buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
al iste canim cikolata cekti evde de yok.
yaninda
goldiva marka pahali cikolatasi olan var mi arkadaslar?bi parca gonderseniz

Ya bi ki de cnm ben hayatımda boyle.sacmalik duymadim görmedim bu kadar açgözlülük niyeee

Ya abartmayın bı arkadasın dedıgı gıbı belkı adam susadı da actı dolabı. Adama hem sıcaklarda ısınızı yaptırıyorsunuz anahtarı al gotur dıye hende yedıgı cıkolatanın lafını edıyorsunz valla yazık gunah sonta kv kple anlasamıyorum dıye konu acıyorsunz yok valla mustahakmıs ıste boyle boyle kv kp sorunları baslıyor. Adam ne bılsın senn o cıkolatayı ozel sakladıgını pahalı oldugunu vs. Boyle yedıgını ıctıgını esırgersen yuvanın ne bereketi olur ne huzuru. Bızım bı akraba annem hamıleyken soncta annem babasınn kızı degıl annem ıcın kurban kesmıs canı ceker dıye hem poset oodet et yollsmıs hem kebabını yapnıs yollamıs yedırmeyı seven bır adammıs o yedırdıkce mıllete allahta ona daha cok verıyordu. Allhun sevdıgı kuluymus oyle guzel olum nasıp ettıkı sehıt oldu. Yapmayın ya boyle onuda anne babandan ayrı gorme ben ısterımkı kayınvalıdem kayınbabam ıstedıklerı gıbı dolabımı acıp yesınler ıcsınler yababcı yabancı durmasınlar evımde. Ama uzaktalar gelemıyolar bıle. Gardrop olsa anlarım su tepkinizi ama buzdolanı yanı.

keşke benim kayın pederin tek kötü huyu 2 çikolata olsaydı . Boş verin yanlış ama abartılacak bir şey değil.

ay ya o anda arasaydi o halde
alooo kizzim dolapta cikolata var canim cekti bir parca yiyebilir miyiiimm hiiii?

çikolatanın yenmesi mi yoksa izin alınmaması mı sorun
dünyada o kadar çok büyük sıkıntılar var ki 2 tane çikolatanın lafı bile olmaz
oluyorsa eğer ondan büyük sıkıntısı yoktur.

Bu teklifsizlik sizi kızdırdı, ne demek ki bu? Teklifsizlik derken, size sormamasi mi kızdırdı? Adamin çikolataları gordugunde gelinini arayıp dokunabilir miyim, izin veriyor musun demesi lazimis, tüh, nasıl dememiş! Bir de susayim mi kalpler kirilmasin demiş. Bence susmayin konuşun, size ömrü billah gelip gitmesinler. Çünkü gidilecek bir ev değil siz varken. Bu sitede artık sasiracak bir konu kalmadı derken, mutlaka şaşılacak bir şey çıkıyor.

Tam ben yazıcaktım et daha pahalı diye. Olacak şey değil doğrusu, annelerimiz-babalarımız dolabımızdan bi çikolatayı izinsiz alamayacaklarsa yansın dünya. Özel güne çikolata bekletmekte nedir Allah aşkına. Yese ne olacak. Yatak odasında olsa çikolata amenna yerden göğe kadar haklı, ne işi var orda deriz. Ama bu buzdolabı ya.

Adam oğlunun evinde bir çikolata da mı yiyemeyecek ya ne biçim insanlarsınız hiç mi eşinizin üzerinde emeği yok babasının! bence utanmalısınız bir çikolatanın lafını yaptığınız için umarım sizin çocuklarınız da size yapmaz aynısını eşim babam için böyle bir cümle kullansa bir dk durmam boşanırdım.

Ben sorun etmezdim açıkcadı yani 100 liralık bi çikolata değilse ve başkası için ayırmamışsam ne var bunda
Bir de söylemeyi mi düşündünüz valla çok ayıp

Bakın ne insanlar var benm kv ve kp gizlice giriyolardı eve kp bişey yapmazdı ama o kv heryerimi karıştırrdı iç çamaşırlarıma kadar sizinkilerde böyleyse bişey demem ama zaten eşiniz istemiş kp o yüzden girmiş

Son düzenleme:
Evinizin anahtarını başkalarına vermeniz "istediğin zaman gir ye iç kullan" demektir, bence.

Durumuzunuz yok sanirim yoksa bu gormemislik sizde olmasi kotu bir huy.. adam isterse milyarlik cikolata yesin ya da baska bisey cok ayip yaptiginiz biri evinize girmesini istemiyosaniz anahtar vermezsin ama esinizin ailesi ama sizin aileniz fark etmez buzdolabini aciyor olmasi sizi rahatsiz edecek bir durum degil sizin af edersiniz ic camasir dolabini acmis gibi konusuyorsunuz yazik insallah yaslaninca ihtiyac sahibi olmazsiniz mazallah cocuklarinizda sizin gibi paylasimci ve gormemis olursa ac kalirsiniz. Ne ekersen bicersin mal mulk yiyecek icecek icin yapmayin keske boyle seyler yazip kendinizi de rezil etmeseydiniz. Ayip kiniyorum

Ayy ne kadar ayıp sizi yakın görmüş yemiş her ne kadar siz onu yakın görmemenizde orası oğlunun evi.Adamcağız ne bilsin parasını?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…