- Konu Sahibi YaprakDokumun
-
3-4 saat önce işten geldim,kızımıda anaokulundan aldım.Eve gelir gelmez üstünü değiştiriyordum.Bugün üzerinde etek vardı.Birden ' anne, Eren hep benim seksi bacaklarıma bakıyor 'dedi.:1shok: 'Kızım onu nerden çıkardın' dedim.'Eren söyledi, seksi bacaklara bak dedi.Yemek yerken masanın altına eğilip baktı' diyor.5,5 yaşında bunlar yaaaaa.Dumur oldum resmen.Ne diyeceğimide bilemedim.'Seksi ne demek' diye sordum, 'bilmiyorum, yeter artık bu konuyu kapatalım, sakın babamada söyleme' dedi.Valla kızlar sustum kaldım.Ama babasına da çoktan ulaştırdım haberi.sırnaşık şey
çok güzeller yaaa :asigim:
aklıma gelmişken. yiğenimin bir olayını daha anlatayım. yazın annesi hastaneye yatmıştı, 15 gün bizde kaldı. gündüz pek çıkartamıyorduk dışarı. o yüzden erkek kardeşim akşam işten gelince gezdiriyordu. bi akşam yine çıktılar. kardeşimin birkaç arkadaşı da yanlarında yürürken, çok güzel bir kadın geçmiş yanlarından. bizimki ne dese beğenirsinizsırnaşık şey aynen yazıyorumjeyyar ''vvuuuuuuuuuuu sexii ve güzel kadııın '' diye bağırmış. kardeşim şok olmuş. yerin dibine girdim sanki dedi. kadın da dönüp vayyy erken başlamışsın sen, bunlar mı öğretti sana demiş:Roflol::Roflol::Roflol:
:Roflol::Roflol: bizimki onu da yaptı hatta ödümüzü patlattı. ne var ne yok sürmüş yüzüne sonra çıkaramamış havluyla temizlemeye çalışmış o da olmayınca kafasını suya tutmuş:Roflol: tabi bunu sabahın köründe yapıyor ve ocak ayındayız donmuş tabii:Roflol: bir uyandık ki mosmor olmuş yüzü hem soğuktan hemde bir ton boyadan. yengem uyku sersemi çığlık atmaya başladı nolmuş buna diye:Roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?