Adetin ilk gunu ile catlama evresine kadar yenmeli deniyor sonrasinda birakilmali suanda asilama tedavisindeyiz bu yuzden clife baslayamam saniri. ALLAH nasip ederde insAllah asilamada sonuc alirim cok umutluyum cunku asilamadan umarim baska yonteme gerek kalmaz Rabbim su guzel ayin hurmetine isteyen her kadina nasil etsinCanım ben de kutu kutu clife yiyen birisiydim, ilk ay çok güzeldi ama sonraki aylar bende ara kanama yaptı ne zaman adet oldum belirsizleşti yani adet oldum ardından 1 hafta sonra yine adet oldum aralarda da pembe pembe geldi saçma sapan oldu yani dönğüm, sanırım bana aşırı gelmiş, sorduğumda da sadece adet olurken 1 hafta ye dediler ama ben yemekten sıkıldığım için bıraktım yaklaşık 5 ay yedim. 3 aydan sonra 1 ay ara vererek, belki kist temizliyordur belki şu belki bu diyerek yedim ama bana yaramadı. Pco var bende. Ama bir çok kişiye faydalı olmuş yani ben etkisine inanıyorum. Her mesaj attığımda da döndüler ilgilendiler ama bana yaramadı işte..
Amin canım aminAdetin ilk gunu ile catlama evresine kadar yenmeli deniyor sonrasinda birakilmali suanda asilama tedavisindeyiz bu yuzden clife baslayamam saniri. ALLAH nasip ederde insAllah asilamada sonuc alirim cok umutluyum cunku asilamadan umarim baska yonteme gerek kalmaz Rabbim su guzel ayin hurmetine isteyen her kadina nasil etsin
Bende adetimi bekliorum rahim filmi icin nasil cekiyorlar adetten kac gun sonra cekiyorlar acili birseymi ya korkuma bakamiyorum arastiramiyorum hic alttan muayene dahi olmuslugum yokben kullandım 6 ay sonuc negatıf hatta 3.ayımda rahım fılmı cektırdımyıne yok
Ya vallahi burda goruyorum herkes ayni durumda cok uzuluyorum her namazdan kurandan sonra Once yuvama huzur sonra hastalara sifa diliyorum sonra Rabbime donup sana el acip evlat icin amin amin amin diyen dillerin dualarini kabulneyle herkese nasip eyle diye surekli dua ediyorum Rabbim kabul buyurur insAllah onun hikmetine sual edilmez vardir bildigi herhalimize sukurler olsun sabr ve duaAmin canım amin ❤☺
Anestezili cektirdim ben hiçbişey anlamadım, tavsiye ederim benım acı eşiğim düşüktür, gözümü odada açtımBende adetimi bekliorum rahim filmi icin nasil cekiyorlar adetten kac gun sonra cekiyorlar acili birseymi ya korkuma bakamiyorum arastiramiyorum hic alttan muayene dahi olmuslugum yok
Adetin bittikten sonra yumurtlamadan once cektırebılırsın korkulacak bişey yokBende adetimi bekliorum rahim filmi icin nasil cekiyorlar adetten kac gun sonra cekiyorlar acili birseymi ya korkuma bakamiyorum arastiramiyorum hic alttan muayene dahi olmuslugum yok
6 7 gun var adete bakalim anestezili tamamenmi uyutuyorlarAdetin bittikten sonra yumurtlamadan once cektırebılırsın korkulacak bişey yok
Evet cnm bence en saglıklısı anestezılı, eger tupler kapalıysa acı çekme olasılığı yuksek oluyormus, ben cok korkuyordum en son basım dönüyor dedım sonra odada actım gozımu, hatta bitti mi demişim gözümü acınca, sankı bişey yapmamıs lar gıbı hıssedıyosun6 7 gun var adete bakalim anestezili tamamenmi uyutuyorlar
Bende anestezi istiyim o zamanEvet cnm bence en saglıklısı anestezılı, eger tupler kapalıysa acı çekme olasılığı yuksek oluyormus, ben cok korkuyordum en son basım dönüyor dedım sonra odada actım gozımu, hatta bitti mi demişim gözümü acınca, sankı bişey yapmamıs lar gıbı hıssedıyosun
Acı eşiğiniz düşükse evet anestezili ısteyin her ıhtımale karsı, tüpleri acık olup hıc acı cekmeyenler de var ama riske atmam ben sizin yerinizde olsamBende anestezi istiyim o zaman
Evet bemde vericektim ama asilama yaptircam insAllah gerek kalmaz esim asilama up bebek carelerine bakalim bunlarin yat etkileri olabilir dedi yanasmadi insAllah asilamada sonuc alirimBende siparis vericem inşallah merak.ediyorm yorumlarınızı. Konu acacaktim gerek yokmus.
