Gebeliğe Hazırlık C-LIFE kullananlar bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamdir cok tesekkur ederim rhat bir pantolon yada esofman turu giyiniyim o zaman dar paca tarzi giymiyim hic

Tamamdir cok tesekkur ederim rhat bir pantolon yada esofman turu giyiniyim o zaman dar paca tarzi giymiyim hic
Walla ben şehir dısından gittiğim halde hiç düşünmedim onları hatta hastaneden cıktıktan sonra yemek yedik avm gezdım bi kaç saat, sonra 3 saat yol cektim.. Aç karna gidiyorsun su bile içmedim ben

Walla ben şehir dısından gittiğim halde hiç düşünmedim onları ☺hatta hastaneden cıktıktan sonra yemek yedik avm gezdım bi kaç saat, sonra 3 saat yol cektim.. Aç karna gidiyorsun su bile içmedim ben
Cok tesekkur ederim-bilgi icin yarin adet gunum bakalim bekliyorum 1 2 gun icinde olurum

ben kullandım canım yumurtlamam oldu ılk defa bende folkul olşumu yoktu doğustan adet gormuyorm 2 aydr c life kullsnıyorum

Senin icin cok sevindim..Bi sure sonra sivilce yapiyor dediler macun cesaret edemedim
Yahu hormonlar düzene gıryor 4 kutudayım geçen ilk ay azcık sıvrce sornm oldu ama hormonlardan şuan oyle bir sorunum yok senin tek sorunun sıvrce ise kurban edebılr sn

Yahu hormonlar düzene gıryor 4 kutudayım geçen ilk ay azcık sıvrce sornm oldu ama hormonlardan şuan oyle bir sorunum yok senin tek sorunun sıvrce ise kurban edebılr sn
Tek sorunum sivilce degil macun icerken ara kanamalar yasayan felan olmus doktoruma sordum ise yaricak bisey olsa biz ilac olarak direk yazardik bunu felan dedi sogan kurune bile cok faydali icmende sorun yok ama gebe kaldigini anlamasan cok guclu bi kur o kanama yapar dusukle sonuclandirabilir dedi

Bende anestezi istiyim o zaman
Merhaba canım bende başta öyle gttm anestezi almak istedim doktorum beni ikna etti ve almadım ama her ihtimale karşı uyutulcaktım damar yolu vs açılmıştı basımda hemsire kızlar beklediler doktorum çok iyiydi ikna oldum ve almadık Evet biraz acı var ama dayanılmyck gibi değil sürekli salavat cektim O an ve btti doktorum normal doğum yapabilrsn demişti hatta cıkınca

Ara kanama yumrtalama sürecinde de yaşanabılıyor ben hıc yasamam lakin madem dpktr dedn benm doktrm her seferinde Kıbrısa yumrtalk nakline gıtmemı soyledı her dpktr aynını soyledı folukul yok tüp bebek olmaz dendi macun bitki VS genelde karşılar bende yarım ağız danıştğımda aynı sey soyledı doktorum senin durman at bal macn değil şimdi son vajınal ultrason onuda şok etti birşey diyemedi bize yğklediklerı sentetik hormonlar kadr korkun olmaz enazndan 1 ay dene dıyebloyrm

Cektirdim kuzum ama hastane anesteziyi zorunlu kilmis bazi hastalar acidan reaksiyona girmis bu yuzden zorunluymus

Deniyim bende 1 ay

ama sabah akşam ve bol su
Bunu nasil kullancam simdi bi dahaki ay siparis verecegim asilamayi iptalbetti doktorum bi sorun yok diye sabah aksam tek kaşık icicem hangi gun baslicam kac gun kullncam ve iliski takvimimi gene adet sonraki 12 14 16 gunler gibi devammi edicek

nıye iptal edıldı anlamadım beyza eğer macun geldğinde adetın yenı bıttıyse yumrtalama gunune kadar kullanıcaz yoğun akıntıyı gorukten sonra 3 gun daha devam yanı yumrtalama kadar devam arkadaşım sonra ara bırdahakı adetın ilk lekesıyle beraber yıne başlıcaz

Herhangi bir problem yok dedi doktor bende pco vardi ama kist bulgularina ulasilmadi doktorum 2 3 ay daha beklemek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…