Byle nereye kadar .

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

REYYAN

Ziyaretçi
kız kardeşim eşiyle tartışmış :umursamaz: çok üzülüyorum çok böyle huzur bozanları RABBıME havale ediyorum yazık değilmi ne olacak şimdi ....:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
ah canım ya gerçekten bu kaynanalar gelinlerden ne istiyor anlayamıyorum.oğullarını paylaşamıyorlarsa evlendirmesinler..allah yardımcıları olsun..

sevgili yabangülüm bu yıllardır böyle bizde üzülüyoruz ama aile içine karışılmıyorki ne desek ne yapsak bilmiyorum aslında birbirlerini çok sevmeseler çoktannnn boşanırlardı.bu kez ciddiler

Yazik....25 senelik bir yuva neticede....

Ne kadarda üzülsen bir kardes olarak malesef kari koca arasina girilmiyor arkadasim....sadece destek olabilirsin, kardesine moral verebilirsin....elden birsey gelmiyor

Simdi siz karissaniz olay daha cok büyür....bu sefer iki tarafli atismaya döner...sonucta yine üzülen kardesin olur...

Allah yardimcilar olsun...

rabbim onları bildiği gibi yapsın...oğullarını evlendiriyorlar ama evliliklerinede karışıyorlar ..
sizin yapacagınız bişey yok...rabbim yardımcısı olsun bu tür insanlarla uğraşmak çok zor...

baynın eşi 25 yıllık evliliğinde neyin ne olduğunu görmemiş mi
1-2 yıllık bi evlilik değil ki bu öyle olsa hadi daha toyluk var deriz
ama 25 sene sonrada hala annesinin kardesinin doldurusuna geliyosa böylede gider

canlarım söylediklerinizde haklısınız ama bu hersene böyle kızcağız tatilemi gidiyo savaşamı bilmiyorum eşini kimse sayıp buyur etmez zavallı onlar kapı kapı eş dost biz geldik diye dolaşır eh sonuçta ortada vayki gitmeyelim desin ailesini pek saydırmak ister ama sonuç böyle biter acaba bir süprüz olurda eşide ehhhh yeter dermi bilmem erkekleri anlamak zor bir yanda eşin hayatını sana adamışbir yanda ailen bence eş önde olmalı asla kırılmasına fırsat vermemeli

25 yıllık evlilikte hala 3. şahıslar için kavga edilmemesi gerek artık karı koca birbirini çok iyi tanımış olmaları gerekir ve hangisi neye kızar bakışından duruşundan anlar ama enişten için bunlar geçerli değil galiba
ablana üzüldüm 25 yılın sonunda hala bu sebepten kavgalar oluyorsa evliliğin iljk yıllarında neler yaşamıştır kimbilir çok zor allah ablana sabır versin kocasına da akıl versin

derler ya hani ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin o misal

sevgili yabangülüm bu yıllardır böyle bizde üzülüyoruz ama aile içine karışılmıyorki ne desek ne yapsak bilmiyorum aslında birbirlerini çok sevmeseler çoktannnn boşanırlardı.bu kez ciddiler

allah ıslah etsin kadını.allah yuvalarını yıkmasın işallah.

benim aslında merak ettiğim bu tür luzumsuz küslerden sonra insan nasıl normal hayata döner birşey olmamış gibi davranır doğru söze ne denir oda öyle yapıyor deveyi yıllardır gütmeye çalışıyor ALLAH onun sabrını artırsın ne deyim sonuçta kardeş işte....üzülen yine ben olurum

ışte hep diyorlar ya kırılan camı yapıştırınca eskisi gibi olmaz diye. Böyle böyle inasanların yüreklerini nasırlaştırıyorlar. Yazık ki o kardeşinin kocasına, kocaman adam olmuş hala ailesinin dolduruşuna geliyor. Kardeşinin yerinde olsam kocama durumu söylerdim. "bak her gidip gelmemizde neler oluyor. Ya artık gitmeyelim ya da ailen bu davranışlardan vazgeçsin." derdim. ınsanın tabii ki eşi ailesinden daha üstün olmalı ama adamı seviyorum diye ailesinin de böyle şeyler yapmasına göz yumamam. Zaten ne geliyorsa başımıza susuyoruz diye geliyor ya...

sevdiği için çocuklar için katlanıyor haklısın canım adam adam olsa bu kızın kıymetini bilir başına taç eder ama bit tatil dönüşü bir tlf mutluluklarını bozmaya yetiyor bence tek sorun bunları kıskanıyorlar

ben şunu öğrendim adam olan adam ilk başta da sonda da adamdır. yoksa 25 yılmış 100 yıl geçse görmez. adam olan da zaten herkesin penceresinden bakar ve orta yolu bulur. bu tip adamları en başta fesh etmek lazım onlara ne çoluk çocuk ne de hayat arkadaşlığı haketmiyorlar. onlar ancak ve ancak analarının dizlerinin dibi paklar. peygamber efendimiz "hanımı için annesini kıranın annesi için de hanımını kıranın var haline" demiş. yani orta yolu bulmakla mükellef olan erkektir. ayrıca elin kızı seni temizlediği peklediği yedirdiği yetmiyor bir de ailenle mi uğraşacak ya. bu nasıl zihniyet anlamıyorum. bu saygı değil büyüklük değil erkeklik annelik babalık değil. cehaletten başka bişi denmez....
allah kardeşinize sabır versin az değil 25 yıllık evlilik ve 25 yılın sonunda hala kırılıyor olmak. allah yardım etsin....

allah yardım etsin canım yuva yıkmak kolay ama tamırı zor böyle nsanlara çok sinir oluyorum

çok doğru en acısı 25 seneni ver hala kırılır olmak ama dünde öyleydi anacı bugünde aynı yarını varmıdır bilmem sadece üzülüyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…