Hadi insAllah iyi sonuc alirsiniz.Benim yumurtlamamda bir sorun olmuyor ama bebis tutmuyor denemek istiyorumCanim ben 10 gündür kullaniyorum, benim yumurtlamam yoktu ignelerle bile zor oluyor. adetimin 15.günü yumurtlamayi gördüm. C-lifen etikisi oldugunu düsünüyorum aciksici. Ama cok yeniyim yani daha 10 gün oldu
ISe yarar insallah, mutlaka ise yararsa bilgilendiririm sizler. Eger Eylüle kadar dogal yollardan hamile kallamazsam bende asilamaya gececegimBenimde planımda bu ay rahim filmi sonrasında aşılama var cnm inşlalah herkese nasip olur . Bu c life macunu bende merak ediyorum ya
Bizim iki sene oluyor bir kimyasalım oldu daha önce ondan başka hep hüsran ..ISe yarar insallah, mutlaka ise yararsa bilgilendiririm sizler. Eger Eylüle kadar dogal yollardan hamile kallamazsam bende asilamaya gececegim
Aynen doktorumla gorustum bu ay adetimden sonra rahim filmi diger ayki adettede asilama yaptircaz diye konuscaz corona sebebiyle 3 aydir bekliyoruz aslinda keske 2 ay clife macun icseydim deeim ama simdi alamam macun rahim filmi cekilcegi ay kullanilmamasi gerekiyormus o yuzden kaldi insAllah inaniyorum ki asilamayla sonuc alcam Allahin izniyleBenimde planımda bu ay rahim filmi sonrasında aşılama var cnm inşlalah herkese nasip olur . Bu c life macunu bende merak ediyorum ya
InsAllah.Fayda goren cok var cemremde 4 5 kadin var bu macunla hamile kalan.Ben 2 ay kullandim bu 3. Ayim bu hafta sonra ins ise yaradi deyip müjde veririm ☺vajinal muayenede amh degerim 1 48 olmasına ragmen çikolata kistime ragmen foliküller im yaşıma gore gayet iyi çıkmıştı ilk ay kullandigimda. Bence faydasi oldu
Vucut reaksiyon verebilirBen de kullanıyorum bence yumurtanın gelişimine çok olumlu katkısı var.
Yalnız sivilce yaptı bende. Yüzümde hep iz oldu
Aynen kişiden kişiye de değişiyor kimisinde olmuyor.Vucut reaksiyon verebilir
Rabbim nasip etsin insAllahAynen kişiden kişiye de değişiyor kimisinde olmuyor.
Rahim filmi çekilirken neden clife kullanılmazmış.zararı neymişRabbim nasip etsin insAllah
Rahim filmi cekiminde doktorlarda yumurta buyutme hapi mullandirtmazlar rahim filmi kalitesini etkilemesin diye vucut ilac tesirinde olmasinda diye clifede yumurta buyutme gelistirmede etkili bir macun oldugu icin ben bu ya baslicaktim haziranda asilamam var hazirana kadar 1 ay iciyim dedim ama bu ay rahim filmim var sorun olurmu dedim rahim filmi sonucunuzu etkileyebilir bu ay baslamayin dedilerRahim filmi çekilirken neden clife kullanılmazmış.zararı neymiş
ben kullandım 6 ay sonuc negatıf hatta 3.ayımda rahım fılmı cektırdımyıne yokKizlar hayirli aksamlar hayirli ramazanlar oncelikle bu ay rahim filmi ve haziranda asilmaya basliyorum Allahim nasip etsin insAllah tutar cok umutluyum hissediyorum tutcak asla olumsuz dusunmuyorum ama tutmazsa 2 ay kadar dinlenmeye cekilmek istiyorum bu sure C-LIFE kullanmak istiyorum icinizde daha evvel kullanan kullanip sonuc alaniniz oldumu
Rahim filminden sonra aşılamadan önce doğal yolladenemeyi düşünmedin miRahim filmi cekiminde doktorlarda yumurta buyutme hapi mullandirtmazlar rahim filmi kalitesini etkilemesin diye vucut ilac tesirinde olmasinda diye clifede yumurta buyutme gelistirmede etkili bir macun oldugu icin ben bu ya baslicaktim haziranda asilamam var hazirana kadar 1 ay iciyim dedim ama bu ay rahim filmim var sorun olurmu dedim rahim filmi sonucunuzu etkileyebilir bu ay baslamayin dediler
Aynıyız deseneBizim iki sene oluyor bir kimyasalım oldu daha önce ondan başka hep hüsran ..
aşılama şart artık bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?