Tamamdir cok tesekkur ederim rhat bir pantolon yada esofman turu giyiniyim o zaman dar paca tarzi giymiyim hicHayır hayır cok kısa bi işlem 5 10 dk da cıkmıs ım, asansörde demişler eşime konusturun uyumasın, eşim bişeyler soruyordu bana uyandıgımda, soruyu duyuyorum ama vucudumu kıprıdatamıyorum cok guzel bişey anestezibenım çok hosuma gitti, istediğiniz zaman cıkabılorsınız dediler odada biraz dınlendıkten sonra cıktık doktorla görüstuk sonra avm falan gezdım o derece ıyıydım, verdikleri sıvıdan oturu hafıf kanaman olabılır yanında ped götür kullanırsın
Walla ben şehir dısından gittiğim halde hiç düşünmedim onlarıTamamdir cok tesekkur ederim rhat bir pantolon yada esofman turu giyiniyim o zaman dar paca tarzi giymiyim hic
Cok tesekkur ederim-bilgi icin yarin adet gunum bakalim bekliyorum 1 2 gun icinde olurumWalla ben şehir dısından gittiğim halde hiç düşünmedim onları ☺hatta hastaneden cıktıktan sonra yemek yedik avm gezdım bi kaç saat, sonra 3 saat yol cektim.. Aç karna gidiyorsun su bile içmedim ben
Sormak istediğin olursa sorabılırsin her zaman bildiklerim kadar yardımcı olmaya calısırımCok tesekkur ederim-bilgi icin yarin adet gunum bakalim bekliyorum 1 2 gun icinde olurum
Cok saolunSormak istediğin olursa sorabılırsin her zaman bildiklerim kadar yardımcı olmaya calısırım☺
ben kullandım canım yumurtlamam oldu ılk defa bende folkul olşumu yoktu doğustan adet gormuyorm 2 aydr c life kullsnıyorumKizlar hayirli aksamlar hayirli ramazanlar oncelikle bu ay rahim filmi ve haziranda asilmaya basliyorum Allahim nasip etsin insAllah tutar cok umutluyum hissediyorum tutcak asla olumsuz dusunmuyorum ama tutmazsa 2 ay kadar dinlenmeye cekilmek istiyorum bu sure C-LIFE kullanmak istiyorum icinizde daha evvel kullanan kullanip sonuc alaniniz oldumu
Senin icin cok sevindim..Bi sure sonra sivilce yapiyor dediler macun cesaret edemedimben kullandım canım yumurtlamam oldu ılk defa bende folkul olşumu yoktu doğustan adet gormuyorm 2 aydr c life kullsnıyorum
Yahu hormonlar düzene gıryor 4 kutudayım geçen ilk ay azcık sıvrce sornm oldu ama hormonlardan şuan oyle bir sorunum yok senin tek sorunun sıvrce ise kurban edebılr snSenin icin cok sevindim..Bi sure sonra sivilce yapiyor dediler macun cesaret edemedim
Tek sorunum sivilce degil macun icerken ara kanamalar yasayan felan olmus doktoruma sordum ise yaricak bisey olsa biz ilac olarak direk yazardik bunu felan dedi sogan kurune bile cok faydali icmende sorun yok ama gebe kaldigini anlamasan cok guclu bi kur o kanama yapar dusukle sonuclandirabilir dediYahu hormonlar düzene gıryor 4 kutudayım geçen ilk ay azcık sıvrce sornm oldu ama hormonlardan şuan oyle bir sorunum yok senin tek sorunun sıvrce ise kurban edebılr sn
Merhaba canım bende başta öyle gttm anestezi almak istedim doktorum beni ikna etti ve almadım ama her ihtimale karşı uyutulcaktım damar yolu vs açılmıştı basımda hemsire kızlar beklediler doktorum çok iyiydi ikna oldum ve almadık Evet biraz acı var ama dayanılmyck gibi değil sürekli salavat cektim O an ve btti doktorum normal doğum yapabilrsn demişti hatta cıkıncaBende anestezi istiyim o zaman
