kızlar ben 1 aydır nişanlıyım . Nişanlımın annesi çok sorunlu hep ilişkimizi yönlendirmeye çalışıyor ben o konuda sabırlı değilim .herşeyde oğlunu haklı görüyor. Aynı şekilde nişanlımın abisinin evliliğine bile çok karışıyor . Bende haksızlığa gelemiyorum . En sonunda patladım öncesinde de kendimi ezdirmemeye çalıştım her defasında . Bana ben karşımda vıdı vıdı konuşan bi gelin istemiyorum dedi. Bende herşeye karışan bi kaynana istemiyorum dedim. Ozman yoluna git dedi. Beni istemediğini söyledi . Nişanlımda vardı bu olaylar yaşanırken ama hiç birşey demedi. Buna çok şaşırdım ve çok üzüldüm . Ogün ayrıldım. Ertesi gün nişanlım kapıma geldi 2 defa konuşmak istemedim çok kırılmıştım ve bitirmeye çalışıyodum kendi içimde. En sonunda mesajlarına cevap verdim konuştuk evde beni çok sevdiğini benden ayrılamycanı söylemiş annesi defol git bana anne deme ben istemiyorum onu gelinim yapmam demiş. Aradı anlattı olayları bensiz yapamycanı söyledi. Ben aileme söyledim herşeyi ailem çok kızdı annesinin bu tutumuna . Onun ailesi eve gelme demiş iş yerinde kalıyo bikaç gündne beri.nişanlımla çok konuştuk bu konuyu gerçekten çok olaylar yaşadık sadece ikimiz bi hayat kuralım ben istemiyorum kimseyi dedi. Ailelerde tartıştılar. Benim ailem anneden vazgeçilmez öyle bi kaynanayla yapamassn hergün ağlarsın dediler . ve açıkcası nişanlımında son olaya kadar annesine çok bağlılığı vardı. İlerde üzülürüm diye çok korkuyorum ayrılsam mı diyorum bi yanda sevgim bi yanda yaşayacaklarım ve bana annesinin söyledikleri kafam okadar karışık ki nasıl ayrılcam ne dycem yada devam edebilir miyim evliliği sürdürebilir miyim bu şartlarda nolur yardım edin kızlar