- 4 Ocak 2018
- 6.320
- 23.280
- 298
- Konu Sahibi benmesela01
Ben sessizlik severim. O sebeple almazdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptirilabiliyor diye biliyorum. Alt katta dukkan vardi ve polisi aramistim gece 1de sesleri kesilmiyor diye. Telefondaki polis memuru demişti dukkan icin ses yalitimi yapmak zorundalar diye.Evet eski evim öyleydi bende çıktım smdilik üst kat boş. Kendi dairemize ses yalıtımı yaptırabiliyor muyuz yoksa binaya komple mi yapılması gerekiyor
Bi yerden kullanışlı olur ulaşımda vs Bi yerden ben istemezdim ya evin içinde rahat giyinip gezemezdim camı açsam sanki herkes evin içini gözetliyor gibi gelirdi temizlik yaparken camları ardına kadar açıyorum rahat çalışamazdım sürekli seste beni sinir ederdi benim tercihim degil şehir içi ev şuan da şehrin dışına yakın bir yerde oturuyorum çok rahat oluyor akşama kadar cam açık ev güneş görüyor havalanıyor ve beni rahatsız edecek seste insan da olmuyor kalabalık içinde zor yani bence klima alıyım diyorsun ama canım dışarıdan gelen güzel hava varken neden klima kullanasın caddede oldugunda o temiz hava da olmayacak gerçi yinede sen bilirsinHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
aldim evi 1 hafta surmedi hamile haberim dusuk riskim var daim olur ins. en sagliklisindan sizlerede nasip olsunAy ne güzel bide hamilesiniz. Bende evi alıp hamile kalırım inşallah:)maşallah daim olsun.
evet çok haklısın bende sehır dışında yasıyorum ama burası baya kucuk yeni a101 açıldı. sehır ıclerı de oyle maalesefBi yerden kullanışlı olur ulaşımda vs Bi yerden ben istemezdim ya evin içinde rahat giyinip gezemezdim camı açsam sanki herkes evin içini gözetliyor gibi gelirdi temizlik yaparken camları ardına kadar açıyorum rahat çalışamazdım sürekli seste beni sinir ederdi benim tercihim degil şehir içi ev şuan da şehrin dışına yakın bir yerde oturuyorum çok rahat oluyor akşama kadar cam açık ev güneş görüyor havalanıyor ve beni rahatsız edecek seste insan da olmuyor kalabalık içinde zor yani bence klima alıyım diyorsun ama canım dışarıdan gelen güzel hava varken neden klima kullanasın caddede oldugunda o temiz hava da olmayacak gerçi yinede sen bilirsin
Fransız balkon denilen şekildeydi ama diğer türlü de olsa farkedeceğini sanmıyorumBalkonunuz mu bakıyordu caddeye. Cam balkon var miydi
Hayır derim ben almayın bixim sokak çok sessiz çok rahat oluyoHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.
Yooi almayın sese hassassaniz 1000 pisman olursunuz...cam balkon da olsa girer ses...yazın camı acmayacak misiniz mümkünse bence başka eve bakinHanımlar cok dert değil tabiki ama fikir almaya ihtiyacım var. Nasipse ev alacağız ev caddeye bakıyor otoyol falan değil minibüsler,arabalar vızır vızır.kalabalik bi cadde marketler,bankalar,restorantlar falan var. Ev istedigim gibi içine sindi fakat bu beni korkutuyor. Seste uyuyamam rahatsız olurum bi tık sesine bile. Balkonuna cam yaptırsam ses gider mi ne önerirsiniz, klima yaptırsam camları kapatsam falan bilemedim.