Caani sıkılan buraya

valla en hayirlisi onunla olmasi :)
Oyle deme ayeti kerimede geciyir ya

Sizin hayir zannettiginiz bazi seyler hakkinizda ser ser zannetikleriniz hayir olabilir siz bilmezsiniz Allah bilir diye geciyo ya (haşa yanlışım varsa Allah affetsin)

Bi ara sana bununla alakali bisey anlatirim

olmayacaksa da atlatacak bi guc versin insallah allah bana.

valla en hayirlisi onunla olmasi :)
Duvsimdi anlatayim

Bak arkadssimin is yerinde calisan bi cocuk vardi(bieazda o zamanlar yasin verdigi cehaletle 20 yasinda falanim) cocuktan hoslaniyorum ama varya nasil dua ediyirum Allahim bwni sevsin diye ama oyle boyle degil aetik sevgi falanda gormeyince sevsinde bari kardesi gibi sevsun ona bile raziyim diye dua ederdim

Bigun kuran okutirum aglayarak dua etmistim Allahim sevsinde hayirlisi olmasada olur diye

Sonra bi baktim biz bununla arkadas olmusuz gaywr iyiyiz

Bigun arkadasim evvel siz x le girusuyomusunuz dedi bende senin orda ne zaman karsilasirsak o zaman halbuki netten konusuyoruz twlefondan mesajlasiyoruz o zamanlar
Sonra arkadas dediki dikkat et x insanlardan menfaatlenmeye calisan karaktwrde biri gorusmediginize sevindim dedi

O an badimdan asagi kaynar sular bosaldi gibi oldu neyse arkadasima cok guvenirim iliskiyi koparmaya calistim

Bide o zamanlar msn diye bisey var ya baska bi arkadasin msn sinden onu eklesim baska biri olarak onu isletiyirum ama nu kisi evveli taniyo guya ve sevmiyo ileri geri konustum kendim hakkinda

Sonra laf lafi acti bu cocuk evvel bwnden hoslaniyo galiba dedi

Bunu baskasindan dutmusum gibi ona dedim kibsen kimsinde kendini ne zamnefersinde benim hakkimda boyle konusursun vs

Mevxu uzubda aslinda fum amavim yakayi ondan kurtarmak ozur diliyo araya baskalarini koymaya xalisti uzadi mevzu ama ciddi banada benim etegimi onsan kurtarmam baya zor oldu varya sanki ettigim dualari Allah tokat gobi karsima cikardi jayirlisi hayirsizi umurumda degil diyw
Bu mevzu cok basit gelebilir ama o zamanlar benim psikolojimi ruhumu (hele o yasin verdigi etkiyle) cok yıpratti

Bence sende hayirlisi icin dua et ciddden neyin hakkımızda hayie neyin ser oldugunu bilemeyiz

Ay bu ne ki bende senin gibi yat kalk ye iç her dakika ya her dakika dua ediyodum yalvariyodum hayırlısı o olsun diye anam cocuk en son bana bıcak cekti ruh hastasi

Ay bu ne ki bende senin gibi yat kalk ye iç her dakika ya her dakika dua ediyodum yalvariyodum hayırlısı o olsun diye anam cocuk en son bana bıcak cekti ruh hastasi
nettin kiz

Yami neymis dua ederken isterken hayirlisini istiyomusuz Allahtan hayirlisini istemeyi unutmuyormusuz

Kiz senin duada kesin bi yanlislik olmus

Yoksa ben belayi kendi arzu istegimle cagirdim

nettin kiz

Yami neymis dua ederken isterken hayirlisini istiyomusuz Allahtan hayirlisini istemeyi unutmuyormusuz

Kiz senin duada kesin bi yanlislik olmus

Yoksa ben belayi kendi arzu istegimle cagirdim
Olmayacak duaya cok amin dedigim icin diye düsünüyorum bi cok örnegi vardi cunku öncesinde neyse ki yine Allahın sevgili kullarıymısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…