buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adam ustune soylemis yedim diye e ne var bunda en sevmedigim sey yiyen birine laf soylemek.zamaninda bana soylendi.neyse bwnce abaetmissiniz.kendi anne babaniz olsa lafını etmezdiniz eminim.iki cikolatanin lafi olmaz.asam ayrica niye gezsin dolassin evini.madem rahatsizsin al anahtarlari o zaman

godiva içinden kaç kere solucan çıktı
çarşaf çarşaf sosyal medyada videoları eklendi

araba anahtarini al diye rica edilmis, alsin ciksin.
burda cikolata yemesinden cok, evi karistirmasi rahatsiz ederdi beni.
anahtari geri alin.

Iki oglum var allah hayirlisin düşürsün.
Baska bisey demiyorum
Amin benim de oglum var ,Allah hep iyilerle ,merhametlilerle karşılaştırsin ama zaman cok değişti.Kocanin ailesinin her yaptigi göze batan ,kadinin ailesininkiler meşru olan değer yargılarımız oluştu.Kadinin kendi tarafindan halasini,kuzenini,yegenini,teyzesini istedigi herkesi sınırsız eve alma olgusu var ama koca tarafi inanilmaz kısıtlı ve yaptiklari fazlasiyla göze batar oldu evrildigimiz yıllar icinde :)) Bu genel olarak böyle istisnalar vardir ama gercegi degistirmez.Konu sahibiyle alakali da degil yorumum tanimiyorum çünkü ,genel olarak günümüzdeki izlenimlerim böyle

Ben evdeyken sormayabilir tabi ki. Ancak ben evde yokken usulen de olsa sormalı diye düşünüyorum. Yoksa isterse dolabı oturup yiyebilir. Allahın verdiğini kuldan kıskanmam.

su olayını düşünememiştim. fesat ve kara kalplilik değil, afiyet olsun dedik geçtik zaten, sadece evimde birşeylerin izinsiz kurcalanması beni rahatsız etti.

Hayır bu sizin yazdıktan sonra geri adim atmaniz.
Ilk mesajınızda satır satır çikolata anlattınız
Markasına kadar verdiniz
Iyi dediniz, misafirime saklıyorum, kahve yanına dediniz.
Tabi kurcalanmasi da sorundur ama sorun sizin eli açık olmamanız.
Iki çikolatanın hesabını yapmanız.
Ayıptır.
Paylastigin senindir diye öğretiyorum ben çocuklarıma.
Size öğretmek haddim degil ama hatirlatayim..

Aynen öyle yok saklıyodum yok bu marka falan baya çikolatanın yenmesi içine oturmuş belli.

Susamis olamaz mi?
Adami hem kullaniyorsunuz yedek anahtar aldiriyorsunuz hem belki başka yer karistirmis diyorsunuz. O zaman anahtari vermeyin muhtaç olmayın.
İnanamiyorum ailenizle yasarkende dolapta çikolata görünce sozlesmi imzaliyordunuz yemek için.
Sürekli evden bir şey aşırsa kız tamam da adamın canı çekmiş yemiş. Özel güne sakliyorsaniz tekrar alip saklayin. Ne zaman bu kadar katı ve bencil olduk. İnsan eskiden mangal yapıp komsularina dağıtırdı. Şimdi su icmek icin açtığı dolapta belki belki kan şekeri için actigi dolapta gördüğü yediği şeyi gelini kıskanıyor.
Farkında mısınız şuan birliktelik yaşadığınız adama onlar yedirdi, icirdi, büyüttü. Gökten zembille inmedi bu kadar katı olmayin

Önce çikolatayı dert ediyor, sonra evimşn kurcalanması diyor,anahtarı güvenip vermiş sonra evinin kurcalaması oluyor.

cok susadiysan dolabi acip bir su icmez miisnhadi dolabi actin orda da cikolata gordun canin cekti alip yemez misin.eee ne farkimiz kaldi simdi yabancidan o zaman.
bir erkek evlat annesiyim.evlenince gelinin dolabindan bisey yesem boyle dert eder mi acaba
godiva içinden kaç kere solucan çıktı
çarşaf çarşaf sosyal medyada videoları eklendi
ahahahhaha ay cok guldum Allah iyiligini versin dur arastiracam ben de bu markayi

Bunun uyarilmasi sizi itici ve cimri gosterir bence
Nihayetinde dolabi acan esinizin babası.

Kizim alt tarafi cikolata yedim ozur dilerim dese ne diyeceksiniz, insan utanir.

Anahtarinizi geri isteyebilirsiniz belki bir bahaneyle ama uyarmak olmaz, yanlis anlasilirsiniz.

Ama cikolatayi oyle bir anlatmissiniz ki bende cok ozel birsey sandim.
Ve konu pahali cikolatalarinizi yedigi icin bozuldugunuz gibi duruyor.

Cikolata yemis diyip gecseydiniz yani dido yiyince oluyor godiva yiyince sorun gibi...

Helâli hoş olsun demek zor mu ? çok pahalı bir çikolata değili godiva marka çikolata bu kadar sorun yapmanız çok yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…