Ara kanama yumrtalama sürecinde de yaşanabılıyor ben hıc yasamam lakin madem dpktr dedn benm doktrm her seferinde Kıbrısa yumrtalk nakline gıtmemı soyledı her dpktr aynını soyledı folukul yok tüp bebek olmaz dendi macun bitki VS genelde karşılar bende yarım ağız danıştğımda aynı sey soyledı doktorum senin durman at bal macn değil şimdi son vajınal ultrason onuda şok etti birşey diyemedi bize yğklediklerı sentetik hormonlar kadr korkun olmaz enazndan 1 ay dene dıyebloyrmTek sorunum sivilce degil macun icerken ara kanamalar yasayan felan olmus doktoruma sordum ise yaricak bisey olsa biz ilac olarak direk yazardik bunu felan dedi sogan kurune bile cok faydali icmende sorun yok ama gebe kaldigini anlamasan cok guclu bi kur o kanama yapar dusukle sonuclandirabilir dedi
Cektirdim kuzum ama hastane anesteziyi zorunlu kilmis bazi hastalar acidan reaksiyona girmis bu yuzden zorunluymusMerhaba canım bende başta öyle gttm anestezi almak istedim doktorum beni ikna etti ve almadım ama her ihtimale karşı uyutulcaktım damar yolu vs açılmıştı basımda hemsire kızlar beklediler doktorum çok iyiydi ikna oldum ve almadık Evet biraz acı var ama dayanılmyck gibi değil sürekli salavat cektim O an ve btti doktorum normal doğum yapabilrsn demişti hatta cıkınca
Deniyim bende 1 ayAra kanama yumrtalama sürecinde de yaşanabılıyor ben hıc yasamam lakin madem dpktr dedn benm doktrm her seferinde Kıbrısa yumrtalk nakline gıtmemı soyledı her dpktr aynını soyledı folukul yok tüp bebek olmaz dendi macun bitki VS genelde karşılar bende yarım ağız danıştğımda aynı sey soyledı doktorum senin durman at bal macn değil şimdi son vajınal ultrason onuda şok etti birşey diyemedi bize yğklediklerı sentetik hormonlar kadr korkun olmaz enazndan 1 ay dene dıyebloyrm
Anladım bebeğim :)Cektirdim kuzum ama hastane anesteziyi zorunlu kilmis bazi hastalar acidan reaksiyona girmis bu yuzden zorunluymus
ama sabah akşam ve bol suDeniyim bende 1 ay
Hallettim cok sukur ki o asamayi cok korkmustum gergindim ama sukur hersey temiz guzel ciktiAnladım bebeğim :)
Bunu nasil kullancam simdi bi dahaki ay siparis verecegim asilamayi iptalbetti doktorum bi sorun yok diye sabah aksam tek kaşık icicem hangi gun baslicam kac gun kullncam ve iliski takvimimi gene adet sonraki 12 14 16 gunler gibi devammi edicekama sabah akşam ve bol su
Çok şükür canımHallettim cok sukur ki o asamayi cok korkmustum gergindim ama sukur hersey temiz guzel cikti
nıye iptal edıldı anlamadım beyza eğer macun geldğinde adetın yenı bıttıyse yumrtalama gunune kadar kullanıcaz yoğun akıntıyı gorukten sonra 3 gun daha devam yanı yumrtalama kadar devam arkadaşım sonra ara bırdahakı adetın ilk lekesıyle beraber yıne başlıcazBunu nasil kullancam simdi bi dahaki ay siparis verecegim asilamayi iptalbetti doktorum bi sorun yok diye sabah aksam tek kaşık icicem hangi gun baslicam kac gun kullncam ve iliski takvimimi gene adet sonraki 12 14 16 gunler gibi devammi edicek
Herhangi bir problem yok dedi doktor bende pco vardi ama kist bulgularina ulasilmadi doktorum 2 3 ay daha beklemek istedinıye iptal edıldı anlamadım beyza eğer macun geldğinde adetın yenı bıttıyse yumrtalama gunune kadar kullanıcaz yoğun akıntıyı gorukten sonra 3 gun daha devam yanı yumrtalama kadar devam arkadaşım sonra ara bırdahakı adetın ilk lekesıyle beraber yıne başlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?