- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.786
- 598
- Konu Sahibi benmesela01
Havaalanına yakın olanlar bıle alısıyor sese,bebeklerı var uyutuyorlar ornegınBizimkilerde aynısını söylüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havaalanına yakın olanlar bıle alısıyor sese,bebeklerı var uyutuyorlar ornegınBizimkilerde aynısını söylüyor.
hee tamam o zaman, evet camlarınızı ses yalıtımlı yaptırın muhakkak.bir de işte toz sorunu oluyo başka arkadaşlar da yazmış toz yağıyo ama böyle yerler hem daha çok değerleniyo hem de daha rahat oluyo her açıdan.hayırlısı olsunGündüzleri zaten evde değiliz bi haftasonu var. Kaliteli cam yaptırmak lazım o zaman
Ay ne güzel bide hamilesiniz. Bende evi alıp hamile kalırım inşallah:)maşallah daim olsun.alisiyosunuztik sesine uyanan ben alistim
Klima var evde ama hic bir degisiklik yok.ben bu toz yuzunden biktim.yoksa sese de alisiliyor bir sure sonra.Klima taktırmak olabilir cozum
Çok sagolunhee tamam o zaman, evet camlarınızı ses yalıtımlı yaptırın muhakkak.bir de işte toz sorunu oluyo başka arkadaşlar da yazmış toz yağıyo ama böyle yerler hem daha çok değerleniyo hem de daha rahat oluyo her açıdan.hayırlısı olsun
Işte bende toza karşı en azından camlar kapalı olur klima yaparız diye düşündüm. Klimasız da durulmaz zaten buralardaKlima var evde ama hic bir degisiklik yok.ben bu toz yuzunden biktim.yoksa sese de alisiliyor bir sure sonra.
Sokak ortası da çoluk çocuk oluyor mahallede hanımlar çiğdem yiyolar gece yarilarina kadar.onlarla da uğraşmak istemiyorumÖğrenci evim caddeye bakıyordu. Benim çok hoşuma gidiyordu. Kahvemi alıp geleni geçeni izliyordum:) kolay kolay gürültüden pislikten etkilenmeyen biri olarak ben alırdım ama tık sesinden rahatsız oluyorsanız bence biraz daha arayın. Hem sokak arasındaki evler daha ekonomiktir belki
Camlarım kalıteli,icerı gercekten ses gırmıyor.Sakın bir bolgedeyım,gozumle gormedıkce evımın onune arac parketse farketmıyorum,zilim calmadıkca seslenseler ya da ıs makınesı gecse duymuyorumCam Balkon ve klima olması şart zaten. Demek kaliteli bi cam olması şart. Zaten çalışıyoruz aksam geliyoruz gündüz yokuz evde kararsizim ya
Kaliteli ses geçirmeyen cam desem camcilar anlar herhalde dimi :)Camlarım kalıteli,icerı gercekten ses gırmıyor.Sakın bir bolgedeyım,gozumle gormedıkce evımın onune arac parketse farketmıyorum,zilim calmadıkca seslenseler ya da ıs makınesı gecse duymuyorum
Bizimkilerde öyle diyor hemen satmak istesen sayılır diyolarCadde uzeri evin degeri her zaman vardir her zaman da kiymetli olur.o konuda avantajlisiniz.
Cephe nedır,kac mkare,kac artı kac ve fıyat nedır:))Işte bende toza karşı en azından camlar kapalı olur klima yaparız diye düşündüm. Klimasız da durulmaz zaten buralarda
Özelden yazın yazayım:)Cephe nedır,kac mkare,kac artı kac ve fıyat nedır:))
Evler hobım oldu neredeyse,merak ettım bu yuzden:)
Sanırım bır fıkır verırler,benımkıler ısıcam konfor,malıyetlı fakat cok memnunum ben.Kaliteli ses geçirmeyen cam desem camcilar anlar herhalde dimi :)
Evet benim şimdiki evim istanbul'un gobeginde, metroya metrobüse yürüme mesafesinde. O kadar merkezi olmasına rağmen mahalle arası. Mahallenin kadınlari her bahar her yaz aşağıda çekirdek yiyor. Çocuklar gece yarılarına kadar oynuyor (gerçi ben bunu da seviyorum. Yaşayan bir mahalle, hala mahalle kültürü var falan. Simdi anladım ki sanırım standartim yok,ev mi? EvSokak ortası da çoluk çocuk oluyor mahallede hanımlar çiğdem yiyolar gece yarilarina kadar.onlarla da uğraşmak istemiyorum
Bide sürekli toz oluyor evYine de ses geliyor yani![]()
Yok tamam zorda bırakmayayım sızı:)Özelden yazın yazayım:)