Çabalamayan erkek seviyor mudur

gunes123sdf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
73
61
3
26
Aslında başlığa baktığınızda cevap net görünüyor;sevmiyordur. Fakat ben sevdiğini biliyorum. Sadece yolunda gitmediğini hissettiğim bir şeyleri anlatmak istiyorum izninizle. 6 ay önce bir ilişkiye başladım ve ona karşı zamanla,yavaş yavaş yoğun şeyler hissetmeye başladım. Çünkü gerçekten görüp görebileceğiniz en nazik,saygılı insanlardan biri olabilir. Onunla yaptığımız ilk buluşmada nasıl bir karakterde olduğumu,nasıl yaşadığımı,mesleğimi her şeyimi konuştum. O da anlattı. Dinledik birbirimizi ve bir yola girmeye karar verdik. Beni sürekli arar,ne yaptığını,evden ne zaman çıktığını yazar. Bana sevgisini sürekli dile getirir,sık buluşmamıza rağmen sürekli özleminden bahseder. Ona sinirlensem,sesimi yükseltsem bile alttan alır,sakinleştirmeye çalışır. Başkalarına karşı naziktir,merhametlidir. Fakat romantik değil. Kumaşında incelik,romantiklik olmadığını anladım zamanla. Sadece 14 şubatta aldığı çiçek ve birkaç küçük hediye oldu. Ben zaten hediye almamasını sorun etmemiştim bugüne kadar. Fakat son zamanlarda yol kenarlarında gördüğümüz çiçekleri çok sevdiğimden,istediğimden bahsettim. Dile getirmeme hatta istememe rağmen eli her seferinde boş geldi. Ondan pahalı hediyeler,çiçekler istemedim hiçbir zaman. Sadece ağzımdan çıkan cümleye değer veriyor mu vermiyor mu onu bilmek istedim.çiçek storyleri paylaştım. Ona bununla alakalı videolar attım yine almadı. En sonunda patladım ve bu talebimi bile yerine getirmeyeceksen biz niye devam ediyoruz dedim. Hayatım boyunca sana hep bir şeyleri 10 kere söyleyecek miyim,yalvaracak mıyım? Konu sadece bu da değil. Bir keresinde canımın deli gibi çikolatalı kek çektiğini söylemiştim. Bir dahaki buluşmamızda getireceğim demişti fakat getirmemişti. Ona bunu söylediğimde hadi gel gidelim yemeye diye cevap verdi. Yani sürekli bir şeyleri hatırlatmam,tekrar tekrar dile getirmem gerekiyor bir şeyleri anlaması için. Yapacağım diyipte yapmadığı şeyler oldu. Ve bu çabasızlığı karşsısında artık yorulduğumu,hatta ondan artık bir şey istemeye utandığımı hissediyorum. İçindeyken anlamıyorum. Ama dışarıdan böyle bir ilişki nasıl görünüyor?

Bu arada kendisinin daha önce bir ilişkisi olmamış. Nasıl davranacağını,sevgililiğin inceliklerinden bihaber sanıyorum kendisini. 26 yaşındayız fakat zor bir bölümde olduğu için üniversitesinin son senesinde hala okumaya devam ediyor. Maddi olarak ailesinden geçiniyor yani.

Ben kendim romantik biri değilim, eşim de değil, bu yazdıklarınızın hiçbiri bana sorun gibi gelmedi. Ama basit şeyleri defalarca söylüyorsanız yine yapmıyorsa o başka. Çiçek konusunu direkt söylememişsiniz galiba anlamamış olabilir. Keki bu sefer unutmuş olabilir ki o zaman istemişsiniz belki bu gün istemiyor olacaksınız.(ben böyleyim mesela, şimdi istediğimi 10 dk sonra istemem) Adam bu, romantik değil, üstükapalı söylenenleri anlamıyor. Sizin karakterinize uymuyorsa zor olur, ya bu beklentileri bırakacaksınız ya da çocuğu.

