Caani sıkılan buraya

Ya bende ask durumlari yoktu olmazda biliyom cunku aptal kalbim olmayacak birine atiyo ki

Baskasida olmasa yine onunla olacak gibi degildi ama yinede kirdim incittim diye cok ixim aciyo gercelten cim ama cok sevdigim degervwrdigim biriydi

Bu arada senin iş olursa çikilatalari burda mi dagitiyorsun ona gore haberimiz olsun

Bak burdan biri soz verdi olursa yurt disindan cikilara yollayacam diye

olsun da çikolatalar sizin.. ama umudum yok.. çünkü benim aptal kalbim zamanında atmadı. acaba kilolu diye mi ilk görüştüğümüz zaman ondan hoşlanmadığımı sandı?

Evet su laf soz olmasin diye abi demeler bacim demeler yok mu dedikodunun atasinin agzina kurekle cakmak lazim ilk dedikoduyu kim buldu diye

Bizimde aramiz iyiydi millet laf soz edecek cocukcagiz uzulecek ben zaten gidicwm venim yuzumden badi agirmasin diye bana abla diyebilirsin dedim hay agzim kirilaydida demez olaydim

olsun da çikolatalar sizin.. ama umudum yok.. çünkü benim aptal kalbim zamanında atmadı. acaba kilolu diye mi ilk görüştüğümüz zaman ondan hoşlanmadığımı sandı?

Ya acik konusayim bazen ilk gorunus farkli etkiler insani ama zamanla cok cirkinligede asiri guzelligede goz alisiyo bence gorsellik sende onemliyse belki ondan dolayi ilkin oyle bi uzaklastirma taktigi uygulamis olabilirsin

Ya acik konusayim bazen ilk gorunus farkli etkiler insani ama zamanla cok cirkinligede asiri guzelligede goz alisiyo bence gorsellik sende onemliyse belki ondan dolayi ilkin oyle bi uzaklastirma taktigi uygulamis olabilirsin
ben gorsellige onem vermem zekaya davranislara onem veririm. bunu anlamak da malumunuz uzere ilk goruste olmuyo. ilk yuzyuze geldigimizde itici bulmamin sebebi apayri bisey. ki gercekten arkadas olarak cok seviyodum. simdi ise farkli seviyorum.

Bu arada umutsuz olma dua et Allaha birak gerisi taktiri ilahi

Bu arada

Not:senin cikilatalarin depresyonuna neden iyi gelmediginin sirrini cozdum

Seninkiler cocuk cikolatasi gibi icinin cogu sut dolgulu bira agir cikolata ye azicik kendine gelirsin

aayyy nasıl yaptı? ondan taktik alayım
Ben bi seminerde görevliydim, o da arkadaşını ziyarete geldiğinde bi uğramış seminere Ben misafirlerle ilgilen falan yorulmuştum başlayınca oturdum En arkaya Onun yanıymış Ben onu görmedim Arada bi boş koltuk var kıyafetimi düzeltmek için yaka kartımı çıkarttım elimdeki not defteri kalemi yaka karütını koltuğa bırakmışım orda unutmuşum O almış Beni bulmaya çalışmış bulamamış defterdeki adım sorüyadımdan facebook adresimi bulmuş Nedense yazamamış, çok utangaçtır. Eğitim videoları yayınlıyordum onları bulmuş takip etmeye ilgilenmeye başladı Mesajlar attı ilgilendi Biraz sohbet etmeye başladık Okulumu sınfıımı öğrenmiş bi gün biri geldi Kim bilmyiom Elinde defterim kalemim yaka kartım Oha dedim Ben o sohbet ettiğin kişi dedi Daha da şaşırdım arkadaşım var buralarda yolum düştü dedi Yalanmış Neyse arkadaşlığımız devam etti bi süre Bi gün bi daha geldi Bu sefer senin için geldim dedi Ben senle evlenicem dedi deli misin sen. Benim daha yaşım kaç böyle bişeye kalkışamam evet diyemem git dedim gönderdim Sonra mesajlar mesajlar Bi süre sustu Sonra tek bi mesaj attı Bana eevt demedin Ama hayır da demedin ben cevap isityorum dedi Evet ya da hayır! Evet diyiverdim

sen gene onu dusunerek deemissin. ben ilk baslarda annesi benle tanistiginda papagan gibi tekrarlamistim sirf bencilligimden sunlari dedim "bak annemle annenin ortak bi suru tanidigi var. annen herhangi biyerde sormasin sakin beni. anneme laf gelmesini istemiyorum" bunlari ve turevlerini 5 gun boyunca tekrarladim.

ben gorsellige onem vermem zekaya davranislara onem veririm. bunu anlamak da malumunuz uzere ilk goruste olmuyo. ilk yuzyuze geldigimizde itici bulmamin sebebi apayri bisey. ki gercekten arkadas olarak cok seviyodum. simdi ise farkli seviyorum.

Ayyy su kalbimizin gozunu baglayip kulagini tikamak lazim
Kimseyi gormesin kimseyi sevmesin

Ha gorsellik mevzusuna gelince bende senin gibi dusunuyorum oncelik karakter ama ilk an bazen durumu degistirebiliyo

Ve benim fikrim en iyi asklar en iyi arkadasliklardan baslar

ayy ne guzel bi anda olmus :) ben zamaninda oyle konusmasaydim bizim is de olmustu. hem de surunmezdim boyle.

Son düzenleme:

Tam film gibi hikayeymis okula geliside

Kamuranin feride icin okulq gelis gidis sahnrlerini getirdi aklima Allah mutlulugunuxu daim.etsim

adam benden arkadas olarak da nefret edecek artik. o derece biktirdim.

Son düzenleme:

Biraz agir olmus ama kimse dort dirtluk degildir zaten kirginligi olsa bugun seninle arkadaşligini surduruyor olmazdi herhalde degil mi

Ben bisey diywyim mi bence dunyanin sonu olum bazen gurur onur diye diye yillarimizi heba ediyoeuz bilmem farkindamisin

Neden oyle dusunuyorsun ki
bazen günde 5 kere arıyorum o kadar özlüyorum. mesele bugun oyle oldu.
bazen de 5 gün aramıyorum. her şeyden uzaklaşmak istediğimi düşündüğüm zamanlarda..
hayır yani ben zaten her seyden uzağım. ailemden sevdiğimden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…