Caddeye bakan ev alinir mi?

Gündüzleri zaten evde değiliz bi haftasonu var. Kaliteli cam yaptırmak lazım o zaman
hee tamam o zaman, evet camlarınızı ses yalıtımlı yaptırın muhakkak.bir de işte toz sorunu oluyo başka arkadaşlar da yazmış toz yağıyo ama böyle yerler hem daha çok değerleniyo hem de daha rahat oluyo her açıdan.hayırlısı olsun

Öğrenci evim caddeye bakıyordu. Benim çok hoşuma gidiyordu. Kahvemi alıp geleni geçeni izliyordum:) kolay kolay gürültüden pislikten etkilenmeyen biri olarak ben alırdım ama tık sesinden rahatsız oluyorsanız bence biraz daha arayın. Hem sokak arasındaki evler daha ekonomiktir belki

Sesden ziyade is berbat olur. Ama keyifli olur mu olur özellikle yaşlanınca cadde üstü oturmak niyetim.

Öğrenci evim caddeye bakıyordu. Benim çok hoşuma gidiyordu. Kahvemi alıp geleni geçeni izliyordum:) kolay kolay gürültüden pislikten etkilenmeyen biri olarak ben alırdım ama tık sesinden rahatsız oluyorsanız bence biraz daha arayın. Hem sokak arasındaki evler daha ekonomiktir belki
Sokak ortası da çoluk çocuk oluyor mahallede hanımlar çiğdem yiyolar gece yarilarina kadar.onlarla da uğraşmak istemiyorum

Cam Balkon ve klima olması şart zaten. Demek kaliteli bi cam olması şart. Zaten çalışıyoruz aksam geliyoruz gündüz yokuz evde kararsizim ya
Camlarım kalıteli,icerı gercekten ses gırmıyor.Sakın bir bolgedeyım,gozumle gormedıkce evımın onune arac parketse farketmıyorum,zilim calmadıkca seslenseler ya da ıs makınesı gecse duymuyorum

Sokak ortası da çoluk çocuk oluyor mahallede hanımlar çiğdem yiyolar gece yarilarina kadar.onlarla da uğraşmak istemiyorum
Evet benim şimdiki evim istanbul'un gobeginde, metroya metrobüse yürüme mesafesinde. O kadar merkezi olmasına rağmen mahalle arası. Mahallenin kadınlari her bahar her yaz aşağıda çekirdek yiyor. Çocuklar gece yarılarına kadar oynuyor (gerçi ben bunu da seviyorum. Yaşayan bir mahalle, hala mahalle kültürü var falan. Simdi anladım ki sanırım standartim yok,ev mi? Ev😂)

Son düzenleme:
Özelden yazın yazayım:)
Yok tamam zorda bırakmayayım sızı:)
Ben de ev arastırırım arada,ıstedıgım bır bolge var sızınkıne benzer,yaslılıkta da ıyı olur dıyorum,denız kenarı ev fıkrı benı benden alıyor fakat onlardan alsak mınıbusle ıslerımızı gormek gerekır,ya da 20 25 dk yurumek lazım.Gencken yurunur de.
O yuzden ev alma konularına bayılırım😂

Back
X