Caddeye bakan ev alinir mi?

Evet eski evim öyleydi bende çıktım smdilik üst kat boş. Kendi dairemize ses yalıtımı yaptırabiliyor muyuz yoksa binaya komple mi yapılması gerekiyor
Yaptirilabiliyor diye biliyorum. Alt katta dukkan vardi ve polisi aramistim gece 1de sesleri kesilmiyor diye. Telefondaki polis memuru demişti dukkan icin ses yalitimi yapmak zorundalar diye.

Hanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Bi yerden kullanışlı olur ulaşımda vs Bi yerden ben istemezdim ya evin içinde rahat giyinip gezemezdim camı açsam sanki herkes evin içini gözetliyor gibi gelirdi temizlik yaparken camları ardına kadar açıyorum rahat çalışamazdım sürekli seste beni sinir ederdi benim tercihim degil şehir içi ev şuan da şehrin dışına yakın bir yerde oturuyorum çok rahat oluyor akşama kadar cam açık ev güneş görüyor havalanıyor ve beni rahatsız edecek seste insan da olmuyor kalabalık içinde zor yani bence klima alıyım diyorsun ama canım dışarıdan gelen güzel hava varken neden klima kullanasın caddede oldugunda o temiz hava da olmayacak gerçi yinede sen bilirsin

Sizin yerinizde ben olsam almazdım. Okadar işlek bir yerde ses olmaması imkansız gibi biseydir. Doğru karar verin. Acele etmeyin daha güzel evler bulabilirsiniz.

Sese hassassaniz almayın mutlaka cadde ara sokağa göre bir tık daha sesli olur. Ama cadde üstü ev satın almak ileride değer açısından mantıklı . İçime sinse evin ici falan değerini de hesaba katar alırdım evi .

Ben caddeye bakan evde yaşadım. Çok gürültülü oluyordu, çift cam taktırdım, ses biraz azaldı GB oldu, ama yazın klima hasta ettiği için beni illaki kapı, pencere açıyordum. Bu sefer hem gürültü, hem de ev nasıl cabuk tozlanıyo, pisleniyo, camlar, balkon leş GB oluyordu. E pencere acık olunca evin içinde toz oluyordu. Bana işkence olmuştu. Siz bilirsiniz ama bence hayır

Bi yerden kullanışlı olur ulaşımda vs Bi yerden ben istemezdim ya evin içinde rahat giyinip gezemezdim camı açsam sanki herkes evin içini gözetliyor gibi gelirdi temizlik yaparken camları ardına kadar açıyorum rahat çalışamazdım sürekli seste beni sinir ederdi benim tercihim degil şehir içi ev şuan da şehrin dışına yakın bir yerde oturuyorum çok rahat oluyor akşama kadar cam açık ev güneş görüyor havalanıyor ve beni rahatsız edecek seste insan da olmuyor kalabalık içinde zor yani bence klima alıyım diyorsun ama canım dışarıdan gelen güzel hava varken neden klima kullanasın caddede oldugunda o temiz hava da olmayacak gerçi yinede sen bilirsin
evet çok haklısın bende sehır dışında yasıyorum ama burası baya kucuk yeni a101 açıldı. sehır ıclerı de oyle maalesef

Cadde üstündeyim gürültü olarak ev içindeki gürültü daha çok bizde 2 çocuk 🤭 olduğu için site içi olsa daha rahat olurdu benim için ama kapıdan çıktığım gibi cadde çocuklar için iyi değil🤦‍♀️

Sesten asla uyuyamazsın. Balkona cam yaptırsan o tozlu yollara ekstra cam kirlenecek. Oyh uyuyamaktan daha zor cam silmek 😂 bence olmamalı bu iş.

İşlek caddeden ev alınmaz , korna sesi ve gece geç saatlere dek gürültü..ben 5.kattayım işlek caddede alışıyorsun ama başka eve gidince anlıyorsun sakinliği

Hanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Hayır derim ben almayın bixim sokak çok sessiz çok rahat oluyo

Caddede oturan biri olarak söylüyorum asla önermem. Erken uyuyan bir aileyiz ama cadde abartısız 2-3'e kadar vızır vızır ve insanlar dolu. Benim evimse 1+1 odamda salonumda caddeye bakıyorrr yazın camı açıp uyumak imkansız, açmadan uyumakta... 😭
ÖNERMEM.

Daha önce caddede oturdum ses çok oluyır hele ki yazın ben normalde sesten rahatsız olmam ama çok sorun oluyordu birde çok toz oluyır ev

Canım duramazsın gürültüden vallahi. Bir iki sokak içerde bulursun belki inşallah. Daha rahat olur

Yatırım için al,kiraya vermek için beklemezsin daha sen ilanı balkona asarken kapini çalan olur ..ama içinde oturmak pek keyifli değil ..ne tozu bitiyor ne cami ne balkonun kirlenmesi.Gurultu sadece gunduz olmuyor ,restoranlara -eglence mekanlarına yakın bir noktaysa geceleri taşkınlık yapanlar ..kocaman boş yolu paylaşamayan kavga edenler !! Çevrede sabahın 8 inde kebapcilarin odun ateşinin,soganinin kokusu ..binada işyeri çoksa giren çıkan bitmez..asansörü çöp eve çevirirler ..say say bitmez yani

Yooi almayın sese hassassaniz 1000 pisman olursunuz...cam balkon da olsa girer ses...yazın camı acmayacak misiniz mümkünse bence başka eve bakin

Back
X