- 12 Mayıs 2025
- 73
- 61
- 3
- 26
- Konu Sahibi gunes123sdf
Aslında başlığa baktığınızda cevap net görünüyor;sevmiyordur. Fakat ben sevdiğini biliyorum. Sadece yolunda gitmediğini hissettiğim bir şeyleri anlatmak istiyorum izninizle. 6 ay önce bir ilişkiye başladım ve ona karşı zamanla,yavaş yavaş yoğun şeyler hissetmeye başladım. Çünkü gerçekten görüp görebileceğiniz en nazik,saygılı insanlardan biri olabilir. Onunla yaptığımız ilk buluşmada nasıl bir karakterde olduğumu,nasıl yaşadığımı,mesleğimi her şeyimi konuştum. O da anlattı. Dinledik birbirimizi ve bir yola girmeye karar verdik. Beni sürekli arar,ne yaptığını,evden ne zaman çıktığını yazar. Bana sevgisini sürekli dile getirir,sık buluşmamıza rağmen sürekli özleminden bahseder. Ona sinirlensem,sesimi yükseltsem bile alttan alır,sakinleştirmeye çalışır. Başkalarına karşı naziktir,merhametlidir. Fakat romantik değil. Kumaşında incelik,romantiklik olmadığını anladım zamanla. Sadece 14 şubatta aldığı çiçek ve birkaç küçük hediye oldu. Ben zaten hediye almamasını sorun etmemiştim bugüne kadar. Fakat son zamanlarda yol kenarlarında gördüğümüz çiçekleri çok sevdiğimden,istediğimden bahsettim. Dile getirmeme hatta istememe rağmen eli her seferinde boş geldi. Ondan pahalı hediyeler,çiçekler istemedim hiçbir zaman. Sadece ağzımdan çıkan cümleye değer veriyor mu vermiyor mu onu bilmek istedim.çiçek storyleri paylaştım. Ona bununla alakalı videolar attım yine almadı. En sonunda patladım ve bu talebimi bile yerine getirmeyeceksen biz niye devam ediyoruz dedim. Hayatım boyunca sana hep bir şeyleri 10 kere söyleyecek miyim,yalvaracak mıyım? Konu sadece bu da değil. Bir keresinde canımın deli gibi çikolatalı kek çektiğini söylemiştim. Bir dahaki buluşmamızda getireceğim demişti fakat getirmemişti. Ona bunu söylediğimde hadi gel gidelim yemeye diye cevap verdi. Yani sürekli bir şeyleri hatırlatmam,tekrar tekrar dile getirmem gerekiyor bir şeyleri anlaması için. Yapacağım diyipte yapmadığı şeyler oldu. Ve bu çabasızlığı karşsısında artık yorulduğumu,hatta ondan artık bir şey istemeye utandığımı hissediyorum. İçindeyken anlamıyorum. Ama dışarıdan böyle bir ilişki nasıl görünüyor?