Buzluk Tarifleri

Ohh mis gibi bir suru börek tarifi aldım. Çok teşekkürler.

Merhaba her türlü kurabiye deniliyorsa hani puding tozuyla krem şanstı tozuyla yapılanlar da atılabilir mi buzluğa?

Hic yapmadim o kurBiyelerden malesef. .. benimkiler tarcinli cevizli. Ya da mahlepli tuzlu olanlar... pudingli fln denemedim canim seni yanlis yonlendirmeyeyim

Dr. un yalancısıyım. Bazı gıdalar dondurucuya girdiğinde yapıları bozuluyor ve zararlı hale gelebiliyor. Mesela patlıcanda bunlardan biri. Buzlukta kanserojen hale geliyor.

derindenizlerden on numara tarif olmus, tesekkurler

Tarif için çok çok teşekkürler

Afiyet olsun kızlar, rica ederim.

Patatesleri ben hep cigden koyuyorum haslasan nasil olur bilemedim simdi

Ohh mis gibi bir suru börek tarifi aldım. Çok teşekkürler.

Merhaba her türlü kurabiye deniliyorsa hani puding tozuyla krem şanstı tozuyla yapılanlar da atılabilir mi buzluğa?
Evet mercimek koftesi dayaniyor defalarca koydum cok iyi oluyor cig kofteyi yumurtali yapiyorum canim yumurtayi pisirip ocine koyuyorum

Buzluga artan corbasını bıle koyanı duydum.pısmıs corbayı cozdurup tekrar ıcmek.saglık skandalı resmen.pısen seylerın buzluga gırmesı bana sacma gelıyor.karnıyarıklık patlıcanlar,kozleme bıberler vs vs vs vs hep yapılan saglık yanlısları.

Evet mercimek koftesi dayaniyor defalarca koydum cok iyi oluyor cig kofteyi yumurtali yapiyorum canim yumurtayi pisirip ocine koyuyorum

Çiğ köfteyi detaylıca anlatsana canım..

Pişmiş yemek koymadım hiç.. Ama patlıcan,fasulye vs koydum şimdi pazardan gidip alsam dolapdakinide pişersem dolaptaki daha taze geliyor tad olarak besin değerini bilmiyorum tabi.

Lohusa insana kırkı çıkana kadar gidilmesine karşıyım gitmem, bana gelinmesini de istemem ama yemeklik olarak benim sürekli yaptığım şey tantunilik et doğratıp kavurup atarım. Yanına pilavla çorbayla pratik yemek olur. Kekleri ve kurabiyeleri, mayalı poğaçaları da atarım tazecik çıkar

Yufkaları margarin sıvıyağ karışımıyla yaglayip arasına peynir yada ıspanaklı harç hazirlayip sigara bileğinden kalın sarıp buzluga atabilirsin buzlu buzlu yumurta sarisi şurup Direk fırına verirsin özellikle ıspanaklı si güzel, ıspanaği biraz haşlayıp iyice suyunu sıkıp doğrayıp peynirle karıştırınca güzel bir iç oluyor baharatlı yonca, her zaman buzlugumda vardır
Ve patatesli buzluk böreği var
1 yumurta, 1 bardak süt, 100 gr tereyag, 3-4 yufka, 4-5 patates biraz kaşar beyaz peynir
Patatesler başlanıyor tüm iç harç karışıyor patates peynirle sonra yufkalar zemine serilip üst uste aralarına paylastiriliyor kalın bir rulo yapıp dilimleyip buzluga atabilirsin ani biri gelince çıkarıp direk fırına
Hiç olmazsa a101 de satılan peynirli ıspanaklı kol böreği var oda kurtarici

Canim bende olcu yok goz karari yapiyorum bulgur biber salcasi domates salcasi 2 dis sarimsak isot nar eksisi ile yoguruyorum sonra 5_6 yumurtayi yagda pisirip diger malzemelere karistiriuorum yumurtalar gozukmeyene kadar iyice yoguruuorum sonra posete koyuyorum buzluktan cokaripbiraz daha yogurup sekil veriyorum

Toplu yapınca hazır almaktan daha uygun olur benim için yoksa a101 deki poğaçalar da çok hoşuma gidiyor. Tadları harika..
Yonca nedir canım? Börek tarifi için çok teşekkürler..

Yağda pisiriyorsun anladım.. Çok sağol canım..

Yanlış yazılmış cnm baharatlayinca yazicakmisim. Sen genede yorma kendini ben 35+0 da kontrole diye gitmistim Doğumum başlamış haberim yok o hafta çok yormustum kendimi erkenden geldi minik kizim

Bende okudum sayfalri ariyordum böyle bi konu yardımcı oldu valla bende az sarma az da sigara böreği yaptım ama daha yapmam lazım nefret ediyorum şöyle birşeyler bekleyen misafirlerden ama yapıyoruz

Yanlış yazılmış cnm baharatlayinca yazicakmisim. Sen genede yorma kendini ben 35+0 da kontrole diye gitmistim Doğumum başlamış haberim yok o hafta çok yormustum kendimi erkenden geldi minik kizim

Yok canım pratik tarifleri seçip yaparım kolayıma hangisi gelirse birde o kadar çok yapmam ya ilk haftalarda gelenlere çikolata vs veririm haberli gelenlerin önüne koyarım bu tur yiyecekler.

Bende okudum sayfalri ariyordum böyle bi konu yardımcı oldu valla bende az sarma az da sigara böreği yaptım ama daha yapmam lazım nefret ediyorum şöyle birşeyler bekleyen misafirlerden ama yapıyoruz

Ah canım aynen valla ben cat kapı gelenlerden de nefret ediyorum banyo yapacak oluyorum,evim toplu olmuyor,temizlik yapıyor oluyorum ama zil çalıyor. Çıldırma meselesi.
Bir arkadaş mercimek köftesi demiş ben ondan da yapıp atmayı düşünüyorum.. İnternette havucu rendeleyip koymuşlar buzluğa misafir gelince yağda kavurup üstüne yoğurt dökmüşler bundan da yapmayı düşünüyorum.. Sana yardımcı olur belki.

laklakci zaten hamileyken misafir hiç cekilmiyo lohusayken hiç düşünemiyorum ve maalesef yanında yardım edicek sadece esin olunca bunları önceden yapman gerekiyo
Çok teşekkür ederim canım benim valla elinden geleni yapicam eşim en azından hazırlar sunar
Benden de sana tavsiye arkadas söyledi kizartmalik dogruyomus patatesi bende attım dolaba çiğ sende yapabilirsin

Denemelik çiğ olarak biraz atayım bakayım bir şey olmazsa bolca doğrayıp atarım.. Bebekle hazırlamakla falan uğraşmam buzluktan alır hemen kızartırım çok sağ ol canım..

Salataliklari da küçük küçük dogru buzdolabı posetine koy buzluga koy caciklarinda kullanirsin rendeleme yapma rendeleme yapınca sulanir.
Kabaklari kup kup doğrayıp koy buzluktan çıkarınca sarımsak ve soğanlà kavurursun hemen kavrulur.kabağı biraz erken cikarirsin.
Bakla koyabilirsiniz. Cigden. Şuan.

Denemelik çiğ olarak biraz atayım bakayım bir şey olmazsa bolca doğrayıp atarım.. Bebekle hazırlamakla falan uğraşmam buzluktan alır hemen kızartırım çok sağ ol canım..
Bende öyle denemelik attım ama daha denemedim cnim nasıl oluyo arkadaş yapıyorum dedi bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…