Edit: ciddi konularda çabasız olması sevgisizlik olur ama saydıklarınızı ben sevgisizlik olarak görmem.

Eşimle 4 yıl flörtren sonra evlendik. Bulutlara uçurdu beni. Bir insan nasıl bu kadar ince düşünebilir derdim. Kibar,nazik,alttan alan,çok seven bir adamdı.(!) Okurken aaa bu benim eşim resmen dedim, o kadar yani… Ama %70 lik kısmını evlendikten sonra çözdüm.Sizin de 6 ayda tanımanız mümkün değil bence. Bu formda KudrAlobar KudrAlobar ın bi yorumuna denk gelmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bir ilişki ittirerek ilerliyorsa, o ilişki, ilişki değildir demişti.Çok da haklıydı bence. Sizinki de öyle sanki… Basit bir çiçek alamıyorsa,üzerine düşünün derim. Konu çiçek değil bu arada..: Benimki çok güzel oynadı veya ben çok saftım,bilemiyorum ama günün sonunda anladım ki, bir öküzle evlenmişim. Bugün bayram ve kavgalıyız.

Bu arada kendisinin daha önce bir ilişkisi olmamış. Nasıl davranacağını,sevgililiğin inceliklerinden bihaber sanıyorum kendisini. 26 yaşındayız fakat zor bir bölümde olduğu için üniversitesinin son senesinde hala okumaya devam ediyor. Maddi olarak ailesinden geçiniyor yani.
ozaman ne darliyon cocugu cicek diye bir tutam cicek 1000tl olmus haberin varmi .bence sen cocuga gore degilsin o hissi aldim

Biraz fazla talepkar geldiniz bana. İlla benim istediğim olsun benim istediğim gibi olsun derdindesiniz. Her insan sevgisini aynı şekilde göstermek zorunda değil. Bunu kabullenerek ilişki yürütürseniz ancak mutlu olursunuz.

Ailesinin yardımıyla yaşayan, cebinde parası olup olmadığını bilmediğiniz insandan da bir şeyler bekliyorsanız yapmadığı zaman arıza çıkarmayın. Sizin ona gereksiz gelen istekleriniz için bütçe ayıramıyor olabilir.

Çiçek ve kekini kendin al. Ben erkek olsam ve bir kız benden sürekli dandik dandik isteklerde bulunsa direkt ayrılırım. Çocuk musun ya da gün boyu tik tok, instagram reelsleri mi izliyorsun? Çaba bu mu? 5 liralık kek mi çaba? Tamam sizin yaşınıza inemem ama ben de 20 oldum. Böyle çocukça iletişime ilişki denmez.

Karşınızdaki insanı bunaltmayın. İçinden geliyorsa yapar. Gelmiyorsa, yapanı bulun.

Konu başlığına istinaden yazıyorum. Çaba,emek yoksa sevmiyordur. Erkekler emek verdiği, harcama yaptığı kadınlara daha çok değer veriyor seviyor gibi .

Eşimle 4 yıl flörtren sonra evlendik. Bulutlara uçurdu beni. Bir insan nasıl bu kadar ince düşünebilir derdim. Kibar,nazik,alttan alan,çok seven bir adamdı.(!) Okurken aaa bu benim eşim resmen dedim, o kadar yani… Ama %70 lik kısmını evlendikten sonra çözdüm.Sizin de 6 ayda tanımanız mümkün değil bence. Bu formda KudrAlobar KudrAlobar ın bi yorumuna denk gelmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bir ilişki ittirerek ilerliyorsa, o ilişki, ilişki değildir demişti.Çok da haklıydı bence. Sizinki de öyle sanki… Basit bir çiçek alamıyorsa,üzerine düşünün derim. Konu çiçek değil bu arada..: Benimki çok güzel oynadı veya ben çok saftım,bilemiyorum ama günün sonunda anladım ki, bir öküzle evlenmişim. Bugün bayram ve kavgalıyız.
Bu konuda sanki zorlanan adam gibi geldi bana. Orada ittirerek yürütmekten kasıt zorla çiçek çikolata aldırmaya çalışmak değildi.

