- Konu Sahibi YaprakDokumun
-
benim kizim (5 yasina girecek)
bugün dagittigi odasini toplamasini söyledigimde,
ayakkabisini giydi,
kaskini takdi,
skoterine binip evi terk etmeye kalkdi...
bakdi ki disarisi karanlik baska bir güne erteledi:roflol:
Benim tombik kardes o zaman 4-5 yaslarinda..
Ailece memleketten Istanbul´a yol almi$iz otobüsle..
Kardesim babamla yan yana oturuyolar,önlerinde ben ve annem,yan tarafta da iki ablam..
Otobüsü bir ara disardan gelen kötü bi koku sarmis olmali ki,bizim ufaklik bagira cagira babama "Babaaaaaa,osurdun mu yaa" diye nara atmaz mi :roflol::roflol:
Biz de dahil olmak üzere bütün otobüs kahkalara boguldu tabii tatlicadiarzu
Babamin karizma da yerlerde süründü yolculuk boyunca,kimse toparlayamadi :roflol::roflol:
benim 5 yaşındaki kızımda 3 yaşlarında filan gece bez bağllıyorum altına da bi gün yatak odasını toparlıyorum bi ped buldu çekmeceden bezi bağla diye yattı bende o anne bezi deyiverdim ne bileyim aklında tutucağını bigün markete gidttik alışveriş yapıyoruz neyse bizimki ped görüş avazı çıktığı kadar bağarıyor 'anne bezivar diye çok utanmıştım valla
BENİM BÜYÜK KIZIM 4 YAŞINDA FELAN DI BABAANNESİ BİŞİ ANLATMIŞ ONA ŞEYTANDAN UZAK DURMALI DEMİŞ ODA BİZE ANLATIYO ,,,,BEN ŞEYTANI Bİ GÖRSEM GİT KOMŞUYA BİZE GELME DEYİP KOVCAM DEMİŞTİ,,arkadaşlar ufak çocuklarınızdan yada yiğenlerinizden farketmez, duyduğunuz enteresan, komik, bilmişlik taslayan bir hareket ya da sizi şok eden kelimeler duydunuz muyerimseniben
çok şeker bir yiğenim var avatarımdaki şahısın olur kendileri her kelimesi bir olay:Roflol: yanında hiç konuşulmamış şeyleri söylüyor.4,5 yaşında. geçenlerde parka götüreyim dedim küçük salıncaklar vardı, bizimki de biraz toplusırnaşık şey salıncağa bindireyim mi seni dedim ne dese beğenirsiniz:Roflol:
''benim ...tüm kocaman ya ben ondan binemem çünkü sığmaaammm'' dedi. şok oldum. gülmekten yığıldım yere:Roflol::Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?