canım aldıklarının hepsi çok güzel cicili bicili çokkkk beğendimmm
Canım çok saolasın senin çeyzlerinde çok güzel :) ben dha cok baslardayım sizinkilere baktıkca daha cokkk seyler almam gerektiğini farkediyorum :) aldıklarım hep eski evimizde duruyor bi gidip düzenliycem onları fotoğraflayıp burayada koyucam neler almam gerekli sizin fikirlerinizi de merak ediyorum :)
canım benimde çok eksiğim var bakma topiğimde kalabalık olduğuna listeye döktüğümde başa çıkamıyorum bile gerçekten 2 aya kadar yemek takımımı tencere takımımı çatal kaşık takımımı da alırım biraz yüküm hafifler napalım al al bitmiyo
koyarsan çok memnun kalırız ben elle çekilen fotoları daha çok seviyorum ben eksiklerine bir bakayım sana tekrardan yazarım ilk etapta şunları alsan iyi olur diye
canım ben yapıyorum yapıyorum her seferinde olmamış diyorum atıyorumEvet al al bitmiyor :) aldıklarıma bakıp benimde bir liste yapmam gerekiyor aslında bakalım koyayımda fotoları bi konuşuruz eksiklerimisaolasın tatlım
Arkadaslar küçük ev aletlerinde arçelik düşünüyorum fakat ınox serisi mi lal serisi mi çok kararsızım buzdolabım bulaşık makinam fırınım gri olucak eğerki evimin dolaplarını kendim yaptırma imkanım olursa beyaz veya kırmızıda kararsızım onda da ama artk biranönce küçük ev aletlerinin rengine karar verip küçük ev aletlerimi almaya başlamalıyım ben her konuda kararsızım arkadaslar :// yardımlarınızı bekliyorumm
Birde şuan morhipo da arçelik indirimi var da hiç elektronik getirtmedim morhipodan alan kullanan varmı bi problem yasarmıyım acaba kartıma %20 hediye ceki de veriyor değerlendirmelimiyim alpta bilemedim :)
ben morhipodan homend ekmek kizartma makinesi aldim iki gunde elimdeydi. oldukca guvenilir bir site. boyner holdinge ait zaten. sorun yasamazsin cok cok kucuk bir ihtimal yasasan dahi her turlu ilgilenirler. gonul rahatligiyla al. su sira alisveriste onerebilecegim tek yer orasi.
arçelik blenderı evde kullanıyoruz çok memnunuz. morhipoda ilk siparişimde sorun olmuştu tedarik filan edemediler ama hemen para iademi yapıp hediye çeki verdiler. sonrasında homedin kahve makinesini aldım sorunsuz geldi. bir iki kere deneme yapıp çeyize kaldırdım bir sıkıntı yaşıycamı düşünmüyorum..
hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullannn
Aldıkların çok tatlı,
güle güle kullan şekerim :)
cupcakeli tabak canaklarda aklım kalmıştı ama tedarik sorunu yaşarım da iptal ederler diye almadım :) Gelince mutlaka haberdar et beni. Bir dahaki kampanyaya alırım ben de markafoniden :)
aa cok tesekkur ederim :) buyuknparcalar bittiginde kendimi cupcakeli seyler almaya vericem :) kargolarinin sorunsuz geldigine cok sevindim :) internet buyuk nimet.cupcakeli seylere catal.kasigi naptin?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?