Bu konuda sanki zorlanan adam gibi geldi bana. Orada ittirerek yürütmekten kasıt zorla çiçek çikolata aldırmaya çalışmak değildi.
Ben mi çok masum düşündüm acaba? Konu sahibesi yol kenarında gördüğü çiçeklerden bahsetmiş ya. Sanki birini koparıp getirse de olur, ben razıyım gibi algıladım ben. Yoksa elbette zorlamak olmaz. Maddiyattan bağımsız olarak yorum yaptım ben.

Ben mi çok masum düşündüm acaba? Konu sahibesi yol kenarında gördüğü çiçeklerden bahsetmiş ya. Sanki birini koparıp getirse de olur, ben razıyım gibi algıladım ben. Yoksa elbette zorlamak olmaz. Maddiyattan bağımsız olarak yorum yaptım ben.
Maddiyat da değil aslında mesele. Adam yol kenarından çiçek koparmak istemiyor da olabilir. Sorun isteklerini bu kadar canhıraş bir biçimde dayatmak.

Ben kendimi değerli hissetmezdim . bir çiçekten bir çikolatadan bile mahrum bırakılsam bu ilişki de . Yani diyeceksiniz ne önemi var onlar ufak şeyler sorun da burada zaten ufak şeyler yapılmayacak şeyler değil. Kimse dağları delsin , ailesini silsin , kariyerini bıraksın , hobilerini bıraksın bunu istemiyor ki. Resmen ufacık bir güzel sözü bir tanecik karanfili hak etmediğimi düşünüyor.
Sizin ilişkiniz tabii sizin kararınız ama ben istemezdim gibime geliyor.
Yalnız ailesinin parasıyla geçindiğini söylediniz belki gerçekten maddi sıkıntısı var diyeceğim de o zaman hiç birlikte zaman geçiremezdiniz. yani sonuçta bir kafeye gidip bir şeyler yiyip içe biliyorsa üç tane karanfile de verecek parası var demektir .

Adam zaten mesajı almaya kapalı. Story de atsanız, mesaj da atsanız, istiyorum getir de deseniz pek olmuyor gibi. Sizin beklentileriniz var ama onun bu beklentileri çok da karşılayası yok gibi. Ya adam böyle diyip minimum beklenti (hediye, sürpriz, özel gün vb.) ile devam edeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz. Tecrübesizlik de olsa "Çikolatalı kek getir." demek baya açık. Kaldı ki canınız bu kadar çekiyorsa adamın getirmesine de gerek yok, yapabilirsiniz/alabilirsiniz. Biraz şımarıkça, fazla çocuksu olmuş bazı hareketleriniz.

Beklentilerini düşük tutma derim. Böyle tecrübesiz adamlar evlenince senden beklentilerini nirvanaya taşırlar çünkü.

