- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Hoşbuldum :)hoşgeldin sen de :)
çok geç yazıyosun yalnız. hızlı ol burda bi bakmışsın sayfalar geçmiş..Hoşbuldum :)
Hosgeldin
Aaa evet cnm yaa olmucak naasl biseymis bende yasicaam inslhbana mı dedin demişsin sana dedim tabii
senin bebeğin olmayacak mı
o zaman sıkılacak tek dakikan kalmayacak dedimmmm
Sen 5 gun aramadinda o ariyor mu pekibazen günde 5 kere arıyorum o kadar özlüyorum. mesele bugun oyle oldu.
bazen de 5 gün aramıyorum. her şeyden uzaklaşmak istediğimi düşündüğüm zamanlarda..
hayır yani ben zaten her seyden uzağım. ailemden sevdiğimden..
Bakamamistim simdi geldim hakikaten herkesler hızlıymışçok geç yazıyosun yalnız. hızlı ol burda bi bakmışsın sayfalar geçmiş..
bakayım orda ne yazıyo :)Sen 5 gun aramadinda o ariyor mu peki
Bu arada profildeki il memleketin mi girev yerin mi
Uykum var ama uyusam sahura kalkamam yapacak birşey de yokNerden katiliyosun neden skliyo canin
ikisi de değil. o aramıyor malesef. ona açıldıktan sonra aramamya başladı. eskiden hep o arardıSen 5 gun aramadinda o ariyor mu peki
Bu arada profildeki il memleketin mi girev yerin mi
Benim herşeye ragmen sıkılacak dakikalarim oluyo nasıl olcak bilemiyorummaz sabret yakında sıkılacak tek dakikan kalmayacak
Biraz zamana biraksanikisi de değil. o aramıyor malesef. ona açıldıktan sonra aramamya başladı. eskiden hep o arardıdedim ya her şeyi mahvettim.
Benim herşeye ragmen sıkılacak dakikalarim oluyo nasıl olcak bilemiyorumm
zamana bırakacak vaktim yok. yazın bile zor görüyorum. onlar yazlığa gidiyor biz de yazlığa gidiyoruz. 2 ay tatilin 3 haftası memleketteyim sadece. bi de şubat tatilinde görüyorum. senede bu kadar görüşuyoruz. onun dışında hep telefondan.Biraz zamana biraksan
Var canim ona ragmen sıkıntı oluyo yaniisenin de bebeğin var mı
konu sahibi bebek bekliyor da onun için öyle yazdım
Uykum var ama uyusam sahura kalkamam yapacak birşey de yoknigdeden yazıyorum :)
Aynen bende sahura kadar uyuynca sahurfan sonra uyuyamiyorm 1 w saat bisey uyuyorum uyku duzenim bozulduUykum var ama uyusam sahura kalkamam yapacak birşey de yoknigdeden yazıyorum :)
Suan mal gibiyim afedersinizAynen bende sahura kadar uyuynca sahurfan sonra uyuyamiyorm 1 w saat bisey uyuyorum uyku duzenim bozuldu
Hah zaten yasmda kucuk ama distan okursa 4 yil veririm arayi[/QUOTE]Iyi iyi. Bence en guzeli.
zamana bırakacak vaktim yok. yazın bile zor görüyorum. onlar yazlığa gidiyor biz de yazlığa gidiyoruz. 2 ay tatilin 3 haftası memleketteyim sadece. bi de şubat tatilinde görüyorum. senede bu kadar görüşuyoruz. onun dışında hep telefondan.
inşallah canımHayirlisi oldun insallah eresin murasinada burdaki evlilik sayfalarinda konunu okuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?