Gebeliğe Hazırlık C-LIFE kullananlar bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herhangi bir problem yok dedi doktor bende pco vardi ama kist bulgularina ulasilmadi doktorum 2 3 ay daha beklemek istedi
Bu macunun instgrmda kullanıcı yorumlarını incele en etkili en hızlı pko lular etkisnı gostermıs masallah

Bu macunun instgrmda kullanıcı yorumlarını incele en etkili en hızlı pko lular etkisnı gostermıs masallah
bende cok olginc bi durm varki senelerdir bekarligimdan beri olan pco kkstlerim gecen ay ultrasyonda ve rahim filmin felan dokturm kist yok kaybolmasi imkansiz ama mucize deei ama tekrar olusabilir dedi suanda kist yok bu ayi bos deniyip bi dahaki ay macunu kullancam suan bethg 7 cikti ama haftaya bakcaz tekrsrdan artma varmi yoksa kimyasalmi diye

Ins bhc hızlıca yükselir beyzacm rabbm şifa etsn

Mrb c life ile mi hamile kaldiniz surecinizden bahseder misiniz canim benim esimin degerleri dusuk

Clife ile mi hamile kaldiniz acaba ?surecinizden bahseder misinz rica etsem

Mrb c life ile mi hamile kaldiniz surecinizden bahseder misiniz canim benim esimin degerleri dusuk
Hem onu kullandım hem maxijuno vitamin kullandım hangisi vesile oldu bilmiyorum ama oldu cok şükür.. Eşinin değerleri için sanırım bi fayda sağlamaz macunu sonuçta sen yiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…