Buzluk Tarifleri

Hazır pide al dolaba at deniliyo ya
O zaman ne zaman lazımsa o gün aldırsın eşine
Buzluğa gerek yok ki

Niye bu insanlar,başkasının evine sebep ne olursa olsun her gittiklerinde davetli misafir olarak ağırlanmayı bekler ki,Ti Allam ya.
Misafiri hiç sevmediğim burdan anlaşıldı,bir gün kadın olmaya karar verir miyim acep

Bizde hasta ziyareti kısa olur ya
Millet geliyo altın günü gibi gitmiyo
Görgüsüzlük bence

Sokaktan gelip bir de o pis elleriyle cocugu kucaklayanlar var ya girtlaklayacaksin hepsini
Amaç zaten postu sermek bi yerlere bence
Çocuğu seven düşünen öyle yapmaz ve kalabalık yapmaz
Lohusa depresyonu tekrarlayan cinsten bişey mi, seninki tekrarlayacak gibi duruyo böyle konularda

Amaç zaten postu sermek bi yerlere bence
Çocuğu seven düşünen öyle yapmaz ve kalabalık yapmaz
Lohusa depresyonu tekrarlayan cinsten bişey mi, seninki tekrarlayacak gibi duruyo böyle konularda
Ay sorma canim ya, valla benim yorumlarimi rastgele okuyan biri der ki bu kari manyak ,lohusalikla kafayi bozmus hemen hemen her misafir kelimesi gecen konuda bu yorumlari yapiyorum
Esime de soyledim hepsini, artik ne bayram ne seyran evde oturmam mumkunse bursada bile olmak istemiyorum

Aslında senden aşağı kalır yanım yok
Çünkü en zor zamanlarını iyice kabusa dönüştüren düşüncesiz insanlar çok maalesef
Bi de kadınlar yani aynı yollardan geçmişler, pes

Aslında senden aşağı kalır yanım yok
Çünkü en zor zamanlarını iyice kabusa dönüştüren düşüncesiz insanlar çok maalesef
Bi de kadınlar yani aynı yollardan geçmişler, pes
Sirf bu yuzden ikinci cocuk fikrinden sogudum, ulan hayatimiz bitti misafirdir lohusaliktir vsdir derken

Benim bildigim dogum yapıldığında ikram yapılır.hatıra hazırlanır vs vs tabi lobusa lohusa bunları sen dusunme.annen kayınvalidem vs hazırlas ık n varsa

Ne meraklisiniz arkadasim misafir agirlamaya
Bosver gelen az otursun gitsin hazir seyler alir kocan getirir ne ugrasacasin
Sana da lohusayken kek borek zaten olmaz, sulu yemekler corba komposto falan yemelisin

Valla yapan olacaksa ne olursa yerim ben. Ama yapan olmadık dan sonra? Mecbur buzlukta ne var ise onu tuketicem. Hem misafir hemde kendim için istiyorum tarifleri

Toplu ağırla
Mevlüt okutunca çağıracam de
Sonra herkesi çağır pilav, tavuk, tatlı, hazır ayranlardan
Köpük tabak kullan, aç bi çöp poşeti topla at
Bulaşıkta çıkmıyo

Bak ben bunu yapıyorum
Biri doğum yaptığında bekliyorum ki mevlut okutsun arıyorum hatta hayırlı olsun mevlut ne zaman diye.. Anlasin ki o zaman gelcem. Ama benim akrabalarım böyle değil. Tanıyorum hepsini biliyorum.

Tava böreklerini yapıp buzluğa atabilir miyim peki? Her türlü börek olur mu?

Konu başka başka yerlere gidiyor hanımlar... Tarif var mı acaba??

Kurabiyeler kitirligini koruyormu

Cocuk gormesine gidip hic yemek yedigimi hatirlamiyorum.
Bu nerenin adeti acaba?
Genelde cikolata dagitiliyor o kadar diye biliyorum.

Benimde yanında kimse yoktu.bende eşime hazır su böreği aldırıyordu yanına vi salata bi kurabiye yada kek oldu bitti.begenmiyorlarsa daha iyisini yapıp getirsinler.

Esin sana yardimci olur canim ne kaynanaya ihtiyac var ne anneye, sadece esinin psikolojik destegi lazim, bir de hazir yiyecekleri alip gelsin yeterli, misafire hazir kek corek borek koyabilirsin
Kendin icin de onceden dedigim gibi bol et koftesi yap pisirip koy buzluga, izgaralik derisiz tavuk al cigden koy, palamutbaligi alip temizlenmis halde buzluga atabilirsin cigden, sana bunlar lazim, 40 gunu gecince de kuru fasulye nohut yiyebilirsin, onlari da haslayip buzluga koy simdiden yeterli

Ben misafirlik tarif bilmem o yuzden senin yiyebileceklerini yazdim canim
Ayrica domates rendeleyip biber dograyip atabilirsin buzluga, menemen yaparsin her gun mesela
Bir de ben kalmis yufkalari atmistim buzluga, cikarinca gozleme yapilabiliyor, usengeclikten bu yolu denemistim tabii sen hazirlayip atarsin

Mantarlari ince ince dograyip da buzluga atabilirsin, patatesli olan herseyi pismis koyman lazim yoksa karariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…