kadar çirkin bi ifade. eşinizin babasına olan bu nefretinizi bi sorgulayın bence. yazık kıyamadım.

ve acaba nereden bilebilir sizin özel günlere sakladığınız bi çikolata olduğunu? ama evlenirken de bir sürü şey istemişsinizdir yeni gelinim diye, iki çikolata yaa, ayıp..

Ben kp böyle bişey yaptığını sonradan farketsem giderim oo lüks cikilota diyorsun yaaa hani alırım ondan babam sevmiş diye götürürüm 3 kuruşluk çikolatanın lafını yaptınız yaa Allah sizi ıslah etsin kp üzüldüm eşin bunu desen var ya adam senin adına çok üzülür biz bile sana acidik ki

o cikilotayi kendi baban yeseydi bisi demezdin ama demi ? Benimde erkek kardesim var allah senin gibilerinden korusun. Bir cikilotanin lafini eden kim neler ne laflar etmez . Cok kizdim sana .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…