görünce "bundan isterim" diye ima etmek, acik acik söylemek, konuyla ilgili videolar göndermek, en sonunda da "bu cicegi bile vermiyorsan ayrilalim" demek de toksik bir davranis.
ayrica bazi seyler icten gelir. sizin zorunuzla adam cicegi koparip verse neyinize yarayacak mesela? mutlu olacak misiniz?
ben yerinizde olsaydim dilimle istemek yerine bazen beraberken çiçek alirdim kendime. cicekleri sevdigimi böylece gözüne sokmadan anlardi. eski isimde oda arkadaşım vardi bir kizla konusmaya baslamisti. kiz evine dönerken cicekcide cok guzel bir aranjman görmüş "aaa lale mevsimi gelmis! lale benim en sevdigim cicektir" demis gitmis kendisine almis, cicegiyle evine gitmiş. arkadaşım bu birkac dakikalik olayda anlamis ki bu kiz cicek seviyor, bu kiz kendine bile en guzel cicegi aliyor - cingeneden alinmis cicek ona layık degil.
sonrasında o da her firsatta güzel cicekler almaya basladi. hatta ben bile hediye olarak temudan isikli lale demeti aldim, evlendiler, davet ettiklerinde verecegim ev hediyesi olarak:)
yani lafla degil icraatle yapmak lazim birseyleri.
benim eskiden ilk iliskisi oldugum bir cocuk vardi, ortadogunun bagrindan kopup gelen. cocuk cidden bilmiyordu yani, dizimden destek alip kalkardi düşün 😂😂
birgun yolda cok guzel cicekler gördüm, giderken aldim. bulusunca "sana gelirken cok harika bir koku duydum, sen sandim. sağıma baktim yoksun, soluma baktim yoksun. meger bu ciceklerden geliyormus" dedim, egilerek verdim. cook utandi ve cok mutlu oldu. sonradan da mevsim gecislerinde falan "bakalim seninle ve aşkinla ilk ilkbaharimiz nasil gececek" diye not yazar verirdim. derken cocuk anladi ki ben böyle cicekten siirden tatli dilden hoslaniyorum, her firsatta bana cicek alip notlar yazmaya basladi. hatta turkcesi azdi, sevdigim adamin siir kitabını almisti ondan notlar yazmak icin:)
simdiki sevgilimle de takilirken hic cicek olmazdi hayatimizda. sonra gercek bir iliskiye basladik. o zamanlar uzak mesafeydi. ilk sevgili bulusmamizda havaalanina elimde cicekle gittim, tesaduf o da elinde cicekle inmis. sonra sonra adetimiz oldu her havaalanina elde ciceklerle giderdik. en son buraya tasindi 30 saat direksiyon salladi arabası full esya doluyken bile cicegini almis gelmis. hala daha evde bir vazom var yatak basucumda, asla ciceksiz durmaz. temizlik yaparken cicegi attiysa "simdi buraya nasil yatayim, güzel cicek yerine bos vazo görüyorum" diye dalga gecerim "bos vazo dolacak" der, ilk firsatta alir.
yani dedigim gibi bazi seyler biraz kadindan da gelmeli. eminim o havalimaninda onun cicegini alip tesekkur etseydim yilda 3-5 cicekle iliskim gecerdi. ama ben de ona aldigim icin, benim es dost evine giderken bile cicek aldigimi bildigi icin, yolda çingenelerde görüp görüp "yaa husnuyusuflar cok guzeeel. alayim da ananeme veririm o da mutlu olur" modunda olduğum icin adam anladi beni, ona göre davraniyor.
size de benzer seyi tavsiye ederim. dirdir yapip adami kotu hissettirecek videolar gondermek yerine hayatinizin icine sokun cicegi, normal olduğunu bilsin.

Kesinlikle öyle. Aslında basit şeyler isterken onu maddi açıdan zorlamamak istediğim içindi. Burada konu ne çiçek ne çikolata. Belediyenin ektiği çiçeklerden istedim. Amacı isteğime,söylediklerime önem verip vermemesi..

Kesinlikle öyle. Aslında basit şeyler isterken onu maddi açıdan zorlamamak istediğim içindi. Burada konu ne çiçek ne çikolata. Belediyenin ektiği çiçeklerden istedim. Amacı isteğime,söylediklerime önem verip vermemesi..
Yol kenarlarına ekilen, dikilen bitkiler sizin romantizminiz için değil şehrin peyzajı içindir. Belediyeler bütçelerinden yüklü bir miktar ayırır peyzaja. Sizin gibi herkes ordan bir çiçek koparsa ne çiçek kalır ne bir şey iki güne. Ödediğimiz vergiler havaya gider siz bakıp mutlu olacaksınız diye.

Back
X