- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
aayy ben 40 yaşına geliince olmasa da olur. şimdi duygularım yoğunken, sevgiyi hissdiyorken olsun. inşallah hislerin doğru çıkarama çok da uzun sürmesin
senin konunu biliyorum ama oluyo işte. ya ama bi de ben ilk görüşte aşk olan biri değilim kihem zaten ilk görüşte aşık olunacak bi tipi de yok. 100 kilo ama davranışlarıyla aşık etti ki ben buna bakarım..
teee 6 ay sonra aşık olduğumu farkettim.
hem de netim. açıldım ona biliyo.
herşeyi mahvettim
olsun da çikolatalar sizin.. ama umudum yok..Ya bende ask durumlari yoktu olmazda biliyom cunku aptal kalbim olmayacak birine atiyo ki
Baskasida olmasa yine onunla olacak gibi degildi ama yinede kirdim incittim diye cok ixim aciyo gercelten cim ama cok sevdigim degervwrdigim biriydi
Bu arada senin iş olursa çikilatalari burda mi dagitiyorsun ona gore haberimiz olsun
Bak burdan biri soz verdi olursa yurt disindan cikilara yollayacam diye
O beni görmüş beğenmiş tanımıyom haberim yok. İnternetten video yayını yapıyordum eğitici, soru soran mesaj atan çok oluyor, erkeklerle mesafe kurmam laızm Temkinliyim böyle konuşarda :). O da benden temkinlii Onunla biraz daha samimiyet ilerleyince "sen bana mı yazıyon " havasına girmesin diye abi diye tutturdum İnatla bai deme diyordu diyordum Aman muhabbetimizi başka yere çekmesin diye
hoşgeldin sen de :)Ben a dostlar beenn
benArkadaslar konulara da cvp veryorum amaa canm skiliyor.cani skilan varsa yazsn bekliom
olsun da çikolatalar sizin.. ama umudum yok..çünkü benim aptal kalbim zamanında atmadı. acaba kilolu diye mi ilk görüştüğümüz zaman ondan hoşlanmadığımı sandı?
ben gorsellige onem vermem zekaya davranislara onem veririm. bunu anlamak da malumunuz uzere ilk goruste olmuyo. ilk yuzyuze geldigimizde itici bulmamin sebebi apayri bisey. ki gercekten arkadas olarak cok seviyodum. simdi ise farkli seviyorum.Ya acik konusayim bazen ilk gorunus farkli etkiler insani ama zamanla cok cirkinligede asiri guzelligede goz alisiyo bence gorsellik sende onemliyse belki ondan dolayi ilkin oyle bi uzaklastirma taktigi uygulamis olabilirsin
olsun da çikolatalar sizin.. ama umudum yok..çünkü benim aptal kalbim zamanında atmadı. acaba kilolu diye mi ilk görüştüğümüz zaman ondan hoşlanmadığımı sandı?
Ben bi seminerde görevliydim, o da arkadaşını ziyarete geldiğinde bi uğramış seminere Ben misafirlerle ilgilen falan yorulmuştum başlayınca oturdum En arkaya Onun yanıymış Ben onu görmedim Arada bi boş koltuk var kıyafetimi düzeltmek için yaka kartımı çıkarttım elimdeki not defteri kalemi yaka karütını koltuğa bırakmışım orda unutmuşum O almış Beni bulmaya çalışmış bulamamış defterdeki adım sorüyadımdan facebook adresimi bulmuş Nedense yazamamış, çok utangaçtır. Eğitim videoları yayınlıyordum onları bulmuş takip etmeye ilgilenmeye başladı Mesajlar attı ilgilendi Biraz sohbet etmeye başladık Okulumu sınfıımı öğrenmiş bi gün biri geldi Kim bilmyiom Elinde defterim kalemim yaka kartım Oha dedim Ben o sohbet ettiğin kişi dedi Daha da şaşırdım arkadaşım var buralarda yolum düştü dedi Yalanmış Neyse arkadaşlığımız devam etti bi süre Bi gün bi daha geldi Bu sefer senin için geldim dedi Ben senle evlenicem dediaayyy nasıl yaptı? ondan taktik alayım
sen gene onu dusunerek deemissin. ben ilk baslarda annesi benle tanistiginda papagan gibi tekrarlamistim sirf bencilligimden sunlari dedim "bak annemle annenin ortak bi suru tanidigi var. annen herhangi biyerde sormasin sakin beni. anneme laf gelmesini istemiyorum" bunlari ve turevlerini 5 gun boyunca tekrarladim.Evet su laf soz olmasin diye abi demeler bacim demeler yok mu dedikodunun atasinin agzina kurekle cakmak lazim ilk dedikoduyu kim buldu diye
Bizimde aramiz iyiydi millet laf soz edecek cocukcagiz uzulecek ben zaten gidicwm venim yuzumden badi agirmasin diye bana abla diyebilirsin dedim hay agzim kirilaydida demez olaydim
ben gorsellige onem vermem zekaya davranislara onem veririm. bunu anlamak da malumunuz uzere ilk goruste olmuyo. ilk yuzyuze geldigimizde itici bulmamin sebebi apayri bisey. ki gercekten arkadas olarak cok seviyodum. simdi ise farkli seviyorum.
ayy ne guzel bi anda olmus :) ben zamaninda oyle konusmasaydim bizim is de olmustu. hem de surunmezdim boyle.Ben bi seminerde görevliydim, o da arkadaşını ziyarete geldiğinde bi uğramış seminere Ben misafirlerle ilgilen falan yorulmuştum başlayınca oturdum En arkaya Onun yanıymış Ben onu görmedim Arada bi boş koltuk var kıyafetimi düzeltmek için yaka kartımı çıkarttım elimdeki not defteri kalemi yaka karütını koltuğa bırakmışım orda unutmuşum O almış Beni bulmaya çalışmış bulamamış defterdeki adım sorüyadımdan facebook adresimi bulmuş Nedense yazamamış, çok utangaçtır. Eğitim videoları yayınlıyordum onları bulmuş takip etmeye ilgilenmeye başladı Mesajlar attı ilgilendi Biraz sohbet etmeye başladık Okulumu sınfıımı öğrenmiş bi gün biri geldi Kim bilmyiom Elinde defterim kalemim yaka kartım Oha dedim Ben o sohbet ettiğin kişi dedi Daha da şaşırdım arkadaşım var buralarda yolum düştü dedi Yalanmış Neyse arkadaşlığımız devam etti bi süre Bi gün bi daha geldi Bu sefer senin için geldim dedi Ben senle evlenicem dedideli misin sen. Benim daha yaşım kaç böyle bişeye kalkışamam evet diyemem git dedim gönderdim Sonra mesajlar mesajlar Bi süre sustu Sonra tek bi mesaj attı Bana eevt demedin Ama hayır da demedin ben cevap isityorum dedi Evet ya da hayır! Evet diyiverdim
Ben bi seminerde görevliydim, o da arkadaşını ziyarete geldiğinde bi uğramış seminere Ben misafirlerle ilgilen falan yorulmuştum başlayınca oturdum En arkaya Onun yanıymış Ben onu görmedim Arada bi boş koltuk var kıyafetimi düzeltmek için yaka kartımı çıkarttım elimdeki not defteri kalemi yaka karütını koltuğa bırakmışım orda unutmuşum O almış Beni bulmaya çalışmış bulamamış defterdeki adım sorüyadımdan facebook adresimi bulmuş Nedense yazamamış, çok utangaçtır. Eğitim videoları yayınlıyordum onları bulmuş takip etmeye ilgilenmeye başladı Mesajlar attı ilgilendi Biraz sohbet etmeye başladık Okulumu sınfıımı öğrenmiş bi gün biri geldi Kim bilmyiom Elinde defterim kalemim yaka kartım Oha dedim Ben o sohbet ettiğin kişi dedi Daha da şaşırdım arkadaşım var buralarda yolum düştü dedi Yalanmış Neyse arkadaşlığımız devam etti bi süre Bi gün bi daha geldi Bu sefer senin için geldim dedi Ben senle evlenicem dedideli misin sen. Benim daha yaşım kaç böyle bişeye kalkışamam evet diyemem git dedim gönderdim Sonra mesajlar mesajlar Bi süre sustu Sonra tek bi mesaj attı Bana eevt demedin Ama hayır da demedin ben cevap isityorum dedi Evet ya da hayır! Evet diyiverdim
adam benden arkadas olarak da nefret edecek artik. o derece biktirdim.Ayyy su kalbimizin gozunu baglayip kulagini tikamak lazim
Kimseyi gormesin kimseyi sevmesin
Ha gorsellik mevzusuna gelince bende senin gibi dusunuyorum oncelik karakter ama ilk an bazen durumu degistirebiliyo
Ve benim fikrim en iyi asklar en iyi arkadasliklardan baslar
az sabret yakında sıkılacak tek dakikan kalmayacak
sen gene onu dusunerek deemissin. ben ilk baslarda annesi benle tanistiginda papagan gibi tekrarlamistim sirf bencilligimden sunlari dedim "bak annemle annenin ortak bi suru tanidigi var. annen herhangi biyerde sormasin sakin beni. anneme laf gelmesini istemiyorum" bunlari ve turevlerini 5 gun boyunca tekrarladim.
Neden oyle dusunuyorsun kiadam benden arkadas olarak da nefret edecek artik. o derece biktirdim.
bazen günde 5 kere arıyorum o kadar özlüyorum. mesele bugun oyle oldu.Neden oyle dusunuyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?