- 2 Kasım 2012
- 576
- 243
- 303
- Konu Sahibi northernlight
-
Ya bi ki de cnm ben hayatımda boyle.sacmalik duymadim görmedim bu kadar açgözlülük niyeeeAynen öyle kuzum..
biz onlar kaynana kayınpeder gözü ile görmediğimiz sürece, ben hiç bir zararları olacağını düşünmüyorum..
Herkes kendinden sorumludur. Sen iyi olursan karşı tarafta iyi olur ben öyle düşünüyorum.. olmuyorsa da kendi problemi. kimse kimseyi sevmek zorunda ama herkes birbirine saygı dymak zorunda.
herşeyden önce eş için..
ay ya o anda arasaydi o halde
alooo kizzim dolapta cikolata var canim cekti bir parca yiyebilir miyiiimm hiiii?
Tam ben yazıcaktım et daha pahalı diye. Olacak şey değil doğrusu, annelerimiz-babalarımız dolabımızdan bi çikolatayı izinsiz alamayacaklarsa yansın dünya. Özel güne çikolata bekletmekte nedir Allah aşkına. Yese ne olacak. Yatak odasında olsa çikolata amenna yerden göğe kadar haklı, ne işi var orda deriz. Ama bu buzdolabı ya.Geçen aynısı başıma geldi
bak sana yemin ediyorumm hem vallahi hem billahi
Bizim evin anahtarı kayınvalidemler de var.. 2 sokak arkamda oturuyorlar, halıları yıkamaya vermiştim. bırakmaya geleceklermiş cumartesi idi calıstıgımız için kayınpederimden rica ettim halıları teslim alsın diye neyse gitti bizim eve. oturmuş beklemiş almış halıları..
sonrasında eve gittiğimde evdeydi hala kızım dolaptan su aldım ayıptır söylemesi kavurma vardı 1 parça yedim dedi.
çok sinirlendim, çok üzüldüm ama yemesine değil.. bunu söylemesine..
Sonuçta oğlunun evi ne önemi var ki alt tarafı 2 kaşık kavurma.
kızdım, baba saçmalıyorsun aşkolsun olur mu öyle şey bunu bana neden söylüyorsun tabi ki istediğini yiyebilirsin o ne demek ya dedim..
yani diyeceğim o ki.. göreceli bir kavram bence. sonuçta bütün evinizi karıştırmıyor herhalde havalar sıcak su için vs açmıştır dolabı 2 çikolatanında lafı olmaz en azından bn öyle düşünüyorum..
eti yiyen kendi öz babam olsaydı tepki vermeyeceğim gibi kayınpederime e hali ile uyuz olmadım, sinirlenmedim.
bence bu açıdan düşünün.. ben yersiz buldum tepkinizi.
sonuçta etin kilosu daha pahalı
Adam oğlunun evinde bir çikolata da mı yiyemeyecek ya ne biçim insanlarsınız hiç mi eşinizin üzerinde emeği yok babasının! bence utanmalısınız bir çikolatanın lafını yaptığınız için umarım sizin çocuklarınız da size yapmaz aynısını eşim babam için böyle bir cümle kullansa bir dk durmam boşanırdım.şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Evinizin anahtarını başkalarına vermeniz "istediğin zaman gir ye iç kullan" demektir, bence.şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
sonra eşimi arıyor, buzdolabında çikolata vardı birkaç tane yedim! afiyet olsun diyip kapattık tabii ama bana çok tuhaf geldi. buzdolabında bir paket ikramlık güzel çikolata var, bir de g....a marka, lüks, paketli 5 tane çikolata var benim özel günlere sakladığım her zaman tüketmediğim, tutmuş onların 2sini löp löp yemiş. evi yürüyerek 15 dakika, sağımız solumuz önümüz market. yani normal çikolata da varken benim hergün yemeyip özel günlere sakladığım çikolataları yemesi bir yana, insan başkasının evinde (oğlunun bile olsa) bu rahatlıkla buzdolabını açıp yiyecek yer mi? kendi annemi babamı düşünüyorum, mümkün değil bizden izinsiz yapmazlar, yakışık almaz diye. aynı muhitteyiz, misafir değil, onun alacağı anahtar mutfakta bile değil- niye dolabı açıp ne var ne yok diye kurcalamak ve izinsiz birşeyler yeme gereği duyarsın ki? bu teklifsizlik beni biraz kızdırdı. nasıl engelleyebilirim? yoksa birşey söylemeyeyim kalpler kırılmasın mı?
Durumuzunuz yok sanirim yoksa bu gormemislik sizde olmasi kotu bir huy.. adam isterse milyarlik cikolata yesin ya da baska bisey cok ayip yaptiginiz biri evinize girmesini istemiyosaniz anahtar vermezsin ama esinizin ailesi ama sizin aileniz fark etmez buzdolabini aciyor olmasi sizi rahatsiz edecek bir durum degil sizin af edersiniz ic camasir dolabini acmis gibi konusuyorsunuz yazik insallah yaslaninca ihtiyac sahibi olmazsiniz mazallah cocuklarinizda sizin gibi paylasimci ve gormemis olursa ac kalirsiniz. Ne ekersen bicersin mal mulk yiyecek icecek icin yapmayin keske boyle seyler yazip kendinizi de rezil etmeseydiniz. Ayip kiniyorumşimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
Ayy ne kadar ayıp sizi yakın görmüş yemiş her ne kadar siz onu yakın görmemenizde orası oğlunun evi.Adamcağız ne bilsin parasını?şimdi bu bir dert mi diyeceksiniz, bilmiyorum belki sizler için büyütülecek birşey değil ama beni rahatsız etti. evimizin yedek anahtarı kayınvalidelerde var, ihtiyaç olursa vs diye. geçenlerde de eşim kayınpederden eve girip arabanın yedek anahtarını almasını istemiş. kayınpeder geliyor, arabanın anahtarını alıp eşime götürüyor vs. buraya kadar sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?