Yürüyüş ve bol su ile kullanilmasi lazmmis
Bu riske giremem.Anestesili anestezisiz fihat farki varmiAcı eşiğiniz düşükse evet anestezili ısteyin her ıhtımale karsı, tüpleri acık olup hıc acı cekmeyenler de var ama riske atmam ben sizin yerinizde olsam
Var cnm ben ozel de cektırdım 200 lira fark vardı, ben 1000 TL ye cektırdımBu riske giremem.Anestesili anestezisiz fihat farki varmi
Bende ozelde cektircem devlete gitmem buyukde konismiyim sirf bunun icin ozel sigorta yaptirdik.Adet olmayi bekliyorum hayirlisiyla oliyimde gidicem bende bu verdikleri anestezi etkisinde kac saat kaliyorsunuz cok uzun yatiriyorlarmi hastanedeVar cnm ben ozel de cektırdım 200 lira fark vardı, ben 1000 TL ye cektırdım
Hayır hayır cok kısa bi işlem 5 10 dk da cıkmıs ım, asansörde demişler eşime konusturun uyumasın, eşim bişeyler soruyordu bana uyandıgımda, soruyu duyuyorum ama vucudumu kıprıdatamıyorum cok guzel bişey anesteziBende ozelde cektircem devlete gitmem buyukde konismiyim sirf bunun icin ozel sigorta yaptirdik.Adet olmayi bekliyorum hayirlisiyla oliyimde gidicem bende bu verdikleri anestezi etkisinde kac saat kaliyorsunuz cok uzun yatiriyorlarmi hastanede
İnşallah canm ama doğal seyler varken asama ve tup bebek icin acele etmeseydnz keske cok yontem var bir suru sifali btki macunEvet bemde vericektim ama asilama yaptircam insAllah gerek kalmaz esim asilama up bebek carelerine bakalim bunlarin yat etkileri olabilir dedi yanasmadi insAllah asilamada sonuc alirim
Kullandım adetim hiç yok denecek kadar aza indi kist oluştu ve sancılı adet yaşıyorum. Kullandığım sürece yüzümde sırtımda kocaman sivilceler çıktı içi irin dolu ki yaşım 38 hiç sivilcem olmadı bugüne kadar. Gerek yok bu kadar sıkıntı çekmeye. Yinede siz bikirsinizKizlar hayirli aksamlar hayirli ramazanlar oncelikle bu ay rahim filmi ve haziranda asilmaya basliyorum Allahim nasip etsin insAllah tutar cok umutluyum hissediyorum tutcak asla olumsuz dusunmuyorum ama tutmazsa 2 ay kadar dinlenmeye cekilmek istiyorum bu sure C-LIFE kullanmak istiyorum icinizde daha evvel kullanan kullanip sonuc alaniniz oldumu
Kullandım adetim hiç yok denecek kadar aza indi kist oluştu ve sancılı adet yaşıyorum. Kullandığım sürece yüzümde sırtımda kocaman sivilceler çıktı içi irin dolu ki yaşım 38 hiç sivilcem olmadı bugüne kadar. Gerek yok bu kadar sıkıntı çekmeye. Yinede siz bikirsiniz✔
Beklemek istemedik ben tezcanliyim bu konuda 1 dusugum var ay hayirlisi ya olsun deniyelim insAllah sonuc aliriz da tup bebege gerek.kalmazİnşallah canm ama doğal seyler varken asama ve tup bebek icin acele etmeseydnz keske cok yontem var bir suru sifali btki macun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?