Cadicimın çeyizleri :)

Teşekkür ederim bende biranönce alıp koymak istiyorum çünkü her defasında başka bişi beğeniyorum aklım karışıyor :) biranönce alayımda dediğin gibi daha bir çok alınacak var hepsini biryere topladım aldıklarımı bir liste ypmk lazım aslında

Sevgilimle ikimiz için kupalarımız, sevgililer günü kaseciklerimiz , renkli çay kaşıklarımız, ve can canan çay kaşıklarımız :)

Eklentiler

• $image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 81
  • $image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 84
  • $image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
Bambu havlularımız ve mutfak havlularımız :)

Eklentiler

• $image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 84
Elektriklerimizden :)

Eklentiler

• $image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $image.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 77
yeni aldıklarında birbirinden güzeller canım mutlu günlerde kullan inşallah

çok güzeller canım güzel günlerde kullan sevgililer günü bardak, tabak ve çerezlik setini bana da kayınvalidem almıştı 14 şubat hediyesi olarak çok şirinler gerçekten nehir'in kaşık seti ile uyum sağlayacak senin gibi ben de ondan aldım

Aldıkların çok tatlı,

güle güle kullan şekerim :)

cupcakeli tabak canaklarda aklım kalmıştı ama tedarik sorunu yaşarım da iptal ederler diye almadım :) Gelince mutlaka haberdar et beni. Bir dahaki kampanyaya alırım ben de markafoniden :)

Teşekkür ederimmm canım :) evt çok şirinler :) seviyorum böle farklı şeyleri nehirin kasıklarından dondurma içinde istiyorum bilmiyormki bunlar kullanılabilir mi :) sende güle güle kullan sevdiceğinle :)

Saolasın şekerim :) tabiki haberdar ederim geldiğinde ürünler bende çok düşündüm alsammı almasammı bi problem yasarmıyım diye inş yaşamam bidha kampanya gördüğümdede haber ederm :))

Arkadaslar sizce bu cupcakeli takım ile nasıl olur yada onunla başka nasıl bişeyler uydurabilirimki fikirlerinizi bekliyorum :)

Eklentiler

• $image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 100
Arkadaslar sizce bu cupcakeli takım ile nasıl olur yada onunla başka nasıl bişeyler uydurabilirimki fikirlerinizi bekliyorum :)

Tatlım cupcakeli tabaklar zaten karışık desenli. ve ilgi odağının cupcakeli takım olmasını istiyorsan düz renk seçmelisin. Ben olsam öyle yapardım. mesela şunlar olabilir:
Mia

Bernardo

illa puantiyeli düşünüyorsan da şu daha iyi olacaktır Biev:

Evet tatlım dediğinin doğru aslında düz bişilerde düşünülebilir bn bi fiyat araştırması yapayım bakalım :) saolasın modeller için

Tupperwarelerim :)

Eklentiler

• $image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 112
  • $image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 120
  • $image.webp
    5 KB · Görüntüleme: 114
  • $image.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 104
  • $image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 109
  • $image.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 117
  • $image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $image.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